• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro kilo veremiyorum

zezezuzu06

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
3
Merhaba, mounjaro kullanmaya başlayalı 10 gün oldu. 1 kilo bile veremedim. Yürüyüş yapıyorum. Sabah 2 haşlanmıl yumurta lor peynir, salata yiyorum. Öğlen çorba veya sek quark protein. Akşam da haşlanmış tavuk salata. Nerede yanlış yapıyorum. Lütfen beni bi yönlendirin 🥺

Kaç kilosun

Merhaba, mounjaro kullanmaya başlayalı 10 gün oldu. 1 kilo bile veremedim. Yürüyüş yapıyorum. Sabah 2 haşlanmıl yumurta lor peynir, salata yiyorum. Öğlen çorba veya sek quark protein. Akşam da haşlanmış tavuk salata. Nerede yanlış yapıyorum. Lütfen beni bi yönlendirin 🥺
Merhaba

2,5 mg ile başladıysanız ve iştahınız da azalma olmadıysa 5 mg çıkıp devam edin.
Kg nuz düşükse de veremeyebilirsiniz.

Doktor eşliğinde mi kullanıyorsunuz?

Merhaba

2,5 mg ile başladıysanız ve iştahınız da azalma olmadıysa 5 mg çıkıp devam edin.
Kg nuz düşükse de veremeyebilirsiniz.

Doktor eşliğinde mi kullanıyorsunuz?
Merhaba evet doktor kontrolünde başladım. Tiroid, pcos, insülin direncim var sanırım bunlardan kaynaklı yavaş gidiyor. Şu an 3 kilo gitti ☺️

Merhaba kaç kilo ile başladınız ve kaçıncı günden itibaren kilo verme başladı? Bilgi verir misiniz

benim de bugün tam 18. günüm toplam 4,5 kg verebildim ödemide düşünürsek ilk ay için çok azmış gibi geliyor sizlerin nasıl gidiyor? bu iğnede çok pahalı bir dahaki ay saxsenda ya geçmeyi düşünüyorum geçen sene kullanmıştı o da çok işe yaramıştı hatta sanki bu iğneden daha çok yaramıştı sanki

Back
X