- Emoji Skoru
- 2.796
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi betty_boop
-
Uygunmuş gerçekten..kalem formu da biraz kafa karıştırıcı, tık sayıyorsun galiba..kalem olarak daha mı uygun oluyor acaba?benim 2,5 tek kaldı,sonra yine 2,5 dan devam edeceğim,bu doz şu an yeterli geldi bana..5lik alıp 2ye böleceğim..Çok uygun almışsınız neredeyse yarı yarıya. Kalem formu Türkiye'ye geldi mi?
2.5 kullanırken 5lik olani içinden çekip kullanıyordum. (2.5 olan satisi yoktu) Ama 5e geçince 10luk şişe kullanılmasını doktorum onermemisti.30 ocakta 79 kilo ile başladım..3.günüm,dün akşam yoğun ishal oldu ve 1 kere şiddetli kustum..sabah normale döndüm,sabah 76 kilo gösterdi..bugün iştahım az da olsa vardı..arkadaşlar bu ilacı nasıl ekonomik kullanabiliriz..2.aşamaya geçince 5lik doza yani..10lu alsam 2 ay kullansam ekonomik olur mu acaba?
Aynen,tabağı bitirirsek emeğimize de yazık,paramıza da..az yiyeceğiz ki vücut depolanmış yağlardan yaksın..Bu iğne olayında şunu fark ettim,canın istediği bir yemek gördün,kokusunu duydun, yemeği reddetmeyi o anda başarırsan vücut da hemen unutuyor onu,aklımız o yemekte kalmıyor..inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız..Çook doğru harfiyen katılıyorum. Olay burda iğneyle düzenimizi sağlıklı seçimlere dönüştürmek.
Endokr. doktorunun arkadaşıma beslenme önerisini yukarda yazmıştım, aynı doktor doz arttırmaya da sıcak bakmıyor, hızlı kilo vermek isteyenler doz arttırıp 1 haftada eriyip tatile gitmek için hazırlanıyor ama kastan gidiyor demiş. Beyninizi, yeme düzeninizi iğne kullanırken değiştirin ki geri almayın diyor, 11'lerde proteinli kahvaltı , akşam da 6-7 yemek, bitsin diyor. Ara öğüne de girme demiş arkadaşıma. Çok seviyor diye laktozsuz kahve içebilirsin demiş.Bir de 30 dk da olsa yürüyüş eklersen mükemmel olur demiş.
İğne rahatlığıyla ben yayayım,6 ayda bir iğne alır yapar geçerimleri istemiyor, vücuda sürekli bunu yüklemeyin diyor. Kafayı değiştirin,ayda bir serbest gün yapıp doya doya yiyin ama o gün dışında her önünüze geleni yemeyin diyor, hayır bugün benim serbest günüm değil diyip konuyu düşünmeyin diyor ve bu sisteme iğne eşliğinde alışın ,daha da geri almazsınız diyor.
İnşallah hepimiz oturturuz güzel beslenmeyi . Ben güne sabahın 5 30'larında başladığım için bugüne kadar aralıklı oruç yapamamıştım,benim saatlerime uyan bir sistem olmadığı için. Kaç gündür iğne sayesinde 11-12-13 gibi kahvaltı ediyorum,inanamıyorum. Doktorun dediği gibi 2 yumurtalı peynirli bol proteinli kahvaltı ve proteinli akşam yemeği yiyorum. Ya da sebze yoğurt.
Ben de çok ümitli ve hırslıyım, hep beraber sağlıkla eriyelim
Ben eczaneden yaptırıyorum, kendim yapamıyorum..bölerek kullanırsak hemen kapatıp dolaba koymalıyız galiba,1 haftada kalitesi düşmüyordur umarım..sürekli yenisini alalım diye belki öyle üretiyorlardır2.5 kullanırken 5lik olani içinden çekip kullanıyordum. (2.5 olan satisi yoktu) Ama 5e geçince 10luk şişe kullanılmasını doktorum onermemisti.
Az para değil tabii7 Ay gibi bir sürede 82bintl harcadım mounjaroya. Tabi birde yanında vitamin takviyelerim vs derken ekstra maliyet oldu
Açılan bir şişe 14 gün içinde kullanılmalı denmişti banaBen eczaneden yaptırıyorum, kendim yapamıyorum..bölerek kullanırsak hemen kapatıp dolaba koymalıyız galiba,1 haftada kalitesi düşmüyordur umarım..sürekli yenisini alalım diye belki öyle üretiyorlardır
ben 5 lik kutuyu arkadaşımla birlikte 13.500 tl ye aldık ikiye bölüp kullanacağız, çevremde o şekilde yapanlar olduğu için bana daha mantıklı geldi..Merhaba, ben de dün akşam 2,5 mg ile ilk dozuma başladım. 67 kiloyum hedefim 57 olmak ama çok zor kilo veriyorum. İlk paketi 10700 tl civarı aldım. 5 lik alıp iki seferde yapsam diye düşündüm ama eczane önermedi ben de cesaret edemedim. Aranızda öyle kullanan var mı
saç dökülmesi biraz oldu 6 kg verdiğim için yüzümde zayıfladığı için hafif yanak kısımlarında çökme oldu, ama beni rahatsız edecek kadar değil...Merhaba bugün 10. Günümdeyim.74.15 kg ile basladım.13 subat gece vuruldum 2.5 luk ilk iğneyi.2.iğneyide 20 şubat gece yaptım.ve 10.günde toplam giden 4 kilo.herhangi bir yan etki yasamadım pek.sac dökülmesi ve mounjaro face ten cok korkuyorum.basına gelen varmı.haftada 3 gün spor yapıyorum
Merhaba 2,5 ile 3 ayda mı bu kiloya ulaştınız,harika..Ben de 30 aralıkta 79 kilo ile başladım,boy 165...4 haftalık 2,5luk iğnenin son dozu içindeyim..75 im şuan,sabah aç halimle 74,5..şimdi 5 e mi geçsem ,sizin gibi 2,5la mı devam etsem bilemiyorum..60a inmeyi çok istiyorum..Merhaba Hanımlar, bayağıdır uğrayamamıştım. Güncel bildiriyorum.
1. Doz: 2,5 mg: 15 Kasım: 79 kg.
Geçen çarşamba son dozumu oldum. 66,50-67,50 arası gidip geliyorum, bir kiloyu görüyorum sonra tam olarak o kiloya inmem 1 - 2 haftayı buluyor. Ramazanda yeni paket almayı düşünmüyorum, zaten sahur yapmıyorum, iftarda da kendime hakim olurum diye düşünüyorum. Bakalım ramazan bitiminde durum ne olacak, hep 2,5 kullandım, hiç doz arttırmadım. Sırt ağrısı her seferinde tetiklendi. Onun dışında hiç yan etki yaşamadım.
Protein agırlıklı beslenmeye calısıyorum.heehangi bir vitamin takviyesi almadım.Bende çok üṣüdüm.Bir de reflu cok fazla.
82.2kg ile basladim. Ek olarak neler kullaniyorsunuz? Ben magnezyum, multi vitamin.Bir de kolajen e baslayacagim.
Umarim herkes istedigi kiloya sağlikla kavusur.
Birden kesmiyor herkesi, bazen 4. de bile yan etki cikabiliyor.Benim kesti ama bu alistirma dozuymus zaten.Bir ayda 6.5 kilo verdim yada çogu ödemdi.Bir de baslangic kilonuza bagli olabilri.Slmm arkadaşlar ben 2.5 mg ikinci hafta vurdurdum ama hiç etkisini göremedim hala böyle olan var mı yoksa kazıklandımm maunjaro kullandım