Sınıfımııı ya umarım dua edin ya da siz neye inanıyorsanız çok sagolunNeyi geçmeye çalışıyorsunuz bilmiyorum ama inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız
Hiç bir şeyin imkansız olmadığı hakkında aslında tabıkı istersenizNe hakkında?
Hayır 3 gun çalışmadım bütüm var süre daha yenı başladı diyeyım size ayrıca emretmedim ve sevmem de emretmeyi yazmak zorunda da degıldınızbaşlığa istinaden, emredersiniz.
aslansın, yaparsın, sınavda sular seller gibi hatırlarsın, 10 numarasın, o sınav kim ki, geçersin, yersin onu. hadi bakalım. allah zihin açıklığı versin. başarılar dilerim.
(motivemize değil, motive etmemize yada motivasyona ihtiyacın var.
bir dahaki sefere 3 gün çalışma, başarılı olmak istiyorsan öğrencilik yaşam biçimin olsun)
Kimse yazmak zorunda değil, herkese açık bir platformda motive edin diye konu acmissiniz, yapın edin benim bildiğim emir kipi , canı isteyen yazar kisacasiHayır 3 gun çalışmadım bütüm var süre daha yenı başladı diyeyım size ayrıca emretmedim ve sevmem de emretmeyi yazmak zorunda da degıldınız
Şöyle bir durum var her gun konu açmıyorum bu 1Her gün burada konu açacagina okuluna yogunlassan yaparsın
Bunu kastetmedııgımi zaten isteyenın yapacagını herkes bılırKimse yazmak zorunda değil, herkese açık bir platformda motive edin diye konu acmissiniz, yapın edin benim bildiğim emir kipi , canı isteyen yazar kisacasi
Ben daha once de benzer tarzda konularını gördüm . Evet heryerde de yazıyorsun haksızlık haksızlık. O zaman git hakkını ara.Şöyle bir durum var her gun konu açmıyorum bu 1
2. Si once sınıfımı gectım fakat üniversitesı bir puan degısıklıgıne gectı tatılımden dondum.
Bu bana aşırı koyuyor ve haksızlıga ugradıgımı hissediyorum
Teşekkür ederimmmmmmm.Babam bana ben küçükken bu kız hiç okumaz dermiş. Şimdi master için mülakat günümü bekliyorum. Hayatım hiç öyle başarı hikayeleriyle dolu değil ama sevdiğim işlerde bulundum hep. Kendimi mutlu etmekte başarılıyım sadece bu da bana yetiyor :) siz de sevdiğiniz bir işin içinde yer alıyorsanız yırtın gitsin :)
Ha bir de kendinize güveniniz olsun her zaman. Ben geçemem, ben yapamam ben edemem derseniz hayat sıkıcı olur yahu. Biraz rahat olsun kafaniz :)
Bunu yaparsam seneye sarkar yine kalmıs gıbı olurum.Türkşye malumunuz.Ben daha once de benzer tarzda konularını gördüm . Evet heryerde de yazıyorsun haksızlık haksızlık. O zaman git hakkını ara.
Tamam daha ne bekliyorsun o zaman git çalış sene kaybetme. Burada başka konuların da var. Ben seni anlayamadım. Değişik.Bunu yaparsam seneye sarkar yine kalmıs gıbı olurum.Türkşye malumunuz.
Dilekçe verdik beklıyoruz
Sadece bu konumı anlamanız yeterli aslında.Digerlerıne yazmadınız muhtemelen.teşekkür ederimTamam daha ne bekliyorsun o zaman git çalış sene kaybetme. Burada başka konuların da var. Ben seni anlayamadım. Değişik.
Evet diğer konuları da okuyunca anladım ben sizi. Ego tatmini istiyorsunuz...Sadece bu konumı anlamanız yeterli aslında.Digerlerıne yazmadınız muhtemelen.teşekkür ederim
Haklısınız ne kadar güzel anlıyorsunuz öyle.Psikoloji okuyun.Buradaki bazı insanalr daha anlayışlıEvet diğer konuları da okuyunca anladım ben sizi. Ego tatmini istiyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?