merhaba, tabloya ekleyelim mi? yaş - boy neydi?
bir de bel ağrısına muscoflex iyi geliyor,yine dr sorarsınız
Kızlar selam,
Mounjaro kullananlar olarak özet tablomuzla burayı aktif tutup,hem araştıranlara yardımı olur diye düşündüm, bilgilerinizi yorumlara yazarsınız, topluca aynı yerde görürüz, ben de fırsat buldukça topluca güncellerim,benim ismimim yazdığı yerin yukarısındaki kullanıcılar ya hedefe varanlar ya da forumda aktifliği/güncellemeyi bırakanlar. Onları silmedim yine araştıranlara yol gösterir diye.
GÜNCEL TABLOMUZ: 18/12/25...
yaş-boy neydi,tabloya ekleyeyim
ben riskleri çok okudum, yabancı forumlardayım sürekli, orda daha geçmiş tarihli kullanım var. tam tersi içerde bir sürü bilmediğimiz metabolik sorunlarımızı da tamir ediyor iğne. tabii ki testlerimizle kontrollerimizi yaptıralım. ama ben yeme gürültüsünü kesme olayının hastasıyım. yıllardır verilen mücadele,yorgunluktan sonra gıdım gıdım eksilmeme rağmen çok memnunum. bilgi grubu başlığında bulduğum kaynak yazıları da paylaştım.tablomuzun olduğu grupta yani.
Kızlar selam,
Mounjaro kullananlar olarak özet tablomuzla burayı aktif tutup,hem araştıranlara yardımı olur diye düşündüm, bilgilerinizi yorumlara yazarsınız, topluca aynı yerde görürüz, ben de fırsat buldukça topluca güncellerim,benim ismimim yazdığı yerin yukarısındaki kullanıcılar ya hedefe varanlar ya da forumda aktifliği/güncellemeyi bırakanlar. Onları silmedim yine araştıranlara yol gösterir diye.
GÜNCEL TABLOMUZ: 18/12/25...
selam, tabloya ekleyeyim mi? yaş kaçtı?
cezamibu
tabloya yaş ve boy yazmamışız,neydi ? tebrikler valla şahane gitti kilolar
bölmek tavsiye edilmiyor ama yapan çok. bakalım sizde nasıl ilerleyecek biz de öğrenmiş oluruz.