- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Vermiyorlar istiyorum ama doktorum girmek zorundasın dediSakinleştirici alsanız?
Peki nasıldı içimden sayı saysam geçer mi korkum ya da gözlerimi mi kapatsam10 dakika sürer tahminimce. müzik dinleyeceksiniz zaten çekildiği esnada. ben de sizin gibiyim ama dayanılıyor merak etmeyin
ben gözlerimi kapatmamıştım zaten pek karanlık olmuyor öyle zifiri karanlık değil yani. zaten dışarıdan sizi izliyorlar çekilirken bi problem yaşarsanız müdahale ederler korkmayın. ki yaşamazsınız 10 dakikacık şey için kendinizi tutabilirsiniz. içinizden şarkıya eşlik edersiniz 2-3 şarkı sonra biter zaten:)Peki nasıldı içimden sayı saysam geçer mi korkum ya da gözlerimi mi kapatsam
Girmedim sokamadılar yaniBence bu mr çekimi abartıldığı için insanlar korkuyor. Hiç de öyle mezar gibi düşünmeyin. Sanki motorsiklete binmiş de kask takmışsınız kafanız korunuyor diye düşünün. Gözlerinizi kapatin müzik dinletecekler. Çıkan sesleri müzik eşliğinde bir ritim gibi düşünün. Hatta o ritme uymaya çalışın. O zaman korku kalmaz. Önyargıları bir kenara bırakırsanız daha rahat olursunuz. Ben 3 kez girdim. Geçmiş olsun.
Yok girmedim giremedim giremem biliyorumben gözlerimi kapatmamıştım zaten pek karanlık olmuyor öyle zifiri karanlık değil yani. zaten dışarıdan sizi izliyorlar çekilirken bi problem yaşarsanız müdahale ederler korkmayın. ki yaşamazsınız 10 dakikacık şey için kendinizi tutabilirsiniz. içinizden şarkıya eşlik edersiniz 2-3 şarkı sonra biter zaten:)
Kapalı alan korkunuzu yenmeniz gerekiyor sanırım bu da uzun bir süreç olsa gerek. Her şey beynimizde bitiyor. Bir uzmandan yardım alıyor musunuz?Girmedim sokamadılar yani
Gayette anlatıldığı gibi
Hele panik atak ve klostrofobi olunca kesinlikle girilmeyecek bişey tabut gibi
Kör kalsam da gireceğimi sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?