Mounjaro 2,5mg günlüğüm

Ben de merak ediyorum gerçekten. Bir sonraki ay kan değerlerime baktırıp uygunsa 5 mg ı söyleyeceğim doktoruma.
Etkisi çok iyi. Saxenda kullanmıştım o hiç bir şeymiş bu iğnenin yanında

yine İnsülin direncim çıktı biliyordum zaten evet ya doğru aslında şu sağlıklı beslenme olayını karıştırıyoruz az yiyoruz sağlıksız belki de ay inşallah gerçekten kilo her hastalığa yol açıyor zayıfken daha enerjik hareketliydim şimdi hep yorgun hareketsizim

Sanırım yurtdışından getirtiyor bende bilmiyorum vallahi siz hangi ildeydiniz bu arada

Merhaba bende almak istiyorum hazır kalem şeklinde değil sanırım , normal enjektörle mi ilacı çekiyorsunuz nasıl yapılyır detaylı anlatırmısınız rica etsem

Çağımızın hastalığı işte. İnsanların sağlığıyla dengesiyle oynuyorlar sonra da ilaç çıkarıyorlar…
Beni en çok yıpratan giydiğim hiçbir şeyin yakışmıyor olması

Merhaba bende almak istiyorum hazır kalem şeklinde değil sanırım , normal enjektörle mi ilacı çekiyorsunuz nasıl yapılyır detaylı anlatırmısınız rica etsem
Merhaba
Öncelikle doktor muayenesinden geçmeden bu tür ilaçları sakın kullanmayın. Sonuçları fazlasıyla ağır olabiliyor.
Henüz Türkiye de kalem şeklinde yok. Enjektörle çekip alıntıladığınız mesajdaki gibi uyguluyorsunuz. Doktor ve eczacı detaylıca anlatıyor zaten.

Evet şuan güncelleme yapıyorum iğne gerçekten çok etkili dün akşama yemeğinde tavuk göğsü ve domates yedim 1 dilim ekmekle ama sabaha karşı sanki dünyaları yemişim gibi siginamadim heralde ikindiye kadar bisey yiyemem sadece kayısı çayı kefir falan tüketirim gibi bakalım nasıl sonuçlar alicaz

Ben de kabızlık yaptı. Bolca su içmeye çalışıyorum. İlk haftaki kadar fazla değil etkisi ama yine de iştahımı ciddi anlamda kesti. 2 gündür aynı kilodayım hiç inmiyor. Regl olmama 3-4 gün falan var muhtemelen onun şişkinliğinden dolayı tartıda fark göremiyorum

Bbendede ilkbgun biraz kabızlık oldu ama diyete her baslamamda oluyo bu bende hemen kayısı çayı içtim günde 4 fincan kadar iç faydasını görürsün pazartesi gününe kadar tartilmicam söz verdim kendimeama aşırı tokum hala kahve yaptim iciyorum simdide

Hangi gün başladın iğneye nasıl gidiyor
Pazar akşamı vuruldum fakat bu gün feci bir baş dönmem var işe gidemedim o derece sabah mutfak üstüme yıkılıyor sandım regl+sıcak ve 0 şeker büyük etkiledi beni herhalde hala yatıyorum düşük tansiyonum var idealim 7/5 felan muhtemelen şuan 5/4 hissettigim hastaneye gidecegim mecburen

Çok geçmiş olsun canım birazda şeker tüket çok kasma kendini

Kiraz sapı içtim ben de biraz önce
Sürekli diyet yapmaktan artık öyle bi sıkıldım ki severek yediğim içtiğim herşeyden tiksiniyorum.

Çağımızın hastalığı işte. İnsanların sağlığıyla dengesiyle oynuyorlar sonra da ilaç çıkarıyorlar…
Beni en çok yıpratan giydiğim hiçbir şeyin yakışmıyor olması
Gerçekten öyle aynı aynı valla ne giydiğim yakışıyor ne beğendiğim kıyafetler oluyor her türlü işkence vermek için ne çabalar veriyoruz ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…