Mounjaro 2,5mg günlüğüm

Aman sakın tıka basa yemeyin başıma geldi 2 gün boyunca hazımsızlıktan kıvrandım durdum

Tam 1,5 hafta oldu -3 kg
Ya evet oda iğnenin son iki gün etkisi azaldığı için oluyor bence benimde bugün iştahım açıldı ilk defa bugün kaçırdım ama yarin yine kendimi tutmaya caliscam pazartesi iğnemi biran önce olmak istiyorum

Merhaba canım aslında yine doktor kontrolünde başlasan iyi olurdu ama bilemedim ben ilk defa iğne kullandığım için 2.5 mg ile başladım 1 ay böyle 2.ay 5 mg olacak zaten mounjaronun 2.5 mg mi diğer iğnelerin 0.5 olanına eş diye biliyorum bünyen iğneye aliskinsa eğer 5 mg olabilir ama yinede doktora sormadan alma derim
En son 1.75'e çıktık saxenda da. Dediğiniz gibiyse 5mg'lık doz 1'e denk geliyor. Yine sorarım eczacıya.
Doktor 7500 liralık iğneyi 11.000'e sattı bana aylarca. Geri kalan kendi parası sanırım. Bir daha bulaşmak istemiyorum.
Bulunduğum yerdeki dahiliyeciler de glifor yazıp yeşilçay tavsiye edip yolluyorlar. 3 senedir mücadele ediyorum. Çok sıkıldım artık.

Aman sakın tıka basa yemeyin başıma geldi 2 gün boyunca hazımsızlıktan kıvrandım durdum

Tam 1,5 hafta oldu -3 kg
İğne sindirim sürenizi uzattığı için hazımsızlık çekmişsiniz. Ben de bir gün abarttım yemeği (saxenda kullanırken) iki gün kustum.

İğne sindirim sürenizi uzattığı için hazımsızlık çekmişsiniz. Ben de bir gün abarttım yemeği (saxenda kullanırken) iki gün kustum.
Selam bende saxenda kullandım 2 3 ay ama bi sonuç alamadım pek başlarda iştahsızlık vardı ama İnsülin de var bende kilo olarak pek işe yaramadı 1 2 kilo belki doktor mounjaro önerdi ozempic ile saxenda aynı üretim olduğundan çapraz etki falan dedi ama mounjaro bugün 3 gün oldu öyle iştahsızlık kilo verme olmadı daha sanırım bünyem saxendaya alışık olduğu için oluyor internette de araştırdım tolerans geliştirmiş olabilirmiş o doza yani tavsiye değil asla ama 5 mg daha iri yarar sanki ama tahlil vs mutlaka yaptır hangi şehirdesin ?

Kızlar ben 3. Gündeyim perşembe başlamıştım ama iştah azalma tokluk falan çok yok şuanda bende kilo olarak da yok .
Sanırım saxenda kuşanmıştım ya ondan tolerans gelişti bende şuan tepkisiz vücudum 🤣

Bende dün kaçırmıştım iştahım açılmıştı ama bu sabah yine Bi tokluk hissi ile uyandım şükürler olsun bide reglime 1 hafta falan kaldı onunda mı etkisi oldu bilmiyorum ama canım azcikta olsa tatlı çekiyor

Selam bende saxenda kullandım 2 3 ay ama bi sonuç alamadım pek başlarda iştahsızlık vardı ama İnsülin de var bende kilo olarak pek işe yaramadı 1 2 kilo belki doktor mounjaro önerdi ozempic ile saxenda aynı üretim olduğundan çapraz etki falan dedi ama mounjaro bugün 3 gün oldu öyle iştahsızlık kilo verme olmadı daha sanırım bünyem saxendaya alışık olduğu için oluyor internette de araştırdım tolerans geliştirmiş olabilirmiş o doza yani tavsiye değil asla ama 5 mg daha iri yarar sanki ama tahlil vs mutlaka yaptır hangi şehirdesin ?
Merhaba, saxenda bana 6 kilo verdirdi ama 3 ayda ve bu çok düşük bir miktar. 3 gün dikkat etsem zaten verirdim.
Siz 2,5'la mı başladınız mıunjaroya?
Bir de ekstra ilacınız var mı insülin için?
Tahlilleri veriyorum zaten başka bir rahatsızlıktan ötürü, o noktada sıkıntım yok.
İzmir'deyim.

En son 1.75'e çıktık saxenda da. Dediğiniz gibiyse 5mg'lık doz 1'e denk geliyor. Yine sorarım eczacıya.
Doktor 7500 liralık iğneyi 11.000'e sattı bana aylarca. Geri kalan kendi parası sanırım. Bir daha bulaşmak istemiyorum.
Bulunduğum yerdeki dahiliyeciler de glifor yazıp yeşilçay tavsiye edip yolluyorlar. 3 senedir mücadele ediyorum. Çok sıkıldım artık.
Benim gittiğim doktor hiç kendisi vermedi satmak istemedi zaten tip fakültesinde prof recetebyazdi istediğin yerden al dedi doktorlarda kafayı yedi valla nerden ne kazanırız derdinde bunigne bana insulin direncim çok yüksek olduğu için verildi kilo vermeme yardımcı olsun diye

Benim gittiğim doktor hiç kendisi vermedi satmak istemedi zaten tip fakültesinde prof recetebyazdi istediğin yerden al dedi doktorlarda kafayı yedi valla nerden ne kazanırız derdinde bunigne bana insulin direncim çok yüksek olduğu için verildi kilo vermeme yardımcı olsun diye
Kayıt dışı kazanç işte.
Benim de insülin direnci + menopoz başlangıcı. Ameliyat geçirdim hareketsiz kaldım derken bu hale geldim.
Gece yeme atağınız var mı?

Kayıt dışı kazanç işte.
Benim de insülin direnci + menopoz başlangıcı. Ameliyat geçirdim hareketsiz kaldım derken bu hale geldim.

Kayıt dışı kazanç işte.
Ya benim iğne öncesi gece yeme atağım vardı ama iğneden sonra olmadı şükürler olsun inşallah faydasını görürsün

Merhaba, saxenda bana 6 kilo verdirdi ama 3 ayda ve bu çok düşük bir miktar. 3 gün dikkat etsem zaten verirdim.
Siz 2,5'la mı başladınız mıunjaroya?
Bir de ekstra ilacınız var mı insülin için?
Tahlilleri veriyorum zaten başka bir rahatsızlıktan ötürü, o noktada sıkıntım yok.
İzmir'deyim.
Ben veremedim valla saxenda 0.6 ile başlayıp 1.8 e çıktık ama 1 2 kilo falan
Ben veremiyorum artık işte sorun orda evet 2.5 ile başladım şuan sadece takviye verdi yanında okdar ama 3.haftada ilaç vericem dedi doktor sanırım şuan alışma döneminin geçmesini bekliyor

Ben veremedim valla saxenda 0.6 ile başlayıp 1.8 e çıktık ama 1 2 kilo falan
Ben veremiyorum artık işte sorun orda evet 2.5 ile başladım şuan sadece takviye verdi yanında okdar ama 3.haftada ilaç vericem dedi doktor sanırım şuan alışma döneminin geçmesini bekliyor
Beraberinde ödem atıcı ve c vitamini verdi mi size

Selam arkadaşlar 🍀
Çok yoğun bir hafta oldu sohbete katılamadım.
Dün akşam son iğnemi yaptım. Bugün biraz halsizim

Kizlar selam,

Benim de homa değerim biraz yüksek cikti. Dr iğne teklif etti. Fakat korktum Red ettim. Suan kilom 77 iğne yerine diamorfin ilaç verdi yarim yarim ic dedi. Ama beni 3 gündür perişan etti. İshal bulantı halsizlik var sizde iğnede yan etkiler var mi acaba iğneleyemi geçsem.

Yaklaşık 6 kg verdim ama görünüşte daha fazla vermiş gibi. Çok güzel inceldim canım. Bu hafta içi tekrar kan vermeye gideceğim devam etmek için
Çok güzel senin şimdi 3 haftalık sonucmu yoksa 1 aylık mı bende kilo geçen haftaya göre yavaş ama incelme var gibi keşke ölçüm alsaydım dedim ama almadım aadina çok sevindim bh arada sonuçtan bizi de haberdar et

Kizlar selam,

Benim de homa değerim biraz yüksek cikti. Dr iğne teklif etti. Fakat korktum Red ettim. Suan kilom 77 iğne yerine diamorfin ilaç verdi yarim yarim ic dedi. Ama beni 3 gündür perişan etti. İshal bulantı halsizlik var sizde iğnede yan etkiler var mi acaba iğneleyemi geçsem.
Mrb bende yıllar önce glifor denedim ama çok fazla yan etkisi oldu haptan büyük ihtimalle iğnenin çok fazla yan etkisi yok şuanda arada Bi bulantım oldu okadar doktorun tavsiye ettiyse kullan bence

Back
X