- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.130
- 133
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Rahim filmi cok basit devlette nasil yapılıyor bilmiyorum ama ozellerde hic hissetmiyorsunuz bile, yani ben hic hissetmedim cok rahattım.Kuzum ben defalarca girdim fitik icin sonra o vucudumdaki ağrılar için kasık emarı istediler ona da girdim kafaya çekilen tomografi miydi onada girdim kan verdim defalarca
Korkutucu oluyo benim kasımda dövme var tattoo kalıcı ondan dolayi korktum problem olmaz dediler
Simdi rahim filmi diyorlar bende ondan korkuyorum
Keske girebilseydin ya
Insallah onemli birseyin yoktur
Rabbim sifa versin
Açık mr mıydı peki ,artık mr cihazları değişti ,etrafı açık cihazlar var .Sizde benim gibisiniz demek ki.
Bende kesinlikle giremedim,bayılacak gibi oldum elim ayağım boşaldı.
Girmedim bu yüzden.
Ne olacaksa olsun yani,yapabileceğim birşey yok.
Giremem,giremiyorum tabuta benzetiyorum ben.
Çok kolay olduğunu söyleyip dalga geçenlerin ağzına çakasım geliyor,kesinlikle korku nedir anlamıyorlar.
Ne olursa olsun, mr'a girmem demişsiniz. Beyindeki bir tümörün sebep olacağı sancılı bir ölümden korkmamanız takdire şayan!!!!Sizde benim gibisiniz demek ki.
Bende kesinlikle giremedim,bayılacak gibi oldum elim ayağım boşaldı.
Girmedim bu yüzden.
Ne olacaksa olsun yani,yapabileceğim birşey yok.
Giremem,giremiyorum tabuta benzetiyorum ben.
Çok kolay olduğunu söyleyip dalga geçenlerin ağzına çakasım geliyor,kesinlikle korku nedir anlamıyorlar.
Öncelikle size bir link vermek istiyorum. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/minik-furkan-mrda-oldu.809430/Ne olursa olsun, mr'a girmem demişsiniz. Beyindeki bir tümörün sebep olacağı sancılı bir ölümden korkmamanız takdire şayan!!!!
"Korkumu anlamıyorlar" diye isyan edenleri de ben anlayamıyorum. Bu kadar korkusuz olamazsınız, bunun adı olsa olsa cahil cesareti olur!
Üstteki hanımefendiye yazdığım şey sizin içinde geçerli. Klostrofobi bir rahatsızlıktır. Bir fobidir. Kapalı alanda kalma korkusudur. Hatta linki size de atayım okuyun. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/minik-furkan-mrda-oldu.809430/Valla mr giremiyorum korkuyorum diyenler şımarıklıktan yapıyo bunu.mecbur olunca öylede bi giriyosunuz ki benim bu senem emar makinelerinde geçti.gözümün arkasında tümör vardı .görme bozukluğuyla başladı bu keyfi bişey mi sağlığım için mecbur girdim hemde kaç kere bilmiyorum .2 kerede beyin ameliyatı oldum bu aynen ameliyattan korkuyorum girmek istemiyorum demek gibi bişey mecbur olunca herşeyi yapıyosunuz ne demek girmedim anlayamadım.
Evet göz doktorum yönlendirdi.Gözlerinizde tam olarak nasıl bir sorun var...
Benim de son 4 aydır gözlerimde geçmeyen lekelenmeler mevcutta göz doktorum içerisindeki sıvılarda tortu birikmiştir o nedenle dedi...
Acaba benim de beyin ile alakalı bir durum olabilir mi diye aklıma gelmedi değil =(
Nöroloji için göz doktorunuz mu yönlendirdi acaba...
Bu arada geçmiş olsun umarım mr sonuçlarınız temiz çıkar...
Yok kapalı mr'dı kuzum.Açık mr mıydı peki ,artık mr cihazları değişti ,etrafı açık cihazlar var .
Yaa ne güzel korkunuzu yenmişsiniz.İlk girdiğimde 14 yaşındaydım o aniden çıkan sesler çok urkutmustu ondan 5 sene sonra yeniden başka bir sebepten girmek zorunda kaldım
Tam girmek üzereyken anneme kaçacağımi söylemiştim
Sonra hadi bir cesaret dedim girdim korkudan titriyordum tabi ama bir şekilde tamamlandı. O çıkan makine seslerine cümleler uyduruyordum hattaGozleri kapatmak bir çare ama açarım duramam vs diyenler içinde ayak ucuna bakmayı öneriyorum orası açık olduğu için otomatikman ferahlama oluyor. Yakın zamanda yeniden girmek zorunda kaldım bu kez korku yoktu aksine ohh 10 dk bir uzanayim diyerek girdim maalesef yuzlesmedikce geçmiyor. Nefes alamayanlar için sakinleştirici falan yapılabiliyorsa onu yapsınlar.
Geçmiş olsun bu sorunu çeken herkese..
Klostrofobik rüyalar görüyorum çocukluğumdan beri mesela soba borusuna sıkıştığımıYaa ne güzel korkunuzu yenmişsiniz.
Umarım bende yenip girebilirim.
Sağı solu kapalı olduğu için korkuyorum ordan çıkamam vs diye.aklıma türlü türlü şeyler geliyor
Aynen bendeKlostrofobik rüyalar görüyorum çocukluğumdan beri mesela soba borusuna sıkıştığımı
Ya da dar duvarlar arasından geçmek zorunda kaldığımi falan. Zor bir fobi gerçekten.
Acaba kademeli olarak bir şekilde kendinizi dar alanlara mı maruz biraksaniz? Önce bira daha rahat olacağınız sonra azıcık daha dar azıcık daha derken belki alışırsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?