- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
biraz dinlensenizevet 25 yaşımdayım hala ders çalışıyorum. ://
bu hayatta illa birilerinin yanında olmasına ihtiyacınız yokbilemiyorum aslında kusursuz bir hayat istemiyorum. sadece beni anlayan zor zamanlarımda yanımda olabilecek keza benim de onun için öyle olabileceğim biri olsa hayatımda bir çok şey daha kolay olabilrdi. bazen insanların doğuştan sahip olduğu şeyler için kendimi hırpalarken görmek yıpratıcı oluyor ama tabii hayat kimse için kolay değil haklısınız
telafisi olan bir sınav allahtanbiraz dinlenseniz
sınav sadece bi kere değil de mi
bu yaşıma kadar kendim geldim zaten üstesinden hiç düzgün ilişkim olmadıbu hayatta illa birilerinin yanında olmasına ihtiyacınız yok
kendiniz de halledebilirsiniz bazı şeyleri
bence bi tatile çıkın izin alıp kafanızı dağıtın bi daha girersiniztelafisi olan bir sınav allahtan
bu yaşıma kadar kendim geldim zaten üstesinden hiç düzgün ilişkim olmadı
hayırlısı buymuş demek kibu yaşıma kadar kendim geldim zaten üstesinden hiç düzgün ilişkim olmadı
işin yoğunluğundan fırsat bulursam benim de aklımda var kafamı boşaltmam lazımbence bi tatile çıkın izin alıp kafanızı dağıtın bi daha girersiniz
ya da kendinizi motive edin 1 ay sonrası istediğim şeyi yapabilmek için dayanayım diye
teşekkür ederimhayırlısı buymuş demek ki
kendi ayaklarınızın üzerinde durabilen bi yapınız var mutlu olun
izin alabilyor musnuzişin yoğunluğundan fırsat bulursam benim de aklımda var kafamı boşaltmam lazım
hayır hem çok yoğun çalışıyoruz hem de 1 yıl dolmadı yeni başladım bu ofiseizin alabilyor musnuz
Sizi çok iyi anlıyorum.Yasli bir halam var o büyüttü bizi (annemle birlikte). kendimde yapmam gereken şeyler konusunda enerji bulmadigimda özellikle ders,Sinav söz konusu olduğunda: "YA ALLAH de başla,bu zamanlar eline geçmez derdi" Bu sözün anlamini üniversite sınavından sonra anladım zira ikinci seneye kalmıştımomuzlarımdan tutun ve silkeleyin beni avel avel duvara bakıyorum önümde kitaplar açık
teşekkürlerSizi çok iyi anlıyorum.Yasli bir halam var o büyüttü bizi (annemle birlikte). kendimde yapmam gereken şeyler konusunda enerji bulmadigimda özellikle ders,Sinav söz konusu olduğunda: "YA ALLAH de başla,bu zamanlar eline geçmez derdi" Bu sözün anlamini üniversite sınavından sonra anladım zira ikinci seneye kalmıştımsonrasında hep başarılı oldum.e hadi siz de "YA ALLAH" deyin başına oturun.en azından kaba bir plan yapın,doküman varsa bir İndex e bakın başlamak bitirmenin yarısından fazladır.cunku baslamazsaniz bitmez.son dakikaya kalirsaniz stresten calisamazsiniz.guzel bir çay bir kahve sevdiğiniz bir içecek arka planda güzel bir müzikle yavaş yavaş baslayin calismaya.vakit yaklastikca daha daha disiplinli daha seri calisirsiniz.sicaklarda çok zor biliyorum.ama sonu güzel olacak inşallah bol şans
Ben öyle "birinin" yanında kpss çalışmadım.ders çalışmaya oturduğum zaman acikirdi.yemek yapardım.tam doydu çalışabilirim artık dediğimde çayım bitti diye yan odadan msjla boş caybardaginin resmini atardıbilemiyorum aslında kusursuz bir hayat istemiyorum. sadece beni anlayan zor zamanlarımda yanımda olabilecek keza benim de onun için öyle olabileceğim biri olsa hayatımda bir çok şey daha kolay olabilrdi. bazen insanların doğuştan sahip olduğu şeyler için kendimi hırpalarken görmek yıpratıcı oluyor ama tabii hayat kimse için kolay değil haklısınız
bankacılık sınavlarına da girmiştim hey gidiiBen öyle "birinin" yanında kpss çalışmadım.ders çalışmaya oturduğum zaman acikirdi.yemek yapardım.tam doydu çalışabilirim artık dediğimde çayım bitti diye yan odadan msjla boş caybardaginin resmini atardıha bu bir dusman değil :eşim.sonradan da oğlum oldu.daha da dönmem dediğim bankacılığa döndüm.isime 4 elle sariliyorum.anladim ki evli çocuklu ders çalışmak bankacılıktan zor
Olur böyle zamanlar.kendinizi suçlayıp daha da üzülmeyin.ders çalışmak kafayı da dağıtır.duygusal çöküntüler insanı kamçılar bazen belki bir kaç gün sonra iş yorgunlugunuza rağmen daha verimli çalışırsınız.teşekkürler... çalışma rutini olan biriyim normalde ama işte reddedilmek duygusal çöküntüler vs bi sürü şey birikti üzerimde
aynen valla kaldırdım kitapları yarın sabah sıfırdan başlıycam.Olur böyle zamanlar.kendinizi suçlayıp daha da üzülmeyin.ders çalışmak kafayı da dağıtır.duygusal çöküntüler insanı kamçılar bazen belki bir kaç gün sonra iş yorgunlugunuza rağmen daha verimli çalışırsınız.ders çalışmanın kitabını yazarım.o yüzden bir adım gitmiyorsa kitap başında beklemenin anlamı yok.boyle zamanlarda kafa dağıtın.sonra yine başina gecersiniz
anladım haftasonları uzaklasınhayır hem çok yoğun çalışıyoruz hem de 1 yıl dolmadı yeni başladım bu ofise
Ben 40 a geldim nerdeyse, hala ders çalışıyorum. Yaşınızda birşey yok. Abartıyorsunuz.evet 25 yaşımdayım hala ders çalışıyorum. ://
bir pazarım var onda da ne kadar uzaklaşabilirsem artıkanladım haftasonları uzaklasın
günübirlik turlara katılın olmadıbir pazarım var onda da ne kadar uzaklaşabilirsem artık
Evet ya güzel fikirgünübirlik turlara katılın olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?