- 15 Şubat 2010
- 994
- 159
- 658
- Konu Sahibi betty_boop
-
Evet canım ıkı kutu oyle gidip sonra tama geçicez.Selam yarım şekilde 2 hafta devam edeceğiz derken 5 mg olanı 2'ye bölüp mü kullanıyorsunuz?
Ben de bu gün 4. dozumu yapacağım. 89 dan 82.9'a indim. Vitamin olarak magnezyum, probiyotik, b12, d vitamini ve iyot kullanıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz?
Cok sevinirimBende aynen hepsini bi arada toplayan bi marka var onu kullaniyorm ozelden yazarim isterseniz
Ben de isterim isminiBende aynen hepsini bi arada toplayan bi marka var onu kullaniyorm ozelden yazarim isterseniz
Selam ben de 4. 0,25 lik dozumu yaptım ama ilk seferlerdeki gibi tok değilim. Gözüm yiyecek bir şeyler aranmaya başladı. 0,25 ten devam etmeyi düşünüyordum ama galiba vazgeçeceğim. Güncel kilom 81.9 senin kaç kilo gitti?Selam kızlar ne durumdasınız? Ben yarın 4. dozu yapıcam bu yarım yapacağım son doz olacak. Şahsen kilom size göre çok olduğundan mı nedir bilmiyorum ama bana 5 daha iyi olacak sanırım
Merhaba ben de bugün ozampic iğneye başladım sizin nasıl gidiyor ilk günüm olduğu için mi acaba hiç bir şey hissetmiyorumKizlar helloooo
Ne durumdasiniz? Benim kilo vermem durdu yaa 61 de kaldim asla gitmiyo asslaaaaa birden cok hizli verdim o yuzden mi acaba? Bmi falan 22 ama yag oranim 28 olmasi gerekirken 31 halagerci 35 lerden dustu sukur de.. 4.dozumu oldum pzt sanki oda eski etkiyi vermiyor gibi yeni paketi 0,50 den baslicam bakalim. Sizde durumlar nasil? Guncelleyin beni
Sevgiler herkeseeee
Selam. Son yazdığımdan beri gram vermedim. Aksine bir kaç tartılmamda yarım kilo artıda göründüm. Yeme isteğim geri geldi ama hala çabuk doyuyorum. Bu gün 5 lik ilk dozumu uygulamayı düşünüyorum. Güncel kilom 82.0Kizlar helloooo
Ne durumdasiniz? Benim kilo vermem durdu yaa 61 de kaldim asla gitmiyo asslaaaaa birden cok hizli verdim o yuzden mi acaba? Bmi falan 22 ama yag oranim 28 olmasi gerekirken 31 halagerci 35 lerden dustu sukur de.. 4.dozumu oldum pzt sanki oda eski etkiyi vermiyor gibi yeni paketi 0,50 den baslicam bakalim. Sizde durumlar nasil? Guncelleyin beni
Sevgiler herkeseeee
MerhabaMerhaba
Bende en ufak bir yan etki olmadi ama ben yaninda eczacimin onerdigi bi vitaminde kullandim takviye olarak
Gidişatınız ne durumda güncellermisiniz lütfenTam bir hafta önce geçen perşembe akşamı ilk iğnemi yaptım yan etkisi yaşamadım baş ağrısı ya da mide bulantısı yaşamadım, ilk dozajında çok şiddetli baş ağrısı veya mide bulantısı yaşayabileceğimi söylemişti doktorum sonra yavaş yavaş bu yan etkileri azalır dedi ama ben de hiçbiri olmadı bu arada 80.200 gram ile başladığım yolculuğumda bu bir haftada 79 ,100 e düştüm, bulantı sorunu yaşamamış olmama rağmen iştah kapanmasın kesinlikle yaşandığını söyleyebilirim gereksiz fuzuli şeyler yeme ihtiyacı hissetmiyorum az yiyorum ve doyuyorum tokluk sürem çok uzun sürüyor bu açıdan şu anlık memnunum bir sonraki haftanın sonucunu paylaşırım
Yaklaşık 1 ayı tamamlamışsınız son durumunuzu bizle paylaşırmısınız? Hem kilo kaybı hem de yan etkiler açısındanEndokrin doktoru kontrolünde almalısın ben gecen hafta perşembe günü başladım 2.5 mg ile. İştahımı bıçak gibi kesti. Tatlı krizlerim vardı. Yemek yemeyi seven birisiyim. Şuana kadar yan etki yaşamadım bas ağrısı vardı oda 2 gun sonra geçti. İştah kontrolüm harika sadece bugün sıvı tükettim.1 kg gitti.80kg ile başladım .
Hala 2,5 dozundamısınızSelamlar güncellemeye geldim. İğneyi kullanmaya başlayalı tam 2 ay oluyor. 89 ile başladım şu an 77 ye kadar düştüm. 82 kiloda çok uzun süre takılı kaldım hiç düşmeyeceğim sandım ama bir anda tıkır tıkır gitti. şimdi de 77 de bekliyorum. İştahım eskisi kadar kesilmiyor vücudum bu doza alışmaya başladı galiba. Ama yemeye başlayınca 4. lokmada doyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?