• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

motive edemiyorum kızlar hesaplarıma bir bakar mısınız ?

Anneni kırma son 2 3 gun daha ye ama sonra dur 3 ay irademe sahip cikmaliyim de sartlandir kendini .ögle yemeginde pilav makarna yeme corba ve sebze yemegide kesinlikle ideal sıkınti gozuyle bakma bak ben dukan yapiyorum ama ogle yemegim uymuyor yinede haftasonu sp gunleriyle dengeliyorum 5 /2 yapabilirsin yani . Kacamaklarla 750 kalori yazmissin birde o kacamaklari hicc yapma derim

dukan tekrar yapamam açıkçası. kaçamak dediğim öğle yemeği aslında :(
spor yapabilsem çok iyi olacak ayda
kiloya bile razıyım düşününce. biraz önce ip atlamaya çalıştım dk bile dayanmak çok zor benim için.
pazartesi gelsin ve ne yapabildiğimi görmek istiyorum artık :(
Ben dans ile kilo vermistim, gunde 3 dlilimden fazla ekmek yemiyordum. bol su icerdim. Bir de elime bir kiloluk petlerden alip saga sola donerdim, .belim kalindi bayagi incelmiti.dansi profeyonel yapmiyordum, evde muzikle dans edersim.simdi is ve cocuk dans etmeye mecalim yok. Zayiflla ve istedigi n gibi giyin.kendine verebilecegin en guzel hediye bu. Zayif vucuda her sey yakisiyor.

dans yurtta nasıl olaca bilmiyorum odada kızlar filan onun yerine koşu yürüyüş vs yapacağım.
çocuk olduğunda zaten çalışıyorsan ve küçükse kilolu olma lüksü olmuyor insanın çevremden biliyorum.
mucize birşey olsa keşke. böyle yiyerek kilo versek filan ..
nasıl bu kadar geri aldım kilolarımı bilmiyorum.
kendim için yapacağım zaten. sadece o kişi beni dibe çekti ama dipten çıkmayı ben başaracağım.

Back