selamlar tekrardan, güncellemede bulunacağım.
istikrar benim için müthiş zorken takıntılı şekilde not tutmak bu süreçte beni yine de iyi hissettiriyor. tam yazz kullanmayı bıraktım ve ödem bitecek derken aynı gün çok fena hasta oldum. sanırım şu aralar bir salgın var. 3-4 gündür mide bulantısı, burun akıntısı, boğaz ağrısı, kusup durma hali öyle bir devam ediyor ki kilo vermeyi düşünmeyi bıraktım.
zaten yanaklarım benim normal şartlarda pek olmamasına rağmen hastalıkla birlikte şiş durmaya başladı. şiş durduğu için ayrı bir moralim bozuldu ama yine de kilomu ölçtüm. böyle zamanlarda kiloma bakmayayım bari derdim ama yapacak bir şey yok nxcambjb yola başladık bir kere iyi de kötü de olsa her şekilde bakmak gerek. bugün ölçtüğümde tam 56.5 kg gördüm tartıda. bu kadar zor haldeyken bile 300 gr gitmiş, bu da başarı diyip önüme bakacağım.
kötü örnek olmak istemediğimden yeme içmeyle ilgili çok bahsetmiyorum kendimden ama ufaktan bahsedeyim bu ara sağlıklı besleniyorum ve çooook garip şekilde yemek yapıyorum jhskdbjhb
bugün yarım elma, yarım mandalina bi portakal 4-5 köfte ve soslu güzel bi salata yedim yanında. meyve pek yemezdim şeker doğal olsa da şekerden uzaklaşmak istediğim için ama hastayım ve çabuk geçsin diye her tuşa ve ilaca basıyorum

sade kefir, probiyotik amaçlı her gün activia shot, çilek ve özellikle karadut vesaire alıyorum omega 3, dvitamini, magnezyum ve 5htp de devam ediyor. igne bitince yazz kullanmaya dönecegim sanırım ödemli olmak sinirlilik halinde olmak beni biraz yıprattı bu ay ona ara vermek istedim ama pcos nedenli kullanmam da gerek malesef
bu arada yeni bir karar verdim. artık 10 ya da 14 günde bir iğneyi alacağım. salı günü iğne günüm akşam 23:00 gibi vuruluyorum. daha önceki aylar gibi hafta sonu değil maalesef. bu hafta 5mgı vurdum son 5mg kaldı, 7 nisan'da 2.5mg vurulup tekrar 10-14 gün açlık durumuma göre (yemeklere saldırasım var mı yok mu durumu yani

) bekleyip yavaş yavaş artık o tokluk hissinden çıkıp kendimi açlığa da alıştırmak istiyorum.
az önce nöbetçi bir eczaneyi aradım, sanırım 1 nisan'da yeni zamın üzerine yeni bir zam olacakmış ona denk gelmemek için 2.5mg yeni son bir kutu alıp yavaş yavaş bitirip iğne faslını kapatacağım. plan bu şekilde umarım sorunsuz devam eder