• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mounjaro kullananlar

ben 50 kiloyken 53 olduğumda çok kiloluyum triplerine giriyordum anlıyorum aslında njsdbdsh
of ben de yurt disina tasınıyorum yakında ev tuttum birkac gün önce ve bugün ögrendim ki mc donalds ve birkaç çin japon restoranı evime 3-4dk mesafedeymiş ): en korktugum mevzu gittigimde dayanamayıp yemek benim de ama artık gerci kalorili bir sey yedigimde dahi dozumu biliyorum stresli bi dönem degilse tabii :))

benim icin arkadaslarla yenilen yemegin kalorisi önemli degil ama 2-3 yakın arkadasım oldugu icin tamamen ksjhbdajh sosyal cevresi olan insanın dikkat etmesi cok daha zorlayıcıdır eminim, annem tatlı yemeye gidelim dediginde reddetmek hala cok zor geliyor cogu zaman reddedemiyorum kıyamıyorum zaten mskdnkkn
Evet o kadar iyi anlıyorum ki, "sen gayet iyisin, bir iki kilo" diyorlar ama o öyle olmuyor işte, boyda olmayınca kilonun gidecek bi yeri yok :) bu seferde yüzüm full dolgulu gibi duruyor :olamaz:

Bence herkes hangi kiloda iyi hissediyorsa o kiloda olsun, tabi ki hem vücut hem mental sağlığı yerinde olmak şartı ile :)
Yeni yer değişimi, yeni bir süreç başlıyor demek ki; muhteşem iyi gelir inşallah, mutluluk getirsin. Yakında ki mekanlar şimdiden mutluluk getirmişşş:halay:
Bence; İdeal kiloya gelince yesek de ertesi gün dengeleme yapıp müdahale ederiz arkadaşım :) Şimdi güzel sürece odaklan lütfen, onları düşünme :)

Bende işim gereği çok sık seyahat ediyorum, gittiğim her ülkede bi favori hamburger zinciri var ya hani Tr de olmayan, hemen oraya atıyorum kendimi :)
Anne faktörüne hiç girmeyeyim, mutfak masasından tatlıların-tuzluların eksik olmadığı, mantının haftada 2 kere yendiği bir evde doğup büyüdüm :kk77:

Evet o kadar iyi anlıyorum ki, "sen gayet iyisin, bir iki kilo" diyorlar ama o öyle olmuyor işte, boyda olmayınca kilonun gidecek bi yeri yok :) bu seferde yüzüm full dolgulu gibi duruyor :olamaz:

Bence herkes hangi kiloda iyi hissediyorsa o kiloda olsun, tabi ki hem vücut hem mental sağlığı yerinde olmak şartı ile :)
Yeni yer değişimi, yeni bir süreç başlıyor demek ki; muhteşem iyi gelir inşallah, mutluluk getirsin. Yakında ki mekanlar şimdiden mutluluk getirmişşş:halay:
Bence; İdeal kiloya gelince yesek de ertesi gün dengeleme yapıp müdahale ederiz arkadaşım :) Şimdi güzel sürece odaklan lütfen, onları düşünme :)

Bende işim gereği çok sık seyahat ediyorum, gittiğim her ülkede bi favori hamburger zinciri var ya hani Tr de olmayan, hemen oraya atıyorum kendimi :)
Anne faktörüne hiç girmeyeyim, mutfak masasından tatlıların-tuzluların eksik olmadığı, mantının haftada 2 kere yendiği bir evde doğup büyüdüm :kk77:

evvvet umarım bana öncelikle huzur sonra da sans getirir umarım :) five guys mı yoksa oraya bayılırım njksdfsj en sevdigim yemek de hamburger mlsf

kilo alınıp verilir kesinlikle hatta 59dayken vermeye calisman müthis, ben de işte kendime kilo verme aralıgı bırakmak adına 50ye zorluyorum hani 3-4 kilo alsam da moral bozmadan tekrar vereyim o kilo alma aralıgı kalsın diye tamamen.

böyle kendi ayakları üstünde sık sık seyahat eden kendisine bakan kadınlara bayılırımmmmmm hayran oldum sana, niş zevkleri olan biri gibisin o belli. sen biraz daha zorla bence ilaca yüklenmeden baktın hic mümkünatı yok tahlillerini bi dahiliye ya da endokrine yaptırıp doktora danısarak düsünebilirsin en son asamada. kilo düstükce kıyafetler cidden daha güzel duruyor kac gündür deli gibi alısveris yapıyorum dayanamayıp nkjdbjw umarım verebilirsin sen de ki zaten cok da yokmus uzun da sürmez. ara ara yaz haber ver mutlaka :))

evvvet umarım bana öncelikle huzur sonra da sans getirir umarım :) five guys mı yoksa oraya bayılırım njksdfsj en sevdigim yemek de hamburger mlsf

kilo alınıp verilir kesinlikle hatta 59dayken vermeye calisman müthis, ben de işte kendime kilo verme aralıgı bırakmak adına 50ye zorluyorum hani 3-4 kilo alsam da moral bozmadan tekrar vereyim o kilo alma aralıgı kalsın diye tamamen.

böyle kendi ayakları üstünde sık sık seyahat eden kendisine bakan kadınlara bayılırımmmmmm hayran oldum sana, niş zevkleri olan biri gibisin o belli. sen biraz daha zorla bence ilaca yüklenmeden baktın hic mümkünatı yok tahlillerini bi dahiliye ya da endokrine yaptırıp doktora danısarak düsünebilirsin en son asamada. kilo düstükce kıyafetler cidden daha güzel duruyor kac gündür deli gibi alısveris yapıyorum dayanamayıp nkjdbjw umarım verebilirsin sen de ki zaten cok da yokmus uzun da sürmez. ara ara yaz haber ver mutlaka :))
Aaaa, düşündüğümden de güzel bir kalbin var :KK68:çok mutlu oldum arkadaşım. İnan lütfen; bende aynı duygular içindeyim, tanışmasak ta kadın kadının yurdudur, birbirimize sahip çıkıp güzellikleri çoğaltmalıyız diye düşünenlerdenim. Bu arada çok doğru tahmin; ahhh o niş zevkler diyorum :)))

İşte işin güzelliği orada zaten, kıyafetlerrrr :) o kabinlerde düşük bedenin içine girme hali, o bol gelen kıyafetin beline atılan pensler :))
Değerlerimi hep takipteyim çok şükür iyiyim ama birkaç gün daha iyice düşünüp ya spor+detoks ya da iğne, artık karar vericem. Tabi ki haberleşeceğiz :)

Eveeeet five guyss, burada reklam olur, etik mi bilemedim ondan yazmadım adını :) Hamburger sevmeyene bile sevdirir, hele o patatesler nedir öyleeee:rolleyes:

Umuyorum ki; bu taşınma gönlünden ne geçiyorsa onu getirsin sana, tükenen her şey ayrıldığın yerde kalsın, soluksuz olanlarda yeni mekana aksın, yolunu kolaylaştırsın, hayatını güzelleştirsin inşallah. İyi olacağına inanıyorum :KK200:

Aaaa, düşündüğümden de güzel bir kalbin var :KK68:çok mutlu oldum arkadaşım. İnan lütfen; bende aynı duygular içindeyim, tanışmasak ta kadın kadının yurdudur, birbirimize sahip çıkıp güzellikleri çoğaltmalıyız diye düşünenlerdenim. Bu arada çok doğru tahmin; ahhh o niş zevkler diyorum :)))

İşte işin güzelliği orada zaten, kıyafetlerrrr :) o kabinlerde düşük bedenin içine girme hali, o bol gelen kıyafetin beline atılan pensler :))
Değerlerimi hep takipteyim çok şükür iyiyim ama birkaç gün daha iyice düşünüp ya spor+detoks ya da iğne, artık karar vericem. Tabi ki haberleşeceğiz :)

Eveeeet five guyss, burada reklam olur, etik mi bilemedim ondan yazmadım adını :) Hamburger sevmeyene bile sevdirir, hele o patatesler nedir öyleeee:rolleyes:

Umuyorum ki; bu taşınma gönlünden ne geçiyorsa onu getirsin sana, tükenen her şey ayrıldığın yerde kalsın, soluksuz olanlarda yeni mekana aksın, yolunu kolaylaştırsın, hayatını güzelleştirsin inşallah. İyi olacağına inanıyorum :KK200:

bir tanesinnnn ikimiz için de umarım her şey güzel olur ❤️

Yan etki olmaması iyi bence çnk miğde bulantısı falan olunca kötü oluyor. Hissetiğimiz şey tuhaf yalancı tokluk gibi ilk zamanlar bende öyleydim yemek istiyordum ama sonra yemeye başlayınca farkettim ki yedirmiyor. Anında doyuyorsunuz tıka basa yemiş gibi. Canım hem bişiler istiyordu hemde istemiyordu tıhaf bir durumdu ilk yaptığımda, tek öğün bütün gün tok tutuyor mesela. Bu bahsettiğimiz yapay tokluk hissi. Yemeye çalışın yiyemeyeceksiniz bir süreden sonra . İlk gün bende bişey anlamamıştım sonra sonra hissettirmeye başladı. Hatta ben etkilerini görmek adına sabah aç karnıma yaptım iğneyi. İlk gün bulantı gibi bişey oldu sonra geçti ama yemek istesemde yiyemedim. Sizinde öyle olacak bazen benim de pes ettiğim oluyor ama bırakmıycamm çnk etkisinide gördüm, bol şans
Teşekkür ederim. Bana hala pek tokluk hissi falan gelmedi ama yemiyorum normal bir şekilde irade göstererek yemiyorum. İlacın şöyle bir katkısı oldu abur cubur aklıma gelmiyor. Zaten bana kilo aldıran kısım da burasıydı. Salı akşam vuruldum ben hayvan gibi iki hamburger kova patates gömdükten sonra dhjd 61.75 tim. Bugün (cuma) sabah tartıldım 59.80 çıktım. Bir de dilimde metalik bir tat var :)

Çok naziksiniz, teşekkür ederim öneri için:KK200: Aslında mümkün olduğunca temiz besleniyorum, dönem dönem ödemimi atmak için de çeşitli detoks suları yapıp bedenim için temizlik yapıyorum. Ama bu sefer bir türlü başlayamıyorum. Bu arada az yiyorum ama gastronomiye meraklıyım, yurtdışı seyahatlerimde soslar, baharatlar taşıyan bi kızım, ee yemek yapıp masa kurup arkadaşları ağırlamayı da çok sevdiğim için :))) Bu arada şuan 59 kiloyum ve tartıda bu kiloyu hiç görmemiştim :( Şimdi bu kiloda ne var diceksiniz ama bana fazla çünkü minyon bir insanım b

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de 59 kiloyum ama minyon olduğum için görüntüm istediğim gibi değil. 10 kilo versem harika olacak. Spor diyet deniyorum ama 2 ileri bi geri şeklinde bir türlü yol alamıyorum. Bakalım bugün bi cesaretle vurmayı deneyeceğim

Teşekkür ederim. Bana hala pek tokluk hissi falan gelmedi ama yemiyorum normal bir şekilde irade göstererek yemiyorum. İlacın şöyle bir katkısı oldu abur cubur aklıma gelmiyor. Zaten bana kilo aldıran kısım da burasıydı. Salı akşam vuruldum ben hayvan gibi iki hamburger kova patates gömdükten sonra dhjd 61.75 tim. Bugün (cuma) sabah tartıldım 59.80 çıktım

Teşekkür ederim. Bana hala pek tokluk hissi falan gelmedi ama yemiyorum normal bir şekilde irade göstererek yemiyorum. İlacın şöyle bir katkısı oldu abur cubur aklıma gelmiyor. Zaten bana kilo aldıran kısım da burasıydı. Salı akşam vuruldum ben hayvan gibi iki hamburger kova patates gömdükten sonra dhjd 61.75 tim. Bugün (cuma) sabah tartıldım 59.80 çıktım. Bir de dilimde metalik bir tat var :)

ben de cok hamburger yedim bu sürecte nkjndkj ama ekmegini cıkara cıkara soslarını yemeye yemeye bi sekilde nefsimi idare ederek alıstım, canın bi sey cektigi zaman kalorisine dikkat ederek az porsiyonlarda yersen vicdan azabı çekmezsin. ben hep öyle yapıyorum jhsbshjbd

selammmmmmmmmmmmmmmmmm

sabah tartıda 55.5kg olduğumu gördüm, çok öyle aman aman bi açlık hali yok yemeklere saldırma huyum da henüz yok. 24ünde son 5mg dozumu yapmıstım salı günü de 2.5mg dozu yapacagım.

bugün tekrar doktora göründüm, meger iyi huylu kolesterolüm iyi seviyedeymis, folat cok cok düsükmüs ferritin degerlerim ve demirde de sıkıntı var düsüklermis ama her gün kullandıgım vitaminleri cok begendi hatta benim kullandıgım balık yagını o da kullanıyormus gayet iyi oldugunu söyledi harici iste bunlar nedeniyle sadece hazır gıdayı azaltmamın iyi olacagını sigarayı bırakmamı vesaire söyledi doktor. vitaminleri almayı unuttum yarın bi gidip onları da alacagım, kahveye ve kolaya da ara vermemi söyledi mlsf

ben bugün neler yedim ondan bahsedeyim jhbsjhsb
sabah ve ögle yemek yemedim zaten sabahları yemek yemeyi sevmem, aksamüstü et sote, bulgur ve salata yedim bol limon sıkarak, etin icindeki demirin daha iyi emilmesini saglıyor. belki okuyacak olan olur, kırmızı biber ve etin yanında bol narlı bi salata da aynı islevi görüyor. yanındaki biberi pisirmeden yemelisiniz cünkü c vitamini ısıya karsı hassas.

aksam 2 sıkım çiğ köfte, tursulu sarımsaklı mayonezli dip sosuyla dizi izlerken cips paketinin yarısını gömmüs bulundum. reklam olmasın, degil de nbsjhbs lorenz'in sour cream cipsini aylardır bu dip sosla yemeyi bekliyordum sonunda yedim, yedim de paketin yarısını yedim ne olursa olsun dikkat etmeye calısıyorum

bugün böyle gecti ama 55.5 gözüküyorum diye bugünlük günah benden gitti, sonraki günler temiz beslenmeye devam edecegim ara ara ayda bir de olsa böyle günler güzel oluyor :)

ben de cok hamburger yedim bu sürecte nkjndkj ama ekmegini cıkara cıkara soslarını yemeye yemeye bi sekilde nefsimi idare ederek alıstım,Her şeyi yiyip miktar azaltıyorum. sabah tartıldım 59,05 tim. Çarşamba(61,75)-perşembe-cuma-cumartesi(59,05) iyi gidiyorum bence. Tokluk hissi vs değil de yemeğe isteksizliği hissetmeye başladım sonunda. Akşam ne yesem ne atıştırsam diye aranmıyorum. Öğlen iyi yediysem akşam yemiyorum. Akşam iyi yediysem öğlen yemiyorum gibi bir rutin oluşturmaya çalışıyorum. Yememekten kastım iş yerinde öğlen yemeğinde mesela türlü pilav tarator vardı. Türlünün içindeki etleri ve taratoru yedim sadece. Akşam yemeği tavuk ve 3 tane mercimek köfte. Bu hafta iğneyi vurulmayı düşünmüyorum. Kilo verdikçe gaza geliyorum zaten. Kendimi tutamazsam vururum.( sadece bir doz 2,5 vurulmuş oldum)

selammmmmmmmmmmmmmmmmm

sabah tartıda 55.5kg olduğumu gördüm, çok öyle aman aman bi açlık hali yok yemeklere saldırma huyum da henüz yok. 24ünde son 5mg dozumu yapmıstım salı günü de 2.5mg dozu yapacagım.

bugün tekrar doktora göründüm, meger iyi huylu kolesterolüm iyi seviyedeymis, folat cok cok düsükmüs ferritin degerlerim ve demirde de sıkıntı var düsüklermis ama her gün kullandıgım vitaminleri cok begendi hatta benim kullandıgım balık yagını o da kullanıyormus gayet iyi oldugunu söyledi harici iste bunlar nedeniyle sadece hazır gıdayı azaltmamın iyi olacagını sigarayı bırakmamı vesaire söyledi doktor. vitaminleri almayı unuttum yarın bi gidip onları da alacagım, kahveye ve kolaya da ara vermemi söyledi mlsf

sabah ve ögle yemek yemedim zaten sabahları yemek yemeyi sevmem, aksamüstü et sote, bulgur ve salata yedim bol limon sıkarak, etin icindeki demirin daha iyi emilmesini saglıyor. belki okuyacak olan olur, kırmızı biber ve etin yanında bol narlı bi salata da aynı islevi görüyor. yanındaki biberi pisirmeden yemelisiniz cünkü c vitamini ısıya karsı hassas.

aksam 2 sıkım çiğ köfte, tursulu sarımsaklı mayonezli dip sosuyla dizi izlerken cips paketinin yarısını gömmüs bulundum. reklam olmasın, degil de nbsjhbs lorenz'in sour cream cipsini aylardır bu dip sosla yemeyi bekliyordum sonunda yedim, yedim de paketin yarısını yedim ne olursa olsun dikkat etmeye calısıyorum

bugün böyle gecti ama 55.5 gözüküyorum diye bugünlük günah benden gitti, sonraki günler temiz beslenmeye devam edecegim ara ara ayda bir de olsa böyle günler güzel oluyor :)
Ben bunları yeseemm🙈🙈🙈 yiyemiyorum da glutenden bile kesildim, abur cubur zaten aram yoktu. Durmuştu kilo vermem enteresan şekilde ama dediğinizi yapıp biraz şaşırttım metabolizmayı yemiicem şeyler yedim. Verdim ama 1 kilo kadar. 2 haftalık 5 lik iğneye çok çok az.

O metalik tadı ilk defa duydum, başlamışsınız kilo vermeye yediğiniz halde hemde. Devam eder inşallah:)

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de 59 kiloyum ama minyon olduğum için görüntüm istediğim gibi değil. 10 kilo versem harika olacak. Spor diyet deniyorum ama 2 ileri bi geri şeklinde bir türlü yol alamıyorum. Bakalım bugün bi cesaretle vurmayı deneyeceğim
Kesinlikle öyle arkadaşım, ah o 10 kilo bizim için başka bir boyut... Ve o ileri geri kilolarında da iyice motivasyon kaybı yaşıyoruz :(

Açıkcası yine disiplinli bir plan oluşturulmalı; hem beslenme hem spor açısından. Bu iğne sürece ilave olarak biraz iştahı baskılasın, tokluk hissi yaratsın... yoksa mucizevi birşey beklenemez zaten.
Peki başladın mı iğneye ? nasıl gidiyor ?

Bende dün eczaneye gidip, ilacı sordum ve çıktım sadece :)))))

selammmmmmmmmmmmmmmmmm

selammmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu beğeni ikonunu önce 55'e sonra yediklerine bıraktım @cattison :)))) cheers :KK50:Bu da ödüllendirme gibi düşünülmeli.

Ama lütfen değerlerini ihmal etme, özellikle kan ve ferritin biz kadınlar için daha çok önemli, malum periyot dönemlerimizde ekstra kan kaybediyoruz. Geçen sene ferritin düşüklüğünü ihmal ettiğim için (ki uzun süre ihmal etmiştim) çok zor günler geçirdim. Hatta hastanelik oldum. Önce değerlerimizin iyi seviyede olması ve vücut sağlığı...

Maşallah ne güzel bir başlangıç, darısı yeni başlayacak olanlara :)

Cok güzel sonuçlar almışsınız. Bende uzun zamandır kilo veremiyorum. Birçok Diyetisyene gittim, bitmek bilmeyen yeme bagimliligim icin bio rezonans terapi bile aldim ama 3 senedir 75-76 kg civarindayim. Aklim hep birsey yeme düşüncesiyle dolu. reçetesiz de alabiliyor muyuz bu ilacı?

Bu beğeni ikonunu önce 55'e sonra yediklerine bıraktım @cattison :)))) cheers :KK50:Bu da ödüllendirme gibi düşünülmeli.

Ama lütfen değerlerini ihmal etme, özellikle kan ve ferritin biz kadınlar için daha çok önemli, malum periyot dönemlerimizde ekstra kan kaybediyoruz. Geçen sene ferritin düşüklüğünü ihmal ettiğim için (ki uzun süre ihmal etmiştim) çok zor günler geçirdim. Hatta hastanelik oldum. Önce değerlerimizin iyi seviyede olması ve vücut sağlığı...

cheers valla cok tesekkür ederim, üstelik pcosum da var aptal gibi hic dikkat de etmedim mentalim cok kotuydu ama hazır simdi bu kadar kendime iyi bakmaya -sözde :)- başlamışken her şeyimi iyi hale getireyim dedim :D gecti mi demir düsüklügü, senin sürecin nasıl gidiyor bi güncelleme yap müsaitlikte detaylı :))

Son düzenleme:
Cok güzel sonuçlar almışsınız. Bende uzun zamandır kilo veremiyorum. Birçok Diyetisyene gittim, bitmek bilmeyen yeme bagimliligim icin bio rezonans terapi bile aldim ama 3 senedir 75-76 kg civarindayim. Aklim hep birsey yeme düşüncesiyle dolu. reçetesiz de alabiliyor muyuz bu ilacı?

söylemek doğru olur mu bilemedim herhangi bir eczaneyi arayın hemen söylerler. receteli recetesiz fark etmez mutlaka tahlilerini yaptırmanı öneriyorum, tahliller temizse sorun değil de yapmadan kullanırsan bilmediğin milyarda bi sıkıntısı tutar falan aman diyelim

selammmmm, güncelleme yapayım.

yarın sabahtan 5mg dozun yarısını 2.5mg denk gelecek şekilde kullanayım dedim. bakalım etkisi olursa 2 haftada 1 şeklinde devam edebilir ya da birkaç hafta haftada 1, sonra 2 haftada 1 şeklinde yine düşüre düşüre bitiririm belki diye düşündüm.

şimdi aldığım yeni vitaminler var o konuda bi detay vereyim.
demir
b12
magnezyum
biotin
folik asit
d3k2
omega3
c vitamini
5htp - sadece 1 aylık kullanımı tamamlayıp ara vericem ama aktif devam ediyor
melatonin - nadiren sadece uyuyamadığım günlerde

biotin için aldığım hapta biotine ek selenyum ve çinko varmış, kullandığım magnezyum hapında da çinko varmış. çinkodan da nasipleneceğim.

eczaneden demirin yanında emilimini arttırsın diye c vitamini almayı unuttum ama zaten meyveden sebzeden c vitamini almayı istiyorum, müsait olamadığım mümkün olmadığı günler için sadece bir c vitamini hap vesaire alacağım bugün çıkıp dursun çantamda diye. biotini kendim aldım değerlerimden dolayı saç dökülmesi tırnak kırılması sık sık yaşadığım için. 5htpyi sadece halsizlik, mutsuzluk durumlarım için kullanıyordum ama zaten demir ve b12 düşüklüğü yavaş yavaş geçtikçe bu yorgunluk isteksizlik durumları da bitecek zamanla bunu da bırakırım.

şu an durumlar gayet güzel, sistematik ilerliyor. benzer sorunları yaşayan varsa mutlaka değerlerine baktırsın ben çoook ihmal ettim nbhjsfvb bakalım yeni haftada ne olacak yarın iğneyi olduktan sonra haftaya pazartesi bir güncelleme yapacağım. önümüzdeki günler hepimize şans getirsinnn

Son düzenleme:
Back
X