- 23 Mayıs 2010
- 427
- 42
- 643
- 40
- Konu Sahibi betty_boop
-
merhaba bende bugün aldım ama iğnesi yok nasıl nerden temın edecem sadece flakon şekilde verildi banaHerkese merhaba
Bugun ilk doz mounjaro ignemi vuruldum. Arastirmalarima gore ozempic dahil diger zayiflama ignelerinin icinde en yeni ve en iyisi bu. Dermatoloji doktorum bu igneyle kisa surede cok ciddi kilolar verdi keza baska kullanan arkadaslarim da var. Buarada benim daha once ne saxenda ne ozempic deneyimim oldu hayatimda asla gelmedigim kilolara geldim dogum falan yapmama ragmen vucudum acayip sekil degisti sporu birakmamin etkisi bence. Ben 66.8 kiloyla basladim ilk 2,5 mg lik dozla basladim sonra dozaji arttiracagim. Psikolojik mi bilmiyorum ama igneyi vurulduktan 1 saat sonra asiri bi tokluk hissi geldi ki kahvalti yapmadim hatta dun aksam dogru duzgun yemek bile yemedim. En onemli etkisi tatli ihtiyacini kesiyo diyolar ki benim icin de tatli bir ask oldugundan cok onemli bisey bu. Daha once kullanan arkadaslar varsa deneyimlerini dinlemek isterim. Bende faydali olmasi acisindan gelismeleri buradan yazicam. Umarim faydasi olur.
Sevgiler,
Herhangi bir eczaneden alabilirsin reçeteli satılmıyor ben de eczaneye sipariş veriyorum getiriyorlarMerhaba; istanbulda mounjaro iğneyi nereden alabilirim bilgisi olan var mı?
Tam bir hafta önce geçen perşembe akşamı ilk iğnemi yaptım yan etkisi yaşamadım baş ağrısı ya da mide bulantısı yaşamadım, ilk dozajında çok şiddetli baş ağrısı veya mide bulantısı yaşayabileceğimi söylemişti doktorum sonra yavaş yavaş bu yan etkileri azalır dedi ama ben de hiçbiri olmadı bu arada 80.200 gram ile başladığım yolculuğumda bu bir haftada 79 ,100 e düştüm, bulantı sorunu yaşamamış olmama rağmen iştah kapanmasın kesinlikle yaşandığını söyleyebilirim gereksiz fuzuli şeyler yeme ihtiyacı hissetmiyorum az yiyorum ve doyuyorum tokluk sürem çok uzun sürüyor bu açıdan şu anlık memnunum bir sonraki haftanın sonucunu paylaşırımMerhaba tekrardan. Ben 66.8 le basladim bugun 65.8 ciktim 3 gunde 1 kilo oldu. Ama hala asiri tokum asiri yeme isteksizligim var asla tatli cikolata istemiyorum. Sadece yemis olmak icin yiyorum misal sabahlari bir yumurta ve 3 ceviz öğlen protein salata aksamda belki bir kase yogurt oda gucsuz dusmeyim diye. Ben cok memnunum istahsizlik ve yeme isteginin gitmesi benim icin mukemmel.
ikinci ayınız dimi bende 5 gün oldu vurulalı siz 5mg mı geçtinizSelamlar. Güncelleme; ikinci dozumda ilki kadar tokluk hissi yok ama hala tokum. Canım atıştırma çekmiyor. Tek öğün besleniyordum ama sabahları baş dönmesi yaşamaya başladığım için 2 öğüne çıktım. Bu şekilde daha rahat geçiyor günüm. 4.5 kilo gitti. Keşke hepsi yağ olsaydı ama kas kaybı da yaşıyorum. Kas kaybını önlemek için protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
4,5 kg ne kadar sürede gittiSelamlar. Güncelleme; ikinci dozumda ilki kadar tokluk hissi yok ama hala tokum. Canım atıştırma çekmiyor. Tek öğün besleniyordum ama sabahları baş dönmesi yaşamaya başladığım için 2 öğüne çıktım. Bu şekilde daha rahat geçiyor günüm. 4.5 kilo gitti. Keşke hepsi yağ olsaydı ama kas kaybı da yaşıyorum. Kas kaybını önlemek için protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
2.5 kullanıyorum. 11 günde gitti. Ama iştahımı öyle bir kesti ki bazı günler açlıktan başım döndü. O yüzden kas kaybı da yaşadım. Yeni yeni beslenmemi düzene oturttum. Bundan sonrası sağlıklı kilo vermek olur umarım.4,5 kg ne kadar sürede gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?