Kızlar selam,benım 7.doz 2.5 ıle amacıma ulastım,69 dan 7 haftada 57.300 gr a dustum

son dozumu bugun(2.5 ıle 17 gun aradan sonra yaptım)cunku endıkronoloji doktorum son dozu 15 gun somra yapın demıstı dalgalanmayı onler dıye ben 15.gunumde alkol aldıgım ıcın ustunden 48 saat gecmesını bekledım ve 17.gunumde oldum yapıldıktan 1 saat sonra hafıf kaslarım ezilmiş gıbı hıssettım 3-4 saat yıne uyku yaptı 1 saat uyudum,akşam yemegımı proteın 3-4 kasık corba ve 1 kasık basmatı pılavı 1 kasık yogurt ıle gecırdım hos yıne hepsını yarıda bıraktım ama aynı ılk gundekı gıbı etkı ettı bende,ben son dozun yıne 1 kılo oynatacagını sanıyorum bakalım,ayrıca ılacı bıraktıktan 15 gun sonra asırı tatlı kabusum gerı dondu %70 bitter cıkolatayla yatıştırdım ama chromıum pıcolınate ıle tatlı ıstegımı kesecegımı dusunuyorum,hedefımdekı kılonun 1.400 gram daha fazlasını vererek surecı tamamladım acıkcası ben spor yapmadım sadece 20-30 dk yuruyus ve dozu hep 2.5 ıle devam ettım,sıze tekrar olcum yaptıgımda gelısmelerden haber verecem.herkese bol sans merakla takıp edıyorum herkes ıdealıne ulassın ınsallah sevgıler