Motive edinnnn...

Aminnn.Aslında herkes stres annem babam ben kardeşlerim sağolun teşekkür ederim

Laf soyleyebilmek için celiskiye düşme. Bana burda akıl vereceğine aklını kendine kullan. Sonra sana kalmıyor burada ağlayıp duruyorsun.

Siz herhalde beni arkadasınız zannettınız terbşiyenızı takının lütfen.Azar işitmeye gelmedim.
Azar mi? Yok sizin gibi enerji düşüren sizlanan ağlak insanlarla arkadaş olayı tercih etmediğim için sanamam.
Burada bana verdiğiniz eforu aklı kendinize kullanın ddim. Bu azar değil

Azar mi? Yok sizin gibi enerji düşüren sizlanan ağlak insanlarla arkadaş olayı tercih etmediğim için sanamam.
Burada bana verdiğiniz eforu aklı kendinize kullanın ddim. Bu azar değil
Emir kipiyle konuşulmasından nefret ederim.
Bu yorumu da yazmak zorunda değilim değil mi. Ama alıntılamışsınız cevap vermek lazım, huyum kurusun.
nefret ettıgınız şekilde konuşan insana cevap vermeyın bence aman ne emrettim ne emrettim sanırımm ters tarafınızdan kalktınız

nefret ettıgınız şekilde konuşan insana cevap vermeyın bence aman ne emrettim ne emrettim sanırımm ters tarafınızdan kalktınız
Sen sakin ol bi istersen. Burası hınç çıkarma yeri değil. Biraz da büyü. Her cevaba beğenmedim atmak ne ya komik kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…