Mounjaro

1-) Endokronoloji :)
2-) Bence yazar
3-)Alinabiliyor Ankaradan 8500 e aldim icinde 4 tane cikiyor her hafta bir igne vuruluyorsun

Yaaa ne kadar iyi gidiyorsunuz :) Spor yapıyor musunuz ve iğne için doktora gittiniz mi yoksa kendiniz alıp mı başladınız

Yaaa ne kadar iyi gidiyorsunuz :) Spor yapıyor musunuz ve iğne için doktora gittiniz mi yoksa kendiniz alıp mı başladınız
Doktora gitmedim ama bu ilaci botoks yaptirdigim hocam onerdi o baya bi kilo vermis tabiki oncesinde doktora gorunup almak en iyisi ama ben hastaliktan olmeden zaten doktora gitmem malesef ole bi kulturum yok cok yanlis biliyorm :) spor malesef hic yapamiyorum asla vaktim olmuyo is cok yogun. Igneyide eczacim yapiyor

İğneyi kendimiz yapamayız mı acaba yani zor mu kendi kendine yapmak

İğneyi kendimiz yapamayız mı acaba yani zor mu kendi kendine yapmak
Yooo bence cok kolay gobegimizin 3 parmak yanina yapiyoruz ilac soguk sıkım oldugundan dolapta saklanmasi gerekiyor ben eczanede biraktim kendiminkini her carsamba gidip yaptiriyorum yolumun ustu o daha kolayima geliyor ama bir cok arkadasimda kendisi yapiyor :)

Hmm anladım doktora gitmeden kendim başlamayı düşünüyorum iğneye inşallah

Merhabalar kızlar. Bende gecen çarşamba 2. dozumu yaptım. İlk hafta geceleri 3 gün süren ishal yaşadım. Sabahları da aşırı bir geğirti hanı bebekler emer sonrasında çıkarırız ya gazını aynen öyle. Evet iştah kesti ve çok çok atıştırmıyorum ama 2. dozda ilki gibi etkiler görmedim açıkcası. Bu çarşamba 3. dozumu yapıcam bakalım ne olacak. Yukarda bir arkadaş 8500 e aldım yazmış ankara da sanırım nerede? ben 12 bine aldım da bir dahakine ordan alayım bende.

Merhaba 8500 e ben aldim ama bendeki 0,25 lik siz sanirim 0,50 lik baslamissiniz zira yan etkilerden de o sekilde anlasiliyor. Ben neyle karsilasacagimi bilemdigimden ve maks 12-13 kilo vermek istedigim icin dusuk dozla basladim. Cayyolu taraflarindan aliyorum ben ilaci ama dedigim gibi sizinki yuksek dozaj olmali

Endokrin doktoru kontrolünde almalısın ben gecen hafta perşembe günü başladım 2.5 mg ile. İştahımı bıçak gibi kesti. Tatlı krizlerim vardı. Yemek yemeyi seven birisiyim. Şuana kadar yan etki yaşamadım bas ağrısı vardı oda 2 gun sonra geçti. İştah kontrolüm harika sadece bugün sıvı tükettim.1 kg gitti.80kg ile başladım .

Devlet hastanesinde ki endokrin doktorları pek yanaşmıyormuş diye duydum. Yani bu yüzden yardımcı olup bilgi de vermiyorlarmış.

Aaa evet doğru 5 mg aldım ben doktor onu önerdi çünkü. Yarın 3. dozu yapıcam bakalım. Yukarda soran arkadaş için bende endokrine gitmeden kafana göre kullanma diyorum. Çünkü bi dünya test yaptırdım karaciğer e özellikle bakıyorlar. Kortizon yüklemesi yapıldı. Bütün bunla boşa değildir diye düşünüyorum. Ha çevremde kendi alıp kullanan da var ama ne gerek var ki bu riske girmeye?

Endokrin doktoru kontrolünde almalısın ben gecen hafta perşembe günü başladım 2.5 mg ile. İştahımı bıçak gibi kesti. Tatlı krizlerim vardı. Yemek yemeyi seven birisiyim. Şuana kadar yan etki yaşamadım bas ağrısı vardı oda 2 gun sonra geçti. İştah kontrolüm harika sadece bugün sıvı tükettim.1 kg gitti.80kg ile başladım

Haftada birkez aynı gün insülin iğnesine benzer yaptırıyoruz. Endokrin doktoru bilgisi dahilinde kullanmaya başladım iştahım hiç yok arada yemek icin bir iki meyve lokması atıyorum ağzıma aynı zamanda tablet gıda takviyesine başladım vitamin eksikliği yaşamamak adına. 5gun oldu 2kg gitti. Vki 32 idi galiba şuan 31 e düştü. Kendimi iyi hissediyorum. Bu arada benim merak edip bulduğum sonuç şekerim düşermi yada diyabetli olmayan kişiler kullanabilirmi gibi şuana kadar sıkıntı yok. Şekerim ve halim yerinde

Merhaba.
1. Dahiliye veya endokrine gitmen gerek
2. Bilgim yok
3. 9 bin kusur başlangıç dozu fiyatı. İçinden 4 tane çıkıyor. Her hafta 1 doz vuruluyor. 1 ay gidiyor.
4. Haftada 1 defa vuruluyor.

Selam kızlar dün 3. dozu yaptım. Öncesinde hemşire hanımla görüştük durumu bildirdim. Gayet iyi olduğunu yarım şekilde 2 hafta daha devam edeceğimizi, sonra 5 mg geçeceğimizi söyledi. Açıkcası ben düzenli beslenemedim ona rağmen fena değil.

Helloo herkese guncellemeye geldim :)) 67 yle basladigim tartida bugun 61i gordum 61.9 ama olsun :)) valla sali gunu 4.igneyi olmam gerekiyodu ama psikolojik mi bilmem etkisi hala devam ettigi icin cuma vurulmayi dusunuyorm. Bol su ve yaninda vitamin takviyesi unutmayin kizlar biliyosunuz yag idararla atiliyor :)) bu kutu bitince 0,50 lige gecmeyi dusunuyorm hedef 55 cunki bakalim neler olcak sizde durum ne beni guncelleyin.

Sevgilerrr

Selam yarım şekilde 2 hafta devam edeceğiz derken 5 mg olanı 2'ye bölüp mü kullanıyorsunuz?

Ben de bu gün 4. dozumu yapacağım. 89 dan 82.9'a indim. Vitamin olarak magnezyum, probiyotik, b12, d vitamini ve iyot kullanıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…