- Emoji Skoru
- 202
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi betty_boop
-
Merhabalar reçetesiz mi aldınızHerkese merhaba tekrardan konu sahibesi olarak guncelleme yapmaya geldim :) 3. Igmemi gectigmiz sali oldum aslinda 4.ignem olmaliydi fakat araya bayram girdi ve ben tatile gittigimden yaptirmak istemedim. 28 mayista ilk doz ignemi 66.8 le vurulmuştum bugun 21 haziran sabah 61.9 geldim tartida. Bilmiyorum bu igne bana asiri iyi geldi onumuzdeki hafta ilk kutum bitiyo duruma gore 0,50 lige gecerim. Benim hedefim 55 kilo baktim tekrar 60 i goruyorm hemen bi igne daha bu sekilde ilerlemeyi planliyorum igneyide yavas birakicam atiyorum 2 haftada 1 vurulcam gibi.. Gelismeleri yazarim haa bu arada ben tabir i caizse tam bir tatli canaviriydim gunde 3-4 magnum falan yerdim bu igne sayesinde bir lokma tatli cekmiyo canim badem sutlu latte iciyorm onun bile sekeri beni bayiyo midemi bulandiriyo bi sure sonra umarim herkes istedigi kiloya gelir gercekten bu is bir dert.. yine yazarim 58 lerde gorusmek uzere
Sevgiler
Endokrin doktorum ile ilerliyorum bu süreçte gluten hassasiyetli hashimotom var. Onun için cogu karbonhidrat yasak bana.Protein karbonhidrat alıyorsunuz değil mi ? Bilinçsiz kullanımlar gibi yapmayın lütfen çünkü doktorlar ayda 5-7 arası beklentideler ve bu geçmemeli diyorlar
HarikasiiinnnnMerhaba kızlar
Bu hafta giden: -2.6 kg
İki haftada toplam: -7.8 kg
Hiç aç kalmıyorum, kendimi zorlamıyorum. Aksine doyurucu öğünlerle karnımı güzelce doyuruyorum. Bu süreçte açlık değil, denge benim için daha önemli oldu
Bu akşam 3. iğnemi de vuracağım
Aynı yolda olan herkese motivasyon olsun
Merhaba son güncellememi aralıkta yapmışım :) burayı çok boşlamışım.Merhaba 6. haftam bitti 7. dozumu vurdum 2.5 dan devam ediyorum
ilk haftam 93.80 le başladım, hafta bittiğinde 91.10 daydım, yani - 2.70
İkinci haftaya 91.10 la başladım,hafta bitiminde 89.15, yani -1.95
Üçüncü haftaya 89.15 le başladım, hafta bitiminde 87.80 dim yani -1.35
Dördüncü haftaya 87.80 le başladım, hafta bitiminde 86.20 idim yani --1.60
Beşinci haftaya 86.20 ile başladım, hafta bitiminde 85.10 dum yani -1.10
Altıncı haftaya 85.10 ile başladım, hafta bitiminde 83,65 dim yani -1.45
Şu ana kadar toplam 6 haftada 10,15 kilo gitti. 2.5 luk ile devam edeceğim.
Arkadaslar açlık geliyor arada. Hiç gelmeyecek değil. Geldiğinde kendinizi sağlıklı bir besine itin. Hemen doyduğunuzu göreceksiniz. Sonra yine canınız istemeyecek.
Bir yumurta kaynatıverin dışardaysanız bir çorba söyleyiverin.
Merhaba direnc kilonuzu kac günde kırdı igne ? Soyle ben yeni basladim ilk hafta cok guzel sonuc aldim ama yaklasik 3 senedir 80 kilonun altini gormedim ve sanirim direnc kilom 80 o kadar dikkat ediyorum ki igneyi kullandigimdan beri hamur isi makarna pilav seker paketli gida hepsini cikardim hayatimdan porsiyonlarimda az ama 6 gundur 80 kiloyum bir turlu altini goremiyorum cok kafaya takmaya basladimMerhaba son güncellememi aralıkta yapmışım :) burayı çok boşlamışım.
Ben kullanmaya devam ediyorum. Kasımdan bu yana 7 ayımı bitirmek üzereyim. 93.80 le başladığım bu yolculukta şu an 69.10 a düştüm :)
Son bir aydır çok yavaş gidiyor direnç kilomu iğne bile çok zor kırdı :)
6 gün çok kısa bir süre ben 2 aydır aynı kilodayım.Merhaba direnc kilonuzu kac günde kırdı igne ? Soyle ben yeni basladim ilk hafta cok guzel sonuc aldim ama yaklasik 3 senedir 80 kilonun altini gormedim ve sanirim direnc kilom 80 o kadar dikkat ediyorum ki igneyi kullandigimdan beri hamur isi makarna pilav seker paketli gida hepsini cikardim hayatimdan porsiyonlarimda az ama 6 gundur 80 kiloyum bir turlu altini goremiyorum cok kafaya takmaya basladim
eczanedenMerhaba; istanbulda mounjaro iğneyi nereden alabilirim bilgisi olan var mı?
Tarihleri geçmediyse ben talibim nedir ayrıca fiyatıarkadaşlar bende yeni başladım iğneye ama yan etkileri beni çok etkiledi. Şuan 2,5 mg 3 tane var elimde kullanmaya cesaret edemiyorum Ankaradayım isteyen olursa yardımcı olabilirim.
İcimi rahatlattiniz tesekkur ederim. Hergun 3 ila 3.5 litre arasi su iciyorum. Regl olmamada son 4 gunum falan kaldi muhtemelen hem o etkiliyor hemde sabırsız halim strese sokuyor vücudumu6 gün çok kısa bir süre ben 2 aydır aynı kilodayım.
6 gün takılı kalması dirence geldiğiniz anlamına gelmez, su tüketiminiz az olabilir. 2 litreye hatta fazlasına zorlayın. Kilo verimini doğrudan etkiliyor çünkü.
Regl döneminize yaklaşıyor da olabilirsiniz.
Hergün kilo verdirecek diye bi kaide yok kendinize fazla yüklenmeniz sürecinizi olumsuz etkiler
Bana güvenin bikaç gün daha öyle kalıcak sonra 2 günde 2-3 kilo gittiğini göreceksiniz patır patır düşecek tartı
Hangi ildesiniz. Fiyatı ne düşünüyorsunuz. Ve soğuk zincir konusunda dikkat ettinizmi. Çok uzakta değilseniz fiyat uygunsa ben almayı düşünebilirimMerhabalar, elimde mounjaro 2 adet 10mg flakon var satılıktır, doz bölerek kullanıyordum daha hesaplı olduğu için. Herhangi bir problem yaşamadım.Örneğin 5 mg kullanan biri için bir aylık doz eder aynı şekilde 2.5mg için de bölerek kullanılabilir. 5mg 1 aylık doz fiyatı 15 bin seviyelerinde şu an, daha uyguna vereceğim
Merhaba izmirde hangi doktora reçete yazdırdınız acaba bende başlayacağımda her doktor yazmıyormuşMerhabalar ben izmirdeyim urladan aldım ama şu an hiçbir eczanede 5 mg bulamıyorum. 2.5 mg olan 9 civarıydı 5 olan da yanlış hatırlamıyorsam 10-11 arası bir fiyattaydı. Net aklımda değil.
Bende hipoglisemi beslenme şeklimden kaynaklanmıyor. İlacın yan etkisi bu. Etrafımda benim gibi olan yok. Firmayla da iletişime geçtik, arada arıyorlar bilgi alıyorlar. Benim genetiğime uygun değil. Normalde şeker yüksekse insilün salgılıyor şekeri düşürüyor glp1 ama bende yüksek değilken yüksekmiş gibi alarm verip insülin salgılatıyor. Hadi yanlış uyarı var çok düştü şeker karaqciğerinde şeker düşüklüğünü algılayıp kana glikoz salması gerekiyor depodan ama o da çok yavaş kalıyor bu tabloda. Dekstro(saf şeker) damardan verildiği halde şekerin yükselmeme sebebi buymu. Hipoglisemiyi dirençli hale getiriyor. Yani bende böyle çalıştı. Son olarak Amerikada tablet formu üretiliyormuş yakında piyasadaymış alayım onu dedim. Kendi doktorum değil kızımın endokrin doktoru(çocuk) kesinlikle bu size uygun bir ilaç değil glp1 alanızı önermem. farkında değilsiniz belki ama çok tehlikeli bir durum atlatmışsınız dedi. Hipoglisemiden yoğun bakımda yatan yatılıyormuş. Dirençli hipoglisemi nedeniyle 1 ay yatan hastaları oluyormuş. Tabi kaybetmemişlerse. Çok mühim bir şey bu şeker. Biz tansiyonu biliyoruz ama tansiyondan daha az müdahale seçenekleri var. Dikkatli olun hoşçakalın.Çok geçmiş olsun kaç mg kullanıyorsunuz? Diyetisyenle devam etseniz hipoglisemi önlemi alacak bir diyet yazar mı acaba ya da chatgptyle oluştursanız? Bu çok zor oluyodur sizin için
Son durum nedir acabaMerhaba
Bende en ufak bir yan etki olmadi ama ben yaninda eczacimin onerdigi bi vitaminde kullandim takviye olarak