- 23 Mayıs 2010
- 424
- 36
- 643
- 39
- Konu Sahibi betty_boop
-
1-) Endokronoloji :)Kızlar merhaba ben de yeni duydum bu iğneyi.internette biraz araştırdım ama pek net bilgiler bulamadım o yüzden sizlere sormak istiyorum.
1) bu iğneyi doktor kontrolünde almak istersek hangi doktora randevu almamız gerekir
2) şeker ve kolesterolüm sınırda ve obez 2. Sınıfım sizce doktor bana yazar mı
3) yazmadan yani reçetesiz alınabiliyor deniliyor eğer böyle olursa fiyatı ne kadar oluyor bir yerde 8 bin TL yazmışlardı ama sadece bir iğne mi yoksa bir aylık iğne mi anlayamadım
4) bahsedilen iğne günde kaç kere ve her gün mü vuruluyor
Bilginiz varsa yanıtlarsanız sevinirim
Yaaa ne kadar iyi gidiyorsunuz :) Spor yapıyor musunuz ve iğne için doktora gittiniz mi yoksa kendiniz alıp mı başladınızHerkese merhaba tekrardan konu sahibesi olarak guncelleme yapmaya geldim :) 3. Igmemi gectigmiz sali oldum aslinda 4.ignem olmaliydi fakat araya bayram girdi ve ben tatile gittigimden yaptirmak istemedim. 28 mayista ilk doz ignemi 66.8 le vurulmuştum bugun 21 haziran sabah 61.9 geldim tartida. Bilmiyorum bu igne bana asiri iyi geldi onumuzdeki hafta ilk kutum bitiyo duruma gore 0,50 lige gecerim. Benim hedefim 55 kilo baktim tekrar 60 i goruyorm hemen bi igne daha bu sekilde ilerlemeyi planliyorum igneyide yavas birakicam atiyorum 2 haftada 1 vurulcam gibi.. Gelismeleri yazarim haa bu arada ben tabir i caizse tam bir tatli canaviriydim gunde 3-4 magnum falan yerdim bu igne sayesinde bir lokma tatli cekmiyo canim badem sutlu latte iciyorm onun bile sekeri beni bayiyo midemi bulandiriyo bi sure sonra umarim herkes istedigi kiloya gelir gercekten bu is bir dert.. yine yazarim 58 lerde gorusmek uzere
Sevgiler
Doktora gitmedim ama bu ilaci botoks yaptirdigim hocam onerdi o baya bi kilo vermis tabiki oncesinde doktora gorunup almak en iyisi ama ben hastaliktan olmeden zaten doktora gitmem malesef ole bi kulturum yok cok yanlis biliyorm :) spor malesef hic yapamiyorum asla vaktim olmuyo is cok yogun. Igneyide eczacim yapiyorYaaa ne kadar iyi gidiyorsunuz :) Spor yapıyor musunuz ve iğne için doktora gittiniz mi yoksa kendiniz alıp mı başladınız
İğneyi kendimiz yapamayız mı acaba yani zor mu kendi kendine yapmakDoktora gitmedim ama bu ilaci botoks yaptirdigim hocam onerdi o baya bi kilo vermis tabiki oncesinde doktora gorunup almak en iyisi ama ben hastaliktan olmeden zaten doktora gitmem malesef ole bi kulturum yok cok yanlis biliyorm :) spor malesef hic yapamiyorum asla vaktim olmuyo is cok yogun. Igneyide eczacim yapiyor
Yooo bence cok kolay gobegimizin 3 parmak yanina yapiyoruz ilac soguk sıkım oldugundan dolapta saklanmasi gerekiyor ben eczanede biraktim kendiminkini her carsamba gidip yaptiriyorum yolumun ustu o daha kolayima geliyor ama bir cok arkadasimda kendisi yapiyor :)İğneyi kendimiz yapamayız mı acaba yani zor mu kendi kendine yapmak
Yooo bence cok kolay gobegimizin 3 parmak yanina yapiyoruz ilac soguk sıkım oldugundan dolapta saklanmasi gerekiyor ben eczanede biraktim kendiminkini her carsamba gidip yaptiriyorum yolumun ustu o daha kolayima geliyor ama bir cok arkadasimda kendisi yapiyo
Hadi insallah dilerim etkisi en az bendeki gibi olurHmm anladım doktora gitmeden kendim başlamayı düşünüyorum iğneye inşallah
Merhaba 8500 e ben aldim ama bendeki 0,25 lik siz sanirim 0,50 lik baslamissiniz zira yan etkilerden de o sekilde anlasiliyor. Ben neyle karsilasacagimi bilemdigimden ve maks 12-13 kilo vermek istedigim icin dusuk dozla basladim. Cayyolu taraflarindan aliyorum ben ilaci ama dedigim gibi sizinki yuksek dozaj olmaliMerhabalar kızlar. Bende gecen çarşamba 2. dozumu yaptım. İlk hafta geceleri 3 gün süren ishal yaşadım. Sabahları da aşırı bir geğirti hanı bebekler emer sonrasında çıkarırız ya gazını aynen öyle. Evet iştah kesti ve çok çok atıştırmıyorum ama 2. dozda ilki gibi etkiler görmedim açıkcası. Bu çarşamba 3. dozumu yapıcam bakalım ne olacak. Yukarda bir arkadaş 8500 e aldım yazmış ankara da sanırım nerede? ben 12 bine aldım da bir dahakine ordan alayım bende.
Endokrin doktoru kontrolünde almalısın ben gecen hafta perşembe günü başladım 2.5 mg ile. İştahımı bıçak gibi kesti. Tatlı krizlerim vardı. Yemek yemeyi seven birisiyim. Şuana kadar yan etki yaşamadım bas ağrısı vardı oda 2 gun sonra geçti. İştah kontrolüm harika sadece bugün sıvı tükettim.1 kg gitti.80kg ile başladım .Kızlar merhaba ben de yeni duydum bu iğneyi.internette biraz araştırdım ama pek net bilgiler bulamadım o yüzden sizlere sormak istiyorum.
1) bu iğneyi doktor kontrolünde almak istersek hangi doktora randevu almamız gerekir
3) yazmadan yani reçetesiz alınabiliyor deniliyor eğer böyle olursa fiyatı ne kadar oluyor bir yerde 8 bin TL yazmışlardı ama sadece bir iğne mi yoksa bir aylık iğne mi anlayamadım
Devlet hastanesinde ki endokrin doktorları pek yanaşmıyormuş diye duydum. Yani bu yüzden yardımcı olup bilgi de vermiyorlarmış.Endokrin doktoru kontrolünde almalısın ben gecen hafta perşembe günü başladım 2.5 mg ile. İştahımı bıçak gibi kesti. Tatlı krizlerim vardı. Yemek yemeyi seven birisiyim. Şuana kadar yan etki yaşamadım bas ağrısı vardı oda 2 gun sonra geçti. İştah kontrolüm harika sadece bugün sıvı tükettim.1 kg gitti.80kg ile başladım .
Endokrin doktoru kontrolünde almalısın ben gecen hafta perşembe günü başladım 2.5 mg ile. İştahımı bıçak gibi kesti. Tatlı krizlerim vardı. Yemek yemeyi seven birisiyim. Şuana kadar yan etki yaşamadım bas ağrısı vardı oda 2 gun sonra geçti. İştah kontrolüm harika sadece bugün sıvı tükettim.1 kg gitti.80kg ile başladımKızlar merhaba ben de yeni duydum bu iğneyi.internette biraz araştırdım ama pek net bilgiler bulamadım o yüzden sizlere sormak istiyorum.
Merhaba.Kızlar merhaba ben de yeni duydum bu iğneyi.internette biraz araştırdım ama pek net bilgiler bulamadım o yüzden sizlere sormak istiyorum.
Selam yarım şekilde 2 hafta devam edeceğiz derken 5 mg olanı 2'ye bölüp mü kullanıyorsunuz?Selam kızlar dün 3. dozu yaptım. Öncesinde hemşire hanımla görüştük durumu bildirdim. Gayet iyi olduğunu yarım şekilde 2 hafta daha devam edeceğimizi, sonra 5 mg geçeceğimizi söyledi. Açıkcası ben düzenli beslenemedim ona rağmen fena değil.
Ben de bu gün 4. dozumu yapacağım. 89 dan 82.9'a indim. Vitamin olarak magnezyum, probiyotik, b12, d vitamini ve iyot kullanıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz?Helloo herkese guncellemeye geldim :)) 67 yle basladigim tartida bugun 61i gordum 61.9 ama olsun :)) valla sali gunu 4.igneyi olmam gerekiyodu ama psikolojik mi bilmem etkisi hala devam ettigi icin cuma vurulmayi dusunuyorm. Bol su ve yaninda vitamin takviyesi unutmayin kizlar biliyosunuz yag idararla atiliyor :)) bu kutu bitince 0,50 lige gecmeyi dusunuyorm hedef 55 cunki bakalim neler olcak sizde durum ne beni guncelleyin.
Sevgilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?