Motive edinnnn...

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.014
348
Çok affedersiniz tabırı caizse 3 gundur bir yerimi yırtıyorum.Ama ya gecemezsem sorusu aklımda motivenize ihtıyacım varr.
Güzel başarı öyküleriyle motive olmak istiyorumm.

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Neyi geçmeye çalışıyorsunuz bilmiyorum ama inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız

başlığa istinaden, emredersiniz.

aslansın, yaparsın, sınavda sular seller gibi hatırlarsın, 10 numarasın, o sınav kim ki, geçersin, yersin onu. hadi bakalım. allah zihin açıklığı versin. başarılar dilerim.

(motivemize değil, motive etmemize yada motivasyona ihtiyacın var.
bir dahaki sefere 3 gün çalışma, başarılı olmak istiyorsan öğrencilik yaşam biçimin olsun)

Hayır 3 gun çalışmadım bütüm var süre daha yenı başladı diyeyım size ayrıca emretmedim ve sevmem de emretmeyi yazmak zorunda da degıldınız

Hayır 3 gun çalışmadım bütüm var süre daha yenı başladı diyeyım size ayrıca emretmedim ve sevmem de emretmeyi yazmak zorunda da degıldınız
Kimse yazmak zorunda değil, herkese açık bir platformda motive edin diye konu acmissiniz, yapın edin benim bildiğim emir kipi , canı isteyen yazar kisacasi

Her gün burada konu açacagina okuluna yogunlassan yaparsın
Şöyle bir durum var her gun konu açmıyorum bu 1
2. Si once sınıfımı gectım fakat üniversitesı bir puan degısıklıgıne gectı tatılımden dondum.
Bu bana aşırı koyuyor ve haksızlıga ugradıgımı hissediyorum

Babam bana ben küçükken bu kız hiç okumaz dermiş. Şimdi master için mülakat günümü bekliyorum. Hayatım hiç öyle başarı hikayeleriyle dolu değil ama sevdiğim işlerde bulundum hep. Kendimi mutlu etmekte başarılıyım sadece bu da bana yetiyor :) siz de sevdiğiniz bir işin içinde yer alıyorsanız yırtın gitsin :)
Ha bir de kendinize güveniniz olsun her zaman. Ben geçemem, ben yapamam ben edemem derseniz hayat sıkıcı olur yahu. Biraz rahat olsun kafaniz :)

Ben daha once de benzer tarzda konularını gördüm . Evet heryerde de yazıyorsun haksızlık haksızlık. O zaman git hakkını ara.

Teşekkür ederimmmmmmm.

Allah kolaylık , zihin açıklığı versin. Insallah hak ettiginiz başarıyı elde edersiniz.

Herkes her koşulda yapabiliyorsa, sizde yaparsınız. Kendinize inanın.

Boş geçen zamanlarinizda da kendinizi rahatlatan aktiviteler yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…