mrb bayanlar carsamba mahkemem var

boşanma mahkemesi sanırım. konuyu bilmiyorum ama Allah iç ferahlığı versin. huzurlu yeni güzel bir hayat dilerim

Cokk heyecanliyim carsamba gunu ne olacak cekismeli idi davamiz ikinci mahkemem ama sahitler de dinlenmicekmis bana avukatim demisti ikincide sahitler dinlencek diye onlara haber gitmemiş birde g.o.pasa 1 aile mahkemesi 3 hakim varmış ikisini almislar benimkinide almislar hâkimi ne olcak bende bilmiyorum tedbir nafakasini.zaten vermedi gecen gun yine beni aradi bir suru laflar gel barisalim diye ama konustugumuzu kimseye soyleme ne senin ailene ne benim ailem kimse bilmesin bosanalim 6 ay bekle beni uzak bir yere kacalim gidelim manyak ya

Evliligi cocuk oyuncagina cevirmis hasta adam ya bosan yeniden evlen ben ona zaten ikinci bi sans vermiştim oyle kotu seyler yasattiki bana ikincide ben bidaha asla barismam

Ucuncu bir sans versem ona beni öldürür herhalde cunku normal bi insan degilki degsin baristigima benim hayatimi mahvetti ben istemezmiyim yuvami kurtarmak ben herkese bakip imreniyorum allahim diyorum nazar degmesin

Ben onun icin ailemi iki kez arkama aldim ama sonuc hep hüsran hep hakaret iftira ben bunlari hak edecek ne yaptim diyorum kendi kendime aldatmadim evden sokaga bile cikmadim balkona bile camasir asarken yanimda dururdu anneme bile 10 adimlik yoldan aydabbi giderdim ama benden kötüsu yok benden o.......pusu yok cok kotu seyler yasatti bana

bütün dertlerini mahkemede bırak, güzel yeni bir sayfa aç. hayat kısa, kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil.

Öyleyse kurtulmaniza az kalmış. Hakkınızda hayırlısı. .

çekişmeli davanın ilkinde ne oluyor peki? benimki de 13 ekimde :S

Ilkine ben girmedim avukatim girmisti ikincisine taniklar dinlencekti ertelenmis taniklar carsamba ne olacak bende bilmiyorum seninde hakkinda hayirlisi olsun siz neden bosaniyorsunuz

Aslında hıbır sebep yok esım aılesıne cok baglı annesı soguttu aramızı

bende ilkine girmeyeceğim ikincisine tanık istenecek.ama ilk mahkmeye girmeden avukat tanıkların bilgilerini istedi.ilk mahkeme ile ikinci mahkeme arası ne kadar oluyor

Çoğu erkek 2.şansı haketmiyor ki zaten vermişsin denese miydim dememiş olursun ama 3 asla bile bile lades demek...inş hakkınızda hayırlısı olur rabbim yardımcınız olsun boşanma kararı alıp gerçekleştiren kadınlar hep güçlü gelmiştir bana

Kafa çok iyiymiş. Avukatına söyle böyle dediğini bence bir oyun peşinde olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…