Aminnn.Aslında herkes stres annem babam ben kardeşlerim sağolun teşekkür ederimAllah kolaylık , zihin açıklığı versin. Insallah hak ettiginiz başarıyı elde edersiniz.
Herkes her koşulda yapabiliyorsa, sizde yaparsınız. Kendinize inanın.
Boş geçen zamanlarinizda da kendinizi rahatlatan aktiviteler yapın.
Okumak isteseydim onu okurdumHaklısınız ne kadar güzel anlıyorsunuz öyle.Psikoloji okuyun.Buradaki bazı insanalr daha anlayışlı
Zorundamıyız yazmak da zorunda değildiniz.Zorunda mıyız?
Okumak isteseydim
isabetsiz yorumlarınız zaten okumamanız gerektiğinin göstergesi çünkü motive olmadıgımı psikologumu da söyluyorum o ego tatmını başlıklı bir şey demedi aksine guvensız oldugumu söyledıOkumak isteseydim onu okurdum
Siz herhalde beni arkadasınız zannettınız terbşiyenızı takının lütfen.Azar işitmeye gelmedim.Laf soyleyebilmek için celiskiye düşme. Bana burda akıl vereceğine aklını kendine kullan. Sonra sana kalmıyor burada ağlayıp duruyorsun.
Azar mi? Yok sizin gibi enerji düşüren sizlanan ağlak insanlarla arkadaş olayı tercih etmediğim için sanamam.Siz herhalde beni arkadasınız zannettınız terbşiyenızı takının lütfen.Azar işitmeye gelmedim.
Emir kipiyle konuşulmasından nefret ederim.Zorundamıyız yazmak da zorunda değildiniz.
Azar mi? Yok sizin gibi enerji düşüren sizlanan ağlak insanlarla arkadaş olayı tercih etmediğim için sanamam.
Burada bana verdiğiniz eforu aklı kendinize kullanın ddim. Bu azar değil
nefret ettıgınız şekilde konuşan insana cevap vermeyın bence aman ne emrettim ne emrettim sanırımm ters tarafınızdan kalktınızEmir kipiyle konuşulmasından nefret ederim.
Bu yorumu da yazmak zorunda değilim değil mi. Ama alıntılamışsınız cevap vermek lazım, huyum kurusun.
Sen sakin ol bi istersen. Burası hınç çıkarma yeri değil. Biraz da büyü. Her cevaba beğenmedim atmak ne ya komik kız.nefret ettıgınız şekilde konuşan insana cevap vermeyın bence aman ne emrettim ne emrettim sanırımm ters tarafınızdan kalktınız
Hahah canım öyle istedi bence istediğimi yapabılırımSen sakin ol bi istersen. Burası hınç çıkarma yeri değil. Biraz da büyü. Her cevaba beğenmedim atmak ne ya komik kız.
Haklısın.Hahah canım öyle istedi bence istediğimi yapabılırım
Kurallar dahilinde her şey saygısızlık etmıyorum siz begenmedıgınız cümlelere begenmedım diyorsunuz ben de diyorumSen sakin ol bi istersen. Burası hınç çıkarma yeri değil. Biraz da büyü. Her cevaba beğenmedim atmak ne ya komik kız.
Diğer konularda bahsettiğin ilişki çeşidini bulursun da rahatlarsin umarım. Buraya sarmazsin belkiKurallar dahilinde her şey saygısızlık etmıyorum siz begenmedıgınız cümlelere begenmedım diyorsunuz ben de diyorum
Bu saçma uslubunuza hiç bir şey demiyorum bir kadınla ki ben de kadın olarak bu konu üstünden laf dalasına girmek karekterıme yakısmazDiğer konularda bahsettiğin ilişki çeşidini bulursun da rahatlarsin umarım. Buraya sarmazsin belki
Ha o konunun yeri burası değil yorum yazmak istiyorsanız konuya yazınDiğer konularda bahsettiğin ilişki çeşidini bulursun da rahatlarsin umarım. Buraya sarmazsin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?