• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrs. Sahin'nin Çeyizleri ♥

Nasılda heyecanla tek tek koymuşsun hepsi çok güzel güle güle ağız tadıyla kullanın canım :) kendi düğün hazırlığım geldi aklıma.. Bu arada beyaz eşyaların aynıları var sadece buzdolabım siyah çok memnunum.. Şunu ekleyeyim (olduğunda beni hatırla) buzdolabı gece tak tuk diye buz kırıyor eşim diyor ki birgün ayaklanıp bizi dövecekmiş :) herşeyin harika mutluluklar dilerim :KK68:

beyaz eşyalarınız ne kadar tuttu öğrenebilir miyim? bu arada güle güle kullanın hepsi çok hoş.

maşallah canım
hepsi çok güzel, ağız tadıyla kullan inşallah:nazar::nazar:

Canım bütün her şeyini güle güle kullan

Nasılda heyecanla tek tek koymuşsun hepsi çok güzel güle güle ağız tadıyla kullanın canım :) kendi düğün hazırlığım geldi aklıma.. Bu arada beyaz eşyaların aynıları var sadece buzdolabım siyah çok memnunum.. Şunu ekleyeyim (olduğunda beni hatırla) buzdolabı gece tak tuk diye buz kırıyor eşim diyor ki birgün ayaklanıp bizi dövecekmiş :) herşeyin harika mutluluklar dilerim :KK68:

Sabah sabah ağzım kulaklarıma vardı yorumunuzu okuyunca :KK22:

Çok teşekkür ederim. Kesinlikle hatırlayacağıma emin olabilirsin. İnşallah bende memnun kalırım. Çok özenerek araştırdık seçtik. Rabbim ağız tadıyla kullanmayı da nasip eder inşallah :KK68:

Skocum teşekkür ederimm :KK15:

En yakın zamanda seninkileri de görmek istiyorus :KK8:

Sizin çeyizleri gördükçe özeniyorum valla.
Ben de açacağım sanırım yakında çeyiz topiği.

Herşeyin çokkkkkk güzel, kaliteli ve kullanışlı çeyizdaşım, kardeşiiiimm :KK60:

Rabbim güzel günlerde kullanmamızı nasip etsin.

Daha öncedende konuştuk bunu hatırlıyorum yine aynı şey dikkatimi çekti. Misafir yemek takımının deseni ile çatal bıcağın deseni ne kadar uyumluuu :KK8:

Herşeyin çokkkkkk güzel, kaliteli ve kullanışlı çeyizdaşım, kardeşiiiimm :KK60:

Rabbim güzel günlerde kullanmamızı nasip etsin.

Daha öncedende konuştuk bunu hatırlıyorum yine aynı şey dikkatimi çekti. Misafir yemek takımının deseni ile çatal bıcağın deseni ne kadar uyumluuu :KK8:

Yerim kıs seni :KK19: KK' nın bana kazandırdığı en güzel şey sizlersiniz ne yalan söyliyim :KK16:

Aminn kuzum inşallah :oops:

Evet daha öncede konuşmuştuk :KK53: Çünküsüm onlar takım kardeşleri :KK22:

Yerim kıs seni :KK19: KK' nın bana kazandırdığı en güzel şey sizlersiniz ne yalan söyliyim :KK16:

Aminn kuzum inşallah :oops:

Evet daha öncede konuşmuştuk :KK53: Çünküsüm onlar takım kardeşleri :KK22:
:KK23: Sendee benim için öylesiiinnnn :KK60::KK68:

canım herşeyin okadar güzelki aşkla kullan heryini tatlım.ne kadar heyecanlı oluyor almak paylaşmak kimbilir kullanması nasıl olur..şu günlük yatak örtünün ve bornoz takımının markalarını nerden aldıklarını sorsam çok mu olurum :KK23:

Çok çok teşekkür ederim canım. Böyle yorumlar aldıkça heyecanım 2 kat daha artıyor, nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Rabbim daha da güzellerini sana nasip etsin inşallah :KK68:

Olur mu canım sor tabikide sorun değil :KK39:

Yatak örtümün markası Evlen Home, bornoz setim ise Özdilek canım Hoppa Bulunduğum ilçedeki bir çeyiz avm mağazasından almıştım

Çok çok teşekkür ederim canım. Böyle yorumlar aldıkça heyecanım 2 kat daha artıyor, nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Rabbim daha da güzellerini sana nasip etsin inşallah :KK68:

Olur mu canım sor tabikide sorun değil :KK39:

Yatak örtümün markası Evlen Home, bornoz setim ise Özdilek canım Hoppa Bulunduğum ilçedeki bir çeyiz avm mağazasından almıştım
saol tatlımm borboz arayışındayım bu çok iyi oldu.inşşalah rabbim ağzımızın tadını bozmadan sevdiceklerimizle kulanmayı nasip etsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/arzunun-ceyizi.782128/ buda benm topiğm kuzum:KK68:

Büşüm ruh kardeşim herşeyin kaliteli şık cici şeker daha nice söylenecek söz varsa sağlıkla aşkla huzurla kullan canım arkadaşım :nazar::KK19:

Büşüm ruh kardeşim herşeyin kaliteli şık cici şeker daha nice söylenecek söz varsa sağlıkla aşkla huzurla kullan canım arkadaşım :nazar::KK19:

:oops: Utandım kıs :KK15:

Teşekkür ederim canım benim:KK19: Bir çok şeyde beraber konuştuk karar verdik. Hatta çeyiz kardeşi bile olduk :KK22: Rabbim ağız tadıyla kullanmamızı da nasip eder inşallah :KK68:

Back
X