Selam @cattison yazılarını okudum yine çok güzel paylaşımlar yapmışsın teşekkürler :) ayyyy 55,5 kg olmuşsun harika, istediğim kilo darısı başıma çok amin:)selammmmm, güncelleme yapayım.
yarın sabahtan 5mg dozun yarısını 2.5mg denk gelecek şekilde kullanayım dedim. bakalım etkisi olursa 2 haftada 1 şeklinde devam edebilir ya da birkaç hafta haftada 1, sonra 2 haftada 1 şeklinde yine düşüre düşüre bitiririm belki diye düşündüm.
şimdi aldığım yeni vitaminler var o konuda bi detay vereyim.
demir
b12
magnezyum
biotin
folik asit
d3k2
omega3
c vitamini
5htp - sadece 1 aylık kullanımı tamamlayıp ara vericem ama aktif devam ediyor
melatonin - nadiren sadece uyuyamadığım günlerde
biotin için aldığım hapta biotine ek selenyum ve çinko varmış, kullandığım magnezyum hapında da çinko varmış. çinkodan da nasipleneceğim.
eczaneden demirin yanında emilimini arttırsın diye c vitamini almayı unuttum ama zaten meyveden sebzeden c vitamini almayı istiyorum, müsait olamadığım mümkün olmadığı günler için sadece bir c vitamini hap vesaire alacağım bugün çıkıp dursun çantamda diye. biotini kendim aldım değerlerimden dolayı saç dökülmesi tırnak kırılması sık sık yaşadığım için. 5htpyi sadece halsizlik, mutsuzluk durumlarım için kullanıyordum ama zaten demir ve b12 düşüklüğü yavaş yavaş geçtikçe bu yorgunluk isteksizlik durumları da bitecek zamanla bunu da bırakırım.
şu an durumlar gayet güzel, sistematik ilerliyor. benzer sorunları yaşayan varsa mutlaka değerlerine baktırsın ben çoook ihmal ettim nbhjsfvb bakalım yeni haftada ne olacak yarın iğneyi olduktan sonra haftaya pazartesi bir güncelleme yapacağım. önümüzdeki günler hepimize şans getirsinnn
Bende 60.6 kg olmuşum (baş:68.1 di) bugün 5.haftam 2.5 mg ile devam ediyorum (5'e cesaret edemedim ya yine yarısını kullandım iğnenin) yanlış mı yapıyorum acaba diye de içim hiç rahat değil.
Sana bütün işlerinde kolaylıklar ve güzellikler diliyorum
Pancake lerimin resmini eklemeye çalışacağım :)