motivasyonum yokkk

bu hayatta illa birilerinin yanında olmasına ihtiyacınız yok
kendiniz de halledebilirsiniz bazı şeyleri

telafisi olan bir sınav allahtan

bu yaşıma kadar kendim geldim zaten üstesinden hiç düzgün ilişkim olmadı
bence bi tatile çıkın izin alıp kafanızı dağıtın bi daha girersiniz
ya da kendinizi motive edin 1 ay sonrası istediğim şeyi yapabilmek için dayanayım diye

bence bi tatile çıkın izin alıp kafanızı dağıtın bi daha girersiniz
ya da kendinizi motive edin 1 ay sonrası istediğim şeyi yapabilmek için dayanayım diye
işin yoğunluğundan fırsat bulursam benim de aklımda var kafamı boşaltmam lazım

omuzlarımdan tutun ve silkeleyin beni avel avel duvara bakıyorum önümde kitaplar açık
Sizi çok iyi anlıyorum.Yasli bir halam var o büyüttü bizi (annemle birlikte). kendimde yapmam gereken şeyler konusunda enerji bulmadigimda özellikle ders,Sinav söz konusu olduğunda: "YA ALLAH de başla,bu zamanlar eline geçmez derdi" Bu sözün anlamini üniversite sınavından sonra anladım zira ikinci seneye kalmıştımsonrasında hep başarılı oldum.e hadi siz de "YA ALLAH" deyin başına oturun.en azından kaba bir plan yapın,doküman varsa bir İndex e bakınbaşlamak bitirmenin yarısından fazladır.cunku baslamazsaniz bitmez.son dakikaya kalirsaniz stresten calisamazsiniz.guzel bir çay bir kahve sevdiğiniz bir içecek arka planda güzel bir müzikle yavaş yavaş baslayin calismaya.vakit yaklastikca daha daha disiplinli daha seri calisirsiniz.sicaklarda çok zor biliyorum.ama sonu güzel olacak inşallah bol şans

teşekkürler ... çalışma rutini olan biriyim normalde ama işte reddedilmek duygusal çöküntüler vs bi sürü şey birikti üzerimde

Ben öyle "birinin" yanında kpss çalışmadım.ders çalışmaya oturduğum zaman acikirdi.yemek yapardım.tam doydu çalışabilirim artık dediğimde çayım bitti diye yan odadan msjla boş caybardaginin resmini atardıha bu bir dusman değil :eşim.sonradan da oğlum oldu.daha da dönmem dediğim bankacılığa döndüm.isime 4 elle sariliyorum.anladim ki evli çocuklu ders çalışmak bankacılıktan zor

bankacılık sınavlarına da girmiştim hey gidii

teşekkürler ... çalışma rutini olan biriyim normalde ama işte reddedilmek duygusal çöküntüler vs bi sürü şey birikti üzerimde
Olur böyle zamanlar.kendinizi suçlayıp daha da üzülmeyin.ders çalışmak kafayı da dağıtır.duygusal çöküntüler insanı kamçılar bazen belki bir kaç gün sonra iş yorgunlugunuza rağmen daha verimli çalışırsınız.ders çalışmanın kitabını yazarım.o yüzden bir adım gitmiyorsa kitap başında beklemenin anlamı yok.boyle zamanlarda kafa dağıtın.sonra yine başina gecersiniz

aynen valla kaldırdım kitapları yarın sabah sıfırdan başlıycam.
O da ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…