Mounjaro

Evet canım ıkı kutu oyle gidip sonra tama geçicez.

Selam kızlar ne durumdasınız? Ben yarın 4. dozu yapıcam bu yarım yapacağım son doz olacak. Şahsen kilom size göre çok olduğundan mı nedir bilmiyorum ama bana 5 daha iyi olacak sanırım

Selam kızlar ne durumdasınız? Ben yarın 4. dozu yapıcam bu yarım yapacağım son doz olacak. Şahsen kilom size göre çok olduğundan mı nedir bilmiyorum ama bana 5 daha iyi olacak sanırım
Selam ben de 4. 0,25 lik dozumu yaptım ama ilk seferlerdeki gibi tok değilim. Gözüm yiyecek bir şeyler aranmaya başladı. 0,25 ten devam etmeyi düşünüyordum ama galiba vazgeçeceğim. Güncel kilom 81.9 senin kaç kilo gitti?

Kizlar helloooo

Ne durumdasiniz? Benim kilo vermem durdu yaa 61 de kaldim asla gitmiyo asslaaaaa birden cok hizli verdim o yuzden mi acaba? Bmi falan 22 ama yag oranim 28 olmasi gerekirken 31 hala gerci 35 lerden dustu sukur de.. 4.dozumu oldum pzt sanki oda eski etkiyi vermiyor gibi yeni paketi 0,50 den baslicam bakalim. Sizde durumlar nasil? Guncelleyin beni

Sevgiler herkeseeee

Merhaba ben de bugün ozampic iğneye başladım sizin nasıl gidiyor ilk günüm olduğu için mi acaba hiç bir şey hissetmiyorum

Selam. Son yazdığımdan beri gram vermedim. Aksine bir kaç tartılmamda yarım kilo artıda göründüm. Yeme isteğim geri geldi ama hala çabuk doyuyorum. Bu gün 5 lik ilk dozumu uygulamayı düşünüyorum. Güncel kilom 82.0

merhaba 7 haziranda başladığım mounjaro iğnesi ile yolculuğumun 40.cı günü bu süreçte 6 kg verdim çalışıyorum ve masabaşı işindeyim yani oldukça hareketsizim spora daha başlayamadım , 5 mg'a çıktım dozaj olarak , bu süreçte hiç bir açlık yaşamadım hiç bir zorlanma halsizlik mide bulantısı vs söz konusu değil olay şu ki canım yemek yemek istemiyor , düzenli bir yeme programı yapsam daha fazla kilo verebilecekken ,yemek yiyemediğim için vücudum kendini korumaya aldı metabolizmam yavaşladı ,şimdi zorlayarak bir şeyler yemeye çalışıyorum çünkü sağlığıma zarar vereceğim , ağustos itibari ilede spora başladığımda eminim çok daha hızlı kilo verebilirim , bu iğnenin güzelliği şu ki ; diyet yaparken ahh istediğim kiloya ulaşayım diyetim bitsin şunu yiyeceğim bunu yiyeceğim düşüncesi hep aklımızın bir tarafında takılıyor , ve diyet bitsin diye bekliyoruz, ama bu iğnede böyle bir şey söz konusu değil canınız hiç bir şey istemiyor ,bu arada benimle birlikte aynı iğneye başlayan arkadaşımda etki etmedi gayet iştahı yerinde benim gibi değil , kişi üzerinde etkisi farklı olabilir.

Kizlaaaar buralari cok bosladim ama diyeti boslamadim 58 oldum ben yokken son 2 dozum kaldi o surede de 3 kilo daha giderse benden iyisi yok Allah bu mounjaroyu cikartandan bin kere razi olsun en son heralde 15 sene once falan gordum bu rakamlari. 28 mayista basladim ben 67 yle 2 ayda 9 kilo gibi gitti bakalim biraktiktan sonra neler olcak gerci midem de cok kuculdugunden asla ole eski saldirmalarim yok. Sizde durumlar ne beni guncelleyin

Sevgiler

Ben iki buçuk miligram ile başladım Ancak biraz öyle kalp atımımda hız ayaklarımda yanma bazen böyle dolaşan Ağrı hissediyorum Acaba siz de buna benzer bir şey oldu mu bugüne kadar

Merhaba

Bende en ufak bir yan etki olmadi ama ben yaninda eczacimin onerdigi bi vitaminde kullandim takviye olarak

Gidişatınız ne durumda güncellermisiniz lütfen

Yaklaşık 1 ayı tamamlamışsınız son durumunuzu bizle paylaşırmısınız? Hem kilo kaybı hem de yan etkiler açısından

Merhabalar bende kullanmaya başlayacağım şimdi gidip kan testlerimi verdim bakalım doktor şehir dışından gönderecek bana tahlil sonuçlarımı atınca bundan 6 7 ay öncesinde İnsülin değerim yüksek olduğu için doktor saxenda vermişti 2 3 ay kadar kullandım ama toplam olarak 1.5 2 kilo ancak vermişimdir oda zorla evet başlarda çok güzeldi iştahım gitmişti yemiyordum ama benim sorunum zaten yemediğim halde kilo vermemek oda insülinden oluyormuş zaten ama sonuç 82 kilo
29 yaşındayım genel olarak 65 kilolarda max 70 olan ben hatta 2. Çocuğumdan sonra bile 58 kilolara düşmüştüm diyetler ile ama son 3 yıldır asla gitmiyor yani usandım diyet çay kahve falan Allah’ın izniyle bende başlayacağım ama sanırım bana göndereceği ilaç 15mg mış yani doz ayarlayarak gidecekmişiz 2.5 ile başlayıp 5 - 7.5 şeklinde artacak inşallah bende 65leri görebilirim

Bana doktorum kalemi daha büyük dozlu al dedi yani başlangıç dozu olan 2,5 ml vermek için 10 mg iğne al daha ekonomik olur dediği için 10 mg lık kalem aldım ama ilk dozumu (2,5 ml) vurmak için kalemi kaç tık çevirmem gerektiğini bilmiyorum. Bu sistemi kullanan oldu mu aranızda acaba

Selamlar güncellemeye geldim. İğneyi kullanmaya başlayalı tam 2 ay oluyor. 89 ile başladım şu an 77 ye kadar düştüm. 82 kiloda çok uzun süre takılı kaldım hiç düşmeyeceğim sandım ama bir anda tıkır tıkır gitti. şimdi de 77 de bekliyorum. İştahım eskisi kadar kesilmiyor vücudum bu doza alışmaya başladı galiba. Ama yemeye başlayınca 4. lokmada doyuyorum.

Hala 2,5 dozundamısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…