- Konu Sahibi pofudukbiri
Tabi sunuda belirtmek istiyorum gerçekten bu hafta zor besleniyorum aşırı mide bulantım var ama kötü olmamak için az da olsa tüketiyorum inşallah geçer biran önce bulantım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım doktor mu yolladi yoksa turkiye formülünü mu aldinMerhaba günaydın kızlar bugün bende artık başladım ilaca 2.5 mg ile inşallah bol eksiler görürüz
Güncel kilom 82.55 hadi bakalım inşallah hedefimize ulaşırız hep birlikte :)
O bir dilim ekmeğin ne işi var o tabakta yerine bir yumurta daha iyi olur bence.
Yediklerinize dikkat ederseniz siz de takır takır verirsiniz. IF yapmanızı tavsiye ederim bol proteinliMerhaba günaydın kızlar bugün bende artık başladım ilaca 2.5 mg ile inşallah bol eksiler görürüz
Güncel kilom 82.55 hadi bakalım inşallah hedefimize ulaşırız hep birlikte :)
O bir dilim ekmeğin ne işi var o tabakta yerine bir yumurta daha iyi olur bence.
Bugün iğnemin ertesi günü olduğu için aşırı tokum . Tek öğün yapıcam akşam balık salata yiyeceğim
Evet ilk 5 gun çok güzel geçiyor ama son 2 gün acikiyorsun ve kendini tutman gerekiyor Allah'tandır iğne hemen etkisini gösteriyor ben ilk dozda hiç bir yan etki yaşamadım aman2 .doz çok mide bulantısı yaptı inşallah sizdede yapmazAraştımalarıma göre bitmeyen sersemlik durumum ilacın yan etkisiymiş. Başka hiç yan etki yaşamadım açıkçası . Gerçi sosyal hayattan engelleyecek kadar baş dönmem yok ama tatsızlık veriyor.
Dün akşam 2,5 luk 2. İğnemi yaptım
İpneler vurulduğunda ilk 5 gün çok iyi tokluk sağlıyor ama vurulacağım son gün gerçekten kendimi tutmam gerekti akşam yemeğini iple çektim yani dedikleri gibi altıncı ve yedinci günler iştah kontrolünü iradeyle sağlamak gerekiyor galiba
Doktor gönderdi doz ayarlamalı olandan 15 mg Arapça yazılar var nerden geldiyse ürün bilemedimİnşallah canım doktor mu yolladi yoksa turkiye formülünü mu aldin
Aynen dahada dikkat edicem artıkYediklerinize dikkat ederseniz siz de takır takır verirsiniz. IF yapmanızı tavsiye ederim bol proteinli
O ekmekçik yerine küçük yarım bir patates yersenniz en azından gluten almamış olursunuzgünde sadece iki öğün yapıyorum ve sadece 1 er dilim yiyorum antalyanin sıcağında yumurtayı zor yiyorum malesef midem de hassas bu yüzden Cook fazla yumurta alerji yapıyor malesef
![]()
Mide bulantısı için eczaneden ilaç alabilirsiniz aslındaEvet ilk 5 gun çok güzel geçiyor ama son 2 gün acikiyorsun ve kendini tutman gerekiyor Allah'tandır iğne hemen etkisini gösteriyor ben ilk dozda hiç bir yan etki yaşamadım aman2 .doz çok mide bulantısı yaptı inşallah sizdede yapmaz
Doğru aslında akşam için ne hazırlık yapıyorsunuz fikir olsunO ekmekçik yerine küçük yarım bir patates yersenniz en azından gluten almamış olursunuz
Ya evde varda cesaret edemedim aslında doktor da bana ekstra vitamin falan da vermedi yarın Bi sorayım olmazsaMide bulantısı için eczaneden ilaç alabilirsiniz aslında
Cevap gecikti ama yarına işe yarar belki tavuk kanadı 7 adet salata ve 2 dilim ciğer ızgara yedim bir adette kayısıDoğru aslında akşam için ne hazırlık yapıyorsunuz fikir olsun