• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrs. Sahin'nin Çeyizleri ♥

İyi günlerde kullan hepsi çok hoş özenle secildiği belli :)

Güle güle kullan canım.Ben de bakayım hemen cocoya

Güle güle kullan :nazar: Ben de aynısını internetten aldım mağazalarda bulamayan varsa :KK43:
150 lira üzeri kargo ücreti de ödemiyorsunuz :KK49:

Güle güle kullan :nazar: Ben de aynısını internetten aldım mağazalarda bulamayan varsa :KK43:
150 lira üzeri kargo ücreti de ödemiyorsunuz :KK49:
Aynen canım söylemen iyi olmuş. Bulamayan varsa kesinlikle netten sipariş verebilir. Kumaşı, dokusu çok kaliteli. O fiyata bulmak cidden zor :KK16: İyiki almışım diyorum :oops:

bütün herşey çok güzel mutlulukla kullan inşallahh:KK68:

Hafta sonu gelir de çeyiz için birşeyler alınmadan olur mu :KK8:

Bayılarak aldığım banyo takımım :KK37:

216a1_Pembe_Cicekli_Banyo_Aksesuarlari.webp

Güle güle kullan tarlım
Chakra mı bu

Gunluk yatak ortusunu nerde aldiniz acaba cooookk beyendim bilgi verrmisiniz
Oturduğum semtten aldım ama çok uzun zaman oldu alalı 1 sene kadar. Ama buna çok benzeyen yatak örtüleri English Home da var oradan bakabilirsiniz :KK16:

Çeyizlerin harika cnm güzel günlerde kullan.Düğüne de az kalmış.Bunları neredn aldığını öğrnebilir miyim?
Teşekkür ederim tatlım :KK16: Evet çok şükür :nazar:

Ölçü bardağımı Metro marketten aldım. Migrosta da benzeri ara ara satılıyor :KK39:

Kuzum bayıldım çeyizlerinin hepsine ama en çok da 1. günlük yemek takımına bayıldımm.. Kullanmaya kıyamam valla. Allah hepsini ağız tadıyla kullanmayı nasıp etsin :KK15:

Back
X