Motive olmaya ihtiyacım var !

Mutlulugum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
29
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba...

26 yaşındayım ve 79 kiloyum boyumda 1,60 :18:
Ve ben tam diyete başladıktan sonra vazgeçip bırakıyorum. Kendimce sebepler buluyorum. Bugün Dukan diyetine başladım.. Geçen haftada başlamıştım dayanamicam diyip bırakmıştım oysa devam etseydim şuanda seyir evresinde olacaktım. Benimle beraber başlayan arkadaşlarım oldukça güzel devam ediyorlar... Ben neden yapamıyorum..
Haziran ayında düğünüm var. Nişanlım askerde ve mart ayında gelecek. O gittikten sonra gelene kadar veririm diyordum ama yalan oldu veremedim üstüne üstlük aldım bile nolur motive olmama yardımcı olun kızlar.. Tombul bir gelin olmak istemiyorum! bende artık zayıf olmak istiyorum. Diyete başlayıp bende başarmak ve başarı öykümü yazmak istiyorum... nasıl yapabilirim sizler nasıl motive oldunuz nasıl bırakmadan başardınız?

Bende senin gibiyim
Biraz yapıp bırakıyorum sonrada bırakmassaydım şimdi şu kadar olmuştu diye kendimi yiyiyorum
Ben motive olmak için en çok ''Diyet Başarı Öykülerimiz''bölümüne takılıyorum

aynen senın durumundayım cnm kılomuzda aynı bende 79 kıloyum 26 yasındayım ama aramızdakı fark boyum 1.72 ve 1 kızım var..hamılelık kılosu bendekıler evlendıgımde 60 kıloydum sımdı eskı kıloma donmek ıstıorum 2 haftadır dukan rejımıne baslıorum ama daha atak evresının ılk gununun aksamı eve gelınce bakıcının yaptıgı guzel yemeklere dayanamayıp koyuyorum yıyorum ve gene basa donuyorum..Ama anladım kı dukan bana gore deıl...Ben calısıorum ac ta kalamıorum ayrıca bebegımle ılgılendıgım ıcın enerjıye ıhtıyacımda var..Dolayısıyla suan karatay dıyetını kendıme yakın goruorum..Var mısın yapalım beraber ? Sen nısanlın donene kadar bende yaz aylarına kadar yapsak valla verırımıyız ya benımde acaıp motıve olmam lazımm help meeeee

canım irade zaten en büyük sorunumuz benimde öyle vericek kilom da az benim ama olmynca olmuyo işte ilk kez bu kadar kararlıyım bunun sonucunda yapıcaklarını düşün kazanıcaklarını düşün hayal kurmak her zaman motive ediyor insanı bence ve yediklerini yaz bence o da çok etkili oluyor ne kadr çok yediğini görüyor insan ne yazıkki bi de ilk etapta bence çok fazla listeye bağlı kalıp kendini zorlama sağlıklı beslenmek ilk hedefin olsun canım kolay gelsinnn :)

sürekli kendi kendine konuş. kendini motive et.
vazgeçmek istediğin zaman üzerine olmayan ya da giydiğinde yakışmayan kıyafetlerini giy.
zayıflayınca onların nasıl yakışacağını düşün.!

zayıflayınca nasıl güzel olacağını düşün, sevgilinin seni nasıl beğenip bi kere daha aşık olacağını düşün...

ve son olarak zayıflamayı hayal olarak görme. yapabilirsin bunu asla unutma.
insanlar ne kilolar veriyolar. aç başarı öykülerini oku, insanların fotoğraflarına bak.
ama her şey senin içinde unutma..

kolay gelsin canım :)

Bende senin gibiyim
Biraz yapıp bırakıyorum sonrada bırakmassaydım şimdi şu kadar olmuştu diye kendimi yiyiyorum
Ben motive olmak için en çok ''Diyet Başarı Öykülerimiz''bölümüne takılıyorum

Ahhh canım aynıııı bennn :) eğer şuan dukanın atak evresini bırakmamış olsaydım kesin vermiştim diyip kendimi bunalıma sokuyorum Hep o bölümlerdeyim sık sık girip okuyorum gaza geliyorum başlıyorum ama devam edemiyorum

Varım tabikii canım yapalım ama sen benden iyi durumdasın çunku hem boyun uzun hemde bir çocugun var benim cocugum yokken bu kıloda olmam biraz sorun :)Olay beynimizde bitiyor. Programlamalıyız kendimi, başarmalıyız artık

Umarım bende senin kadar kararlı olabilirim ve başarabilirim canım :) Sanada kolay gelsin:) amada bizede moral ver olur mu :)

Şuan feci gaza gelmiş durumdayım:) Çoooookk teşekkürler desteğin için.. Başarıcam, bende yapıcam artık !

bak geldim uğradım canım ama bu senin başlığın sahip çık girince bugün ne yazdıklarını yaz bak görüceksin işe yarıyacak yüzleşmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…