• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mounjaro kullananlar

ilaç hakkında yeni bir güncellemede bulunmak istiyorum, kesinlikle benim yaptığım aptallığı yapıp alkol kullanmayın. bir endokrin doktorundan ilaç etkisindeyken alkol içmenin pankreatit riskini arttırdığını öğrendim, doktora danışarak kesinlikle devam etmek en mantıklısı. riskleri mevcut.

selam, tablomu güncelliyorum.

İlaçsız
20 mayıs 80kg
3 haziran 75.40kg
9 haziran 73.25kg
9 temmuz 71.15kg
9 ağustos 70.50kg
İlaç beraberinde
21 aralık 70-71kg
25 aralık 66.75kg
3 ocak 63.5kg
11 ocak 62.4kg
17 ocak 61,2kg
24 ocak 60.4kg
1 şubat 59.7kg
10 şubat 58kg
14 şubat 59kg

ödem aldığımı düşünüyorum, aslında biraz daha çok yemek yemeye başladım ama bıraktığımda food noise geliyor mu diye 7-8 şubat tarihlerinde iğneyi yapmadım. geliyormuş arkadaşlar. şimdi yavaş yavaş istediğim kilolara da geldiğim için doz düşürüp daha aralıklarla devam etmeyi planlıyorum, 50-51 aralığında tamamen koruma adına dozu kullanmak istiyorum. şimdilik son kalan 5mgın yarısını kullandım, haftaya da diğer yarısını kullanmayı planlıyorum. hedefim 5mg alıp bölerek kullanmak, belki bazen yaptığı mide bulantısının da azalmasını sağlar. bakalım sonraki haftalarda ne olacak, 8-9 kilo daha verebilecek miyim göreceğiz.

Selamlar, durumu güncelleyeceğim. Neredeyse 9 gün oldu, güncel olarak 58,4 kiloyum. 5mg olanı ikiye bölüp kullandım yaklaşık on gündür. Hatırlatma adına bu sekilde yapıyorum, sonrasında umarım 10 günde 1 ya da 5mg dozu ikiye bölerek 14 günde bir şeklinde kullanarak ayda 2 veya 3 doza düşmeyi planlıyorum. Hedefim su an 50kg ve 50-51kgda kilomu sabitlemek. Bakalım ne olacak.

yaklaşık 2 hafta sonrasından selamlar. 5mgı ikiye bölerek kullanmak mantıklıydı, 23'ü sonrası tam 57kg gördüm ama ilaç bitimininde hemen almadığım ve 2 hafta ara verdiğim için 2 kilo almışım. güncel 59,6kg.

6 mart cuma tekrar başladım ama ertesi sabahı kabus gibiydi. inanılmaz bir mide bulantısıyla uyandım, sonrasındaki günler bu düzeldi, şu an aman aman midem bulanmıyor.

pcosum da azdı garip bir şekilde, doktor randevusu alabilirim aile hekiminden de genel kan değerlerime baktırmak istiyorum. lazer cihazım bozulmuştu, cuma günü yeni lazer cihazı aldım. kıllarımda çoğalma var maalesef tekrar en baştan yaz gelmeden iğneyle aynı günde yaparak bunu da düzene oturtmak istiyorum.

bu arada ilacı aldığım günden beri d vitamini + magnezyum + balık yağı + ara ara uyuyamazsam geceleri gece uykusu alayım diye de melatonin + doğum kontrol hapı alıyorum ayrıca destek olması için 5htp de depresyon sorunum olursa diye yanda hazır duruyor. iyi hissetmediğim bir dönem olursa onu da kısa süreliğine kullanacağım. pcos nedeniyle hormon düzenlemesi amacıyla dk hapı kullanmaya başladım, bu ilacı iğneyi düşük dozda ve alıştığım dönemde ilk almaya başladım, iğneyle kullanmakta çok bir sakınca yok anladığım kadarıyla ama kesinlikle başkası yapacaksa doktora sormalı. iğneyi aktif yeni kullanmaya başladığın an kullanmamı önermedi chatgpt. ben de o şekilde kullanmaya başladım.

bu arada ilaca ara verdiğim şu 2 haftada deli gibi yemek yemeye başladığım için yemek düzenimi de düzeltmeye çalışmak istiyorum artık. ne kadar kilo verirsem vereyim böyle yaptığım için geri kiloları alacağım bariz, kilo vermekten ziyade değişim kafada olmalı ilk belli ki. bakalım neler olacak, hedefim 50-51kg. umarım 1 ay içerisinde olur.

selamlarrr. güncel olarak inanılmaz bir ödemim var. hem pms hem yazz kullandığım için etkisi var biliyorum ama moral bozucu olabildiği için motive olmam adına yeni ve küçük beden kıyafetler sipariş verdim jhsbfjhs tamam biliyorum şımarıklık biraz da ama napayım gerçekten buna ihtiyacım vardı

sanırım son bi flakon kaldı, bölerek 15 gün 1 şeklinde alıp bi kendimi denemek istiyorum bakalım hatırlatma dozu ala ala tekrar zayıflamaya devam etmeyi planlıyorum, olmazsa 2.5 ya da 5mgı 15günde 1 şeklinde ayda 2 kez olacak şekilde de alabilirim. daha öncesinde bu ters tepip kilo almamı sağlamıştı ama o zamanlar stresli bi dönemdi. şu anda da o stres devam ediyor olsa da artık biraz daha fazla iradeli olmayı denemem lazım çünkü ilaç çoooook pahalı. ilaca o parayı verecegime su kıyafeti su cantayı alırım diyip duruyorum ve bu hic iyi değil 😭😭😭😭😭😭

neyse
güncel kilom tüm bu ödeme rağmen 56,8 kg
tabloyu güncelliyorum
ilaçsız
20 mayıs 80kg
3 haziran 75.40kg
9 haziran 73.25kg
9 temmuz 71.15kg
9 ağustos 70.50kg
ilaç beraberinde
21 aralık 70-71kg
25 aralık 66.75kg
3 ocak 63.5kg
11 ocak 62.4kg
17 ocak 61,2kg
24 ocak 60.4kg
1 şubat 59.7kg
10 şubat 58kg
14 şubat 59kg
9 mart 59,6kg
21 mart 56,8kg

50 olana kadar devam etmek istiyorum, 52-53 kilolar da yakışacaksa durabilirim belki ama ben normal kilomda olabileceğim en düşük kiloda olup kötü dönemlerde 1-2 kilo almayı dert edinmeden hemen o kiloyu verebileceğim bi alan bırakarak artık yaşamak istediğim için hedefim olabilecek en düşük kilo. bilmem bu bakış açısı iyi değildir belki ama benim için bu artık bi takıntı meselesi oldu, hedefe ulaşınca salmamak adına bi önlem gibi görüyorum, bakalım ne olacak ileride:)

Merhaba, bu iğneyi duyduğumda araştırmak için buraya baktığımda ilk sizin sayfanızı okumuştum. Yaklaşık aynı boy ve kilodayız ve yazılarınızı okudukça kafada aynı diyorum :) çünkü kilo benim için de olumsuz bir durum. 9 martta 68 ile başladım şu an 61.3 benim için mucize çünkü iğnesiz çok denememe rağmen hep yerimde saydım. Sizin yazıları okumayı seviyorum, motive de oluyorum ya. Yazmaya devam edin lütfen takipteyim:KK54: Kolaylıklar diliyorum..

Merhaba, bu iğneyi duyduğumda araştırmak için buraya baktığımda ilk sizin sayfanızı okumuştum. Yaklaşık aynı boy ve kilodayız ve yazılarınızı okudukça kafada aynı diyorum :) çünkü kilo benim için de olumsuz bir durum. 9 martta 68 ile başladım şu an 61.3 benim için mucize çünkü iğnesiz çok denememe rağmen hep yerimde saydım. Sizin yazıları okumayı seviyorum, motive de oluyorum ya. Yazmaya devam edin lütfen takipteyim:KK54: Kolaylıklar diliyorum..
Ayyyyy çok teşekkür ederiz :KK54::KK54::KK54::KK54::21::21::21:

ayayayy çok teşekkürlerr çok mutlu oldummm

umarım siz de cok iyi vereceksiniz, sadece biraz zamana ihtiyaç var benim gibi acele olsun çok vereyim hemen olsun gibi düşünmeye gerek yok zaten her bünye çok farklı. sağlıkla istediğiniz halde olmanızı diliyorumm 🫠 🫠 🫠

selamlar tekrardan, güncellemede bulunacağım.

istikrar benim için müthiş zorken takıntılı şekilde not tutmak bu süreçte beni yine de iyi hissettiriyor. tam yazz kullanmayı bıraktım ve ödem bitecek derken aynı gün çok fena hasta oldum. sanırım şu aralar bir salgın var. 3-4 gündür mide bulantısı, burun akıntısı, boğaz ağrısı, kusup durma hali öyle bir devam ediyor ki kilo vermeyi düşünmeyi bıraktım.

zaten yanaklarım benim normal şartlarda pek olmamasına rağmen hastalıkla birlikte şiş durmaya başladı. şiş durduğu için ayrı bir moralim bozuldu ama yine de kilomu ölçtüm. böyle zamanlarda kiloma bakmayayım bari derdim ama yapacak bir şey yok nxcambjb yola başladık bir kere iyi de kötü de olsa her şekilde bakmak gerek. bugün ölçtüğümde tam 56.5 kg gördüm tartıda. bu kadar zor haldeyken bile 300 gr gitmiş, bu da başarı diyip önüme bakacağım.

kötü örnek olmak istemediğimden yeme içmeyle ilgili çok bahsetmiyorum kendimden ama ufaktan bahsedeyim bu ara sağlıklı besleniyorum ve çooook garip şekilde yemek yapıyorum jhskdbjhb

bugün yarım elma, yarım mandalina bi portakal 4-5 köfte ve soslu güzel bi salata yedim yanında. meyve pek yemezdim şeker doğal olsa da şekerden uzaklaşmak istediğim için ama hastayım ve çabuk geçsin diye her tuşa ve ilaca basıyorum 😃 sade kefir, probiyotik amaçlı her gün activia shot, çilek ve özellikle karadut vesaire alıyorum omega 3, dvitamini, magnezyum ve 5htp de devam ediyor. igne bitince yazz kullanmaya dönecegim sanırım ödemli olmak sinirlilik halinde olmak beni biraz yıprattı bu ay ona ara vermek istedim ama pcos nedenli kullanmam da gerek malesef

bu arada yeni bir karar verdim. artık 10 ya da 14 günde bir iğneyi alacağım. salı günü iğne günüm akşam 23:00 gibi vuruluyorum. daha önceki aylar gibi hafta sonu değil maalesef. bu hafta 5mgı vurdum son 5mg kaldı, 7 nisan'da 2.5mg vurulup tekrar 10-14 gün açlık durumuma göre (yemeklere saldırasım var mı yok mu durumu yani 😄) bekleyip yavaş yavaş artık o tokluk hissinden çıkıp kendimi açlığa da alıştırmak istiyorum.

az önce nöbetçi bir eczaneyi aradım, sanırım 1 nisan'da yeni zamın üzerine yeni bir zam olacakmış ona denk gelmemek için 2.5mg yeni son bir kutu alıp yavaş yavaş bitirip iğne faslını kapatacağım. plan bu şekilde umarım sorunsuz devam eder 🙃

Son düzenleme:
ve goool hastalıktan cok bir sey yemedim gün icerisinde yataktan cıkmadım tüm gün uyudum diye uykum da yoktu tam bu saatte uykum acıldı biraz calisayım derken hamburger siparis ettim 😭😭😭 ekmegin bir kısmını cıkarıp günahımı azaltmaya calistim diyelim bari. duygusal açlık böyle bir şey işte mlsf bu olmaması adına gün içerisinde biraz daha tok kalmaya yönelik adım atıcam artık

yani
umarım 🤞

selam yeni güncellemede bulunacağımmm, benim kararısızlık seviyesi :)

bugün 2.5 mg almak icin rastgele bi eczaneye arabaya atlayıp hemen bir gideyim dedim ama 2.5mg yok şansıma 5mg varmış. hazır 1 nisan'daki zam yokken 5mg alayım dedim. elimde şu an totalde 5 adet 5mg var. bu hafta 10 gün dolduğunda yine normal şekilde 5mg alıp ondan sonraki hafta 10 günde bir şeklinde dozları yarıya bölerek yaya yaya süreci artık bitermeye yönelik devam ederim diye düşündüm.

bu parayı bu ilaca vereceğime miu miu gözlük alırdım diye içim gide gide kartı uzattım. mutsuzum sevgili forum, umarım işe yarar. yeni haftada görüşmek üzere.

Daha ne işe yarasın ya süper kilo vermişsiniz tebrik ederim 👏👏🤭

selam yeni güncellemede bulunacağımmm, benim kararısızlık seviyesi :)

bugün 2.5 mg almak icin rastgele bi eczaneye arabaya atlayıp hemen bir gideyim dedim ama 2.5mg yok şansıma 5mg varmış. hazır 1 nisan'daki zam yokken 5mg alayım dedim. elimde şu an totalde 5 adet 5mg var. bu hafta 10 gün dolduğunda yine normal şekilde 5mg alıp ondan sonraki hafta 10 günde bir şeklinde dozları yarıya bölerek yaya yaya süreci artık bitermeye yönelik devam ederim diye düşündüm.

bu parayı bu ilaca vereceğime miu miu gözlük alırdım diye içim gide gide kartı uzattım. mutsuzum sevgili forum, umarım işe yarar. yeni haftada görüşmek üzere.
Merhaba bence çok iyi gidiyorsunuz maşallah diyelim de :) benimde elimde 2 tane 50 mg lık flakon kaldı yarım kullanıyorum. Almasam devam ettirebilir miyim acaba diye merak ediyorum, yoksa yine eskisi gibi yeme alışkanlığım gelir mi? Sizin de bir yazınızda kullanmayınca olumsuz etkilendiğinizi yazmıştınız, sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Bu arada ciddi şekerli şeylerin bağımlısıydım iğneden önce, yine o günlere dönmek istemiyorum ya.

Son düzenleme:
Merhaba bence çok iyi gidiyorsunuz maşallah diyelim de :) benimde elimde 2 tane 50 mg lık flakon kaldı yarım kullanıyorum. Almasam devam ettirebilir miyim acaba diye merak ediyorum, yoksa yine eskisi gibi yeme alışkanlığım gelir mi? Sizin de bir yazınızda kullanmayınca olumsuz etkilendiğinizi yazmıştınız, sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Bu arada ciddi şekerli şeylerin bağımlısıydım iğneden önce, yine o günlere dönmek istemiyorum ya.

çok teşekkür ederim :) 50 mg flakonun olduğunu şimdi öğrendim açıkçası 50mgde de durum nedir bilemedim doktora sormanızda fayda var. birden bırakmak ya da doz düşürmek bu dozda nasıl etkiler bilmiyorum

ben başından beri hedefime yaklaştığımda doz düşürüp nefsi terbiye etmeye yönelik devam etmeyi aklıma koymustum. bir süre sonra alışkanlık oluyor, el hep küçük porsiyona gidiyor. az dozda açlık da az biraz geliyor o açlık haline alışkanlık kazanıyorsun. önümde çok sevdiğim bir şey varsa bile kontrollü yiyip çekilebilebiliyorum eskisi kadar yeme bozukluğum yok. ha bazen yiyebileceğimden fazla şey sipariş veriyorum nsfbdmjh ama o da yeme bozukluğumdan doymayacağımı düşünüyorum ya da görüntüsü cezbediyor

şimdi tekrar baktım 50mg yokmuş bakjbjns ben de diyorum ilk defa duydum 61kgde 50mg kullanması biraz fazla değil mi diye düşündüm bi an 5 mg demek istedin herhalde. kendimden örnek vereyim, etki etmeye devam ediyor diye 5mg dozu bırakmadan kullandım. bir ara duraklama dönemi oldu hatta bu ara kilo vermem oldukça yavaşladı ama önemli değil benim için, yavaş yavaş verebilirim bu saatten sonra. ben zaten ilacı çok kullanmayı istemiyordum ama hatırlatma dozları önemli o yüzden düşük dozu iyice yaya yaya bırakacağım. doktorun sana da bırakmanın doğru olduğunu söylüyorsa bir danışabilirsin bunu

şimdi tekrar baktım 50mg yokmuş bakjbjns ben de diyorum ilk defa duydum 61kgde 50mg kullanması biraz fazla değil mi diye düşündüm bi an 5 mg demek istedin herhalde. kendimden örnek vereyim, etki etmeye devam ediyor diye 5mg dozu bırakmadan kullandım. bir ara duraklama dönemi oldu hatta bu ara kilo vermem oldukça yavaşladı ama önemli değil benim için, yavaş yavaş verebilirim bu saatten sonra. ben zaten ilacı çok kullanmayı istemiyordum ama hatırlatma dozları önemli o yüzden düşük dozu iyice yaya yaya bırakacağım. doktorun sana da bırakmanın doğru olduğunu söylüyorsa bir danışabilirsin bunu
Ay evet ya yanlış yazmışım 5 mg :) Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için. Eczaneyi aradım nisan ayında zam gelecek dedi öğle aramda koşup hemen 5mg lık bir kutu daha aldım. İstediğim kiloya düşünce doz aralıklarını uzatıp kendimi bu düzene alıştırmak ve iğneyi bırakmak istiyorum. Şeker bağımlısı biri olarak şu an öyle şeyleri görmek bile istemiyorum ve sağlıklı yemek yiyorum. Bu benim için harika bir şey. Umarım hepimiz istediğimiz sonucu alırız. Sürecini takipteyim, kolaylıklar diliyorum harikasın..

Ay evet ya yanlış yazmışım 5 mg :) Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için. Eczaneyi aradım nisan ayında zam gelecek dedi öğle aramda koşup hemen 5mg lık bir kutu daha aldım. İstediğim kiloya düşünce doz aralıklarını uzatıp kendimi bu düzene alıştırmak ve iğneyi bırakmak istiyorum. Şeker bağımlısı biri olarak şu an öyle şeyleri görmek bile istemiyorum ve sağlıklı yemek yiyorum. Bu benim için harika bir şey. Umarım hepimiz istediğimiz sonucu alırız. Sürecini takipteyim, kolaylıklar diliyorum harikasın..

yazacağım yazacağım :) bi tık uzagindayim kilo vermissen bana da ara ara haber verr

selamlarr 56,5kgden sonra bugün kontrol ettiğimde 56kg olduğumu gördüm, 500 gr daha gitti. yaaaaaani gayet iyi ama haftada 1 kg verdiğim günlerden sonra daha da azaldığını görmek biraz garip geldi ama şimdi düşününce yediğim şeyleri gayet hak veriyorum vücuduma. mesela dün kıymalı makarna ve yaglı köfte yemem gerekmisti üstüne bi de 2 büyük ekler vesaire de yemiştim. neyse en azından ödem almadım diyelim :dDD

40-42 bedene 2 yıldır mahkum kaldıktan sonra 36 beden olduğumu bile kabullenemedim bir süre ama 34 bazı kalıbı büyük ürünlerin de bana olduğunu görebilmek şu aşamada bana çok zevk veriyor ndksjnmskd

Back
X