Mounjaro

Merhabalar reçetesiz mi aldınız

Protein karbonhidrat alıyorsunuz değil mi ? Bilinçsiz kullanımlar gibi yapmayın lütfen çünkü doktorlar ayda 5-7 arası beklentideler ve bu geçmemeli diyorlar
Endokrin doktorum ile ilerliyorum bu süreçte gluten hassasiyetli hashimotom var. Onun için cogu karbonhidrat yasak bana.

Merhaba kızlar
Bu hafta giden: -2.6 kg
İki haftada toplam: -7.8 kg
Hiç aç kalmıyorum, kendimi zorlamıyorum. Aksine doyurucu öğünlerle karnımı güzelce doyuruyorum. Bu süreçte açlık değil, denge benim için daha önemli oldu
Bu akşam 3. iğnemi de vuracağım
Aynı yolda olan herkese motivasyon olsun

Eklentiler

• story_1775622841047.webp
    90,4 KB · Görüntüleme: 218
  • Screenshot_20260408_070632_OKOK international.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 159
Harikasiiinnnntebrik ederim daha da eksilere inşallah

Bu hafta da efsane geçti
Tam -1.6 kg daha gitti ve toplamda 3 haftada -9.4 kg oldu
Gerçekten istedikçe ve disiplinli olunca oluyor!
Bu akşam son iğnemi yapıyorum ve artık son haftaya giriyorum… final için aşırı motiveyim
Hadi bakalım, son hafta bomba gibi gelsin Bu hafta yediklerim aşağıdaki gibi

Eklentiler

• IMG-20260413-WA0000.webp
    96,4 KB · Görüntüleme: 185
  • IMG-20260408-WA0003.webp
    127,8 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG-20260408-WA0024.webp
    106,6 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG-20260409-WA0011.webp
    118,2 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG-20260410-WA0016.webp
    43 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20260411-WA0009.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG-20260414-WA0024.webp
    75,3 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG-20260413-WA0022.webp
    78,7 KB · Görüntüleme: 142
merhaba,
bugün ilk 5 mg dozumu yaptım.
başlangıç 101 kg
işllhh güzel haberler veririm ben de.
dahiliye doktorum gözetiminde başladım..

Merhaba son güncellememi aralıkta yapmışım :) burayı çok boşlamışım.
Ben kullanmaya devam ediyorum. Kasımdan bu yana 7 ayımı bitirmek üzereyim. 93.80 le başladığım bu yolculukta şu an 69.10 a düştüm :)

Son bir aydır çok yavaş gidiyor direnç kilomu iğne bile çok zor kırdı :)

Merhaba direnc kilonuzu kac günde kırdı igne ? Soyle ben yeni basladim ilk hafta cok guzel sonuc aldim ama yaklasik 3 senedir 80 kilonun altini gormedim ve sanirim direnc kilom 80 o kadar dikkat ediyorum ki igneyi kullandigimdan beri hamur isi makarna pilav seker paketli gida hepsini cikardim hayatimdan porsiyonlarimda az ama 6 gundur 80 kiloyum bir turlu altini goremiyorum cok kafaya takmaya basladim

6 gün çok kısa bir süre ben 2 aydır aynı kilodayım.
6 gün takılı kalması dirence geldiğiniz anlamına gelmez, su tüketiminiz az olabilir. 2 litreye hatta fazlasına zorlayın. Kilo verimini doğrudan etkiliyor çünkü.
Regl döneminize yaklaşıyor da olabilirsiniz.

Hergün kilo verdirecek diye bi kaide yok kendinize fazla yüklenmeniz sürecinizi olumsuz etkiler
Bana güvenin bikaç gün daha öyle kalıcak sonra 2 günde 2-3 kilo gittiğini göreceksiniz patır patır düşecek tartı

arkadaşlar bende yeni başladım iğneye ama yan etkileri beni çok etkiledi. Şuan 2,5 mg 3 tane var elimde kullanmaya cesaret edemiyorum Ankaradayım isteyen olursa yardımcı olabilirim.
Tarihleri geçmediyse ben talibim nedir ayrıca fiyatı

İcimi rahatlattiniz tesekkur ederim. Hergun 3 ila 3.5 litre arasi su iciyorum. Regl olmamada son 4 gunum falan kaldi muhtemelen hem o etkiliyor hemde sabırsız halim strese sokuyor vücudumu

Merhabalar, elimde mounjaro 2 adet 10mg flakon var satılıktır, doz bölerek kullanıyordum daha hesaplı olduğu için. Herhangi bir problem yaşamadım.Örneğin 5 mg kullanan biri için bir aylık doz eder aynı şekilde 2.5mg için de bölerek kullanılabilir. 5mg 1 aylık doz fiyatı 15 bin seviyelerinde şu an, daha uyguna vereceğim

Merhaba arkadaşlar
Başlangıç kilo 82.35 kg___ 04.03.2026
2.hafta başı 78,55__-3.8 verilen 11.03.26
3.hafta başı 77.9 __-0.65 verilen 18 Mart
4.hafta başı 77.5___0.40 verilen 25.03.26
5.haftabaşı 76.20_1.30 verilen 01.04.2026
6.hafta başo 75.20_1.00 verilen 08.04.26
7.hafta başı 74.15_1.05 verilen 15.04.26
8.hafta başı 72.80_1.35 verilen 22.04.26
9.haftabaşı 72.50_0.30 verilen 28.04.2026
10.haftbaşı 71.60_0.90 verilen 06.05.2026
11haftbaşı 70.45_1.15 verilen 13.05.2026
Toplam giden 11.90 kg

Ben sonuçtan memnunum. İlk ay 2,5 mg şuanda 5mg devam ediyorum. Şuan iğne günüme 3 gün kala canım birşeyler istemeye başladı. Sanırım 7,5 a çıkmam gerekecek. Ama bu şekilde vermeye devam edersemde 5 mg devam. Protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor. En az günde 2 yumurta şart. Göz kaslarını zayıflatabildği gibi birşey duydum. Bu konuda sıkıntı yaşayan varmı aranızda? Veya vitamin takviyesialan varmı?

Hangi ildesiniz. Fiyatı ne düşünüyorsunuz. Ve soğuk zincir konusunda dikkat ettinizmi. Çok uzakta değilseniz fiyat uygunsa ben almayı düşünebilirim

Arkadaşlar yeni başlayıp buralarda bilgi arıyorsanız yüksek dozda alarak ilacınızı,uygun dozda içinden çekerek kullanmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde 1 dozu daha ucuza almış oluyorsunuz

Merhabalar ben izmirdeyim urladan aldım ama şu an hiçbir eczanede 5 mg bulamıyorum. 2.5 mg olan 9 civarıydı 5 olan da yanlış hatırlamıyorsam 10-11 arası bir fiyattaydı. Net aklımda değil.
Merhaba izmirde hangi doktora reçete yazdırdınız acaba bende başlayacağımda her doktor yazmıyormuş

Merhaba bende deneyimlerimi paylaşmak istedim. Daha önce 75 kg civarındaydım. O zaman bu iğneyi bilmiyordum ve gittim kendime mide balonu taktırdım. Çok dikkat etmedim diyetime herşeyimi yedim döner falan makarna ve çıktığında 64 kg daydım ama 55 kg ya düşmek istedim ve 2. Kez balon taktırdım. Doktor ideal kiloma yakın olduğum için fazla zayıflayamazsın dedi ama yinede dinlemedim. Tabiki haklı çıktı… aradan iki sene geçti… ben verdiğim kiloları geri aldım. 75.4 kiloya ulaştığımda yine balon taktırmayı planlarken bu iğneyi öneren bir arkadaşım oldu ve araştırmaya başladım. Bugün iğneye başlayalı 6. Günüm doktora gitmedim direk eczaneye gittim ve bu ilacı aldım. 2.5 mg ile başladım. 75.4 kg dan bugün sabah aç karnına tartıldığımda 71.7 kgya düştüğümü gördüm. Çok fazla çikolata aşeriyordum. Uykudan uyandığımda gece veya gündüz direk mutfağa gidiyordum. Ve mutlaka birşeyler yiyordum. Porsiyonlarım oldukça büyümüştü ve her türk gibi bende ekmeği çok seviyorum şimdi iştahım azaldı eğer istemezsem kahvaltı yapmadan sadece günde tek öğün ile hayatıma devam edebilirim. Ama sağlıklı ilerlemek için kahvaltımı yapıyorum. Akşam yemeğinde ne yiyorsam yarısı beni doyuruyor… elimden geldiğinde kilo yapmayan şeyler yemeye gayret ediyorum… evet şuan için sonuçlar beni mutlu ediyor amacım 53-55 kg aralığına ulaşmak… önümde hala uzun bir yol var… ama sabırla ilerleyeceğim inşallah

Çok geçmiş olsun kaç mg kullanıyorsunuz? Diyetisyenle devam etseniz hipoglisemi önlemi alacak bir diyet yazar mı acaba ya da chatgptyle oluştursanız? Bu çok zor oluyodur sizin için
Bende hipoglisemi beslenme şeklimden kaynaklanmıyor. İlacın yan etkisi bu. Etrafımda benim gibi olan yok. Firmayla da iletişime geçtik, arada arıyorlar bilgi alıyorlar. Benim genetiğime uygun değil. Normalde şeker yüksekse insilün salgılıyor şekeri düşürüyor glp1 ama bende yüksek değilken yüksekmiş gibi alarm verip insülin salgılatıyor. Hadi yanlış uyarı var çok düştü şeker karaqciğerinde şeker düşüklüğünü algılayıp kana glikoz salması gerekiyor depodan ama o da çok yavaş kalıyor bu tabloda. Dekstro(saf şeker) damardan verildiği halde şekerin yükselmeme sebebi buymu. Hipoglisemiyi dirençli hale getiriyor. Yani bende böyle çalıştı. Son olarak Amerikada tablet formu üretiliyormuş yakında piyasadaymış alayım onu dedim. Kendi doktorum değil kızımın endokrin doktoru(çocuk) kesinlikle bu size uygun bir ilaç değil glp1 alanızı önermem. farkında değilsiniz belki ama çok tehlikeli bir durum atlatmışsınız dedi. Hipoglisemiden yoğun bakımda yatan yatılıyormuş. Dirençli hipoglisemi nedeniyle 1 ay yatan hastaları oluyormuş. Tabi kaybetmemişlerse. Çok mühim bir şey bu şeker. Biz tansiyonu biliyoruz ama tansiyondan daha az müdahale seçenekleri var. Dikkatli olun hoşçakalın.

`