• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrb 11 aylık bebeyim var kız bebeyimin beşiği kırıldı durumunda yok alamam yerde yatırsam korkuturlarmı abaca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskiden beşik mi vardı (dermişim)

Bişey olmaz korkmayın yatılı misafirliğe giderken beşiğide götürmüyorsunuz herhalde yerde daha güzel uyurlar

Yerde yatınca niye korksun anlamadım biz çocukken hep yerde yatardik.
Hic olmadı yanınızda yatırın zaten havalar soğuk.

Ay kim korkutacak? Korkuturlar mı diyince ben bile korktum. Biz bazen hafta sonları yer yatağı yapıp seriliriz hiçbirimiz de korkutulmadı

Sizin yanınızda yatsın. Esinizde salonda yatar. Hem üstü acilmaz kışın rahat eder

Yatakta yatmasindansa yerde yatmasi daha guvenli. Dusme riski yok. Atin yere bir yatak yatsin. Montessori oda diye aratim cok sirin seyler var. binlerce cocuk boyle uyuyor. Korkutanlar sizin kafanizda. Kafanizi gelistirin.

1664581381684.webp

Sakın yanınızda yatırmayın. Babaannem bir tane çocuğunu böyle ezdi. 🙁
Yerde yatırın. Bizde çocukken köyde hep yerde yatardık. Ama altını biraz yüksek yapın, yerden soğuk gelir.

Cinli, Karabasanlı vb içerikli konular yasaktır.
Lütfen yerde yatarsa korkutulur gibi hurafelere inanmayın rica ediyorum, bu ülkenin insanları yeri geldi her odaya yer yatağı serip yattı kimseye de bir şey olmadı.
Madem karyola almaya imkanınız yok, pratik çözümlerde mi aklınıza gelmiyor? Eşinize söyleyin gitsin bir zincir markete durumu izah edip 2 tane tahta palet istesin, koyun paletleri üzerine de battaniye serin, onun üzerine de çocuğun yatağını koyun alın size mis gibi karyola.
İnsanlar bu paletlerden yapılmış koltuklara karyolalara dünyanın parasını veriyor.
FC52DE18-9D05-4DEF-BAB7-298008E286F6.webp

DA2C932B-B4ED-40F7-9C73-FEC30D37B388.webp
B445D205-71C3-496C-A136-97F2EC6DA23D.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X