Teşekkür ederim

iştahımda azalma var fakat boynum omzum sırtım kaburgakarım çok ağrıyor bi ton sopa yemişim gibi kimlerde böyle yan etki oldu acaba 2 tane ağrı kesici aldım sabah
Ben de, ilk 2 hafta aşırı derecede sırt, omuz ağrısı oldu, ağrı ve acı karışık, çocuklara biraz sırtıma masaj yapın diyordum, dokundukları an ağlayacak gibi oluyordum, böyle bir sırt acısı hiç yaşamamıştım. Bu kadar ağrı psikolojikle açıklanacak bir şey değil :)
3. haftaki iğneden sonra yavaş yavaş azaldı. (cumartesi akşam 4. iğnemi olacağım.)
Onun dışında kabızlık zaten vardı, artık herhangi bir şey içmeden neredeyse tuvalete çıkamıyorum, kabızlığı çok arttırdı. Uyku halimi arttırdı, asla gece 12.00'ye kadar dayanamıyorum.
Bunun yanında, acıkmıyorum. Gün boyu yemek yemesem de olur. Akşam yarım kase yemeği mecburen yiyorum. Ki eskiden çabuk acıkırdım, acıkıyorsam aşırı sinirlenirim ve tansiyonum düşer, şekerim oynar, elim ayağım titrerdi.
Su içme isteğim arttı. Gün içinde bolca su, arada çay - kahve içerek akşam ediyorum. Bazen karnımın guruldadığı oluyor, yine de yemiyorum, su içiyorum. Karnım guruldadığında da kendimi kötü hissetmiyorum. Öyle dayanılmaz açlık vs bir şey yok. Sadece midemden ses geliyor, bana bir etkisi yok.
Ve akşama kadar enerjimde hiç düşüklük hissetmiyorum.