• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrs. Sahin'nin Çeyizleri ♥

Gule gule kullan tatlim

Maaşallaahh :nazar: çok güzel çeyizin 13 eylül'ü görünce ilgimi çektii hepsine tek tek baktım :KK37:
benimde düğün tarihim 13 eylüll :KK24: beyaz eşyaları bende bosch düşünüyorum ve sanırım aynıları kaça aldığını merak ettim de sormak istedim :KK51:

Maaşallaahh :nazar: çok güzel çeyizin 13 eylül'ü görünce ilgimi çektii hepsine tek tek baktım :KK37:
benimde düğün tarihim 13 eylüll :KK24: beyaz eşyaları bende bosch düşünüyorum ve sanırım aynıları kaça aldığını merak ettim de sormak istedim :KK51:
Güzel yorumların için çok teşekkür ederim. Büyük bir özenle aldığım çeyizlerin beğenilmesi beni çok mutlu ediyor :KK16:

Ayrıca aynı günde gelin olacak olmamıza ayrı bir sevindim :KK22:

Tabiki de istediğin herşeyi sorabilirsin canım. Özelden gönderiyorum fiyatlarını :KK39:

Çeyizimin yeni üyesi Blender Setim :KK37:
MAG_3397470.webp

gülegüle kullan cnm hepsini begendım.Beyaz esya bosh almayı dusunuyorum kodları ve fiyatlarını yazarmsn cnm:)

gülegüle kullan cnm hepsini begendım.Beyaz esya bosh almayı dusunuyorum kodları ve fiyatlarını yazarmsn cnm:)

Teşekkür ederim canım :KK16:

Malesef kodlarını yazamıyorum. Nişanlım hem izin vermiyor, hemde kodlarını ezbere olarak bilmiyorum :KK16:

Merhaba, seçimleriniz çok güzel. Güle güle kullanın hepsini :)

Bu ölçü bardağını çok sevdim nerden aldığınızı söyleyebilir misiniz?
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim :KK16:

Ben Metro marketten almıştım. Ama geçenlerde migrosta gördüm buna benzer. Markası Lav :KK16:

Herkes gibi bende hafta sonumu çeyiz alışverişi ile geçirdim.

Çeyizden listesinden birşeylerin daha eksildiğini görmek mutluluk veriyor :KK23:

Falez 3'lü Güveç Tencere Setim
falez-pitircik-3-lu-celik-guvec-set1298107015_30724_1612_zoom.webp

hepsi birbirinden güzel. Rabbim mutlulukla kullanmayı nasip etsin :))

Güle güle kullan aldiklarini canimm :KK68:
Bende bu haftasonu durmadim...... :KK70:

Back
X