Evet o kadar iyi anlıyorum ki, "sen gayet iyisin, bir iki kilo" diyorlar ama o öyle olmuyor işte, boyda olmayınca kilonun gidecek bi yeri yok :) bu seferde yüzüm full dolgulu gibi duruyorben 50 kiloyken 53 olduğumda çok kiloluyum triplerine giriyordum anlıyorum aslında njsdbdsh
of ben de yurt disina tasınıyorum yakında ev tuttum birkac gün önce ve bugün ögrendim ki mc donalds ve birkaç çin japon restoranı evime 3-4dk mesafedeymiş ): en korktugum mevzu gittigimde dayanamayıp yemek benim de ama artık gerci kalorili bir sey yedigimde dahi dozumu biliyorum stresli bi dönem degilse tabii :))
benim icin arkadaslarla yenilen yemegin kalorisi önemli degil ama 2-3 yakın arkadasım oldugu icin tamamen ksjhbdajh sosyal cevresi olan insanın dikkat etmesi cok daha zorlayıcıdır eminim, annem tatlı yemeye gidelim dediginde reddetmek hala cok zor geliyor cogu zaman reddedemiyorum kıyamıyorum zaten mskdnkkn

Bence herkes hangi kiloda iyi hissediyorsa o kiloda olsun, tabi ki hem vücut hem mental sağlığı yerinde olmak şartı ile :)
Yeni yer değişimi, yeni bir süreç başlıyor demek ki; muhteşem iyi gelir inşallah, mutluluk getirsin. Yakında ki mekanlar şimdiden mutluluk getirmişşş
Bence; İdeal kiloya gelince yesek de ertesi gün dengeleme yapıp müdahale ederiz arkadaşım :) Şimdi güzel sürece odaklan lütfen, onları düşünme :)
Bende işim gereği çok sık seyahat ediyorum, gittiğim her ülkede bi favori hamburger zinciri var ya hani Tr de olmayan, hemen oraya atıyorum kendimi :)
Anne faktörüne hiç girmeyeyim, mutfak masasından tatlıların-tuzluların eksik olmadığı, mantının haftada 2 kere yendiği bir evde doğup büyüdüm