- 20 Temmuz 2012
- 805
- 38
- 318
Selam Kızlar
Evet sonunda benimde bir günlüğüm olacak maalesef :) Yeni bir ben yaratmak için artık zayıflamam gerekiyor. Etrafımdakilerin beni her görmelerinde kilo almışsın Merve demelerinden bıktım. Ve bunu başarmak benim elimde evet biliyorum ama işte bunları yaşayanlar bilir. Bazen hemen öyle harekete geçilmiyor maalesef. Bizi durduran birşeyler var sanırım. Ve artık ben onu durdurup bu kilolu hayatıma son vermem lazım :) Hayatımın değişmesi çoktan gerekiyordu ama ben hep diyet bozduğum için iradem azmim kalmamıştı demek ki
Ama artık hazır hissediyorum kendimi. Verenler nasıl veriyorsa bende öyle vereceğim. Sonuçta bunu ilk defa yapmıyorum
Ama bu sefer kararlıyım pes etmek yok !
Olan bana oluyor zararlı ben çıkıyorum. Ama bu kabus bitecek bu yıl. Ve ben o hayallerini kurduğum üniversiteye zayıf biri olarak, yeni ciciler alarak, güler yüzle gitmek istiyorummm
Seneye sınava girecem ve hem sınava hemde diyete konsantre olarak bu yıl iki hayalimede kavuşacağım inşallahh :))
Neler yaptığımı görmek için bu günlüğü açmak istedim. Hem ilgilenen olursa , beni yalnız bırakmazsanız belki hatalarımı da düzeltme şansım olurr
Ramazanda sonra diyete başlayacaktım ama daha ramazanın bitmesine çok var. O zamana kadar daha da kilo almamak için hemen başlamak istiyorum.. :) Hemde ramazanın bitmesine ne gerek var ki ? Saçma... Hazır hissetmişken kendimi motivasyonum yüksekken kaybetmeden başlamam lazım. Hemen motivasyonum düşer benim çünkü. Her gün karar değiştiririmm
Yarına bu kararımdan vazgeçmemek için hemen başlamam lazım. Hem ben buraya konu açarak sanki söz vermişim gibi hissettim kendimi :) Hem ben söz verince onu kesin yaparım. O yüzden en iyisi kk ya konu açayım ki diyeti bırakacak olursam kendimi toparlamama yardımcı olur dedim :) Bence iyi yaptımmm
Sizde beni yalnız bırakmayınn lütfeeennnnn
Bana önerileriniz sorularınız tavsiyeleriniz her ne olursa sorun söyleyin lütfennn :) Ben şimdi kk dan bulduğum 2 tane ramazan diyeti var onları yapıcam. size o sayfaların linklerinide atarım isterseniz. yanında tabiki SPOR
şart spor olmadan maalesef olmuyor. hem sporsuz vücutta sarkma falan olma ihtimalide var. o yüzden spor şart. ben dizimden rahatsızım şuan. koşamıyorum, çömelemiyorum. kaslarımda erime olmuş hareketsizlikten. o yüzden daha hafif daha sakin olan sporları yapabilirim ancak. pilates callanetics en iyi sporlar bence. daha denemedim ama başlayacağım yapmaya. dört dörtlük yapamasamda elimden geldiği kadar yapacağım inşallah. bildiğim bi aç egzersiz daaha var. onlarıda paylaşıcam burda. fotoğraflar falanda paylaşıcam. ve her gün ne yedim ne yaptım ne içtim her şeyi yazıcam. vücut ölçümlerimi hala almadım ama birazdan alıp burda paylaşıcam. ve her ay yeni ölçüm yapıp paylaşıcamç hergün tartılmayacam moralim motivasyonum kırılmasın haftalık veya iki haftada bir. ayda bir tartılmak istiyorum ama meraktan çatlarım o zamanda
Neyse yine çok uzun yazdım yaaa kimse okuyamayacakkk :) Lütfen 5 dakikanızı ayırıp okuyun :) Sizleri de bekliyorum. Yalnız bırakmayın beni :))
Reyhan'ım da gelecek inşallah beraber diyet arkadaşlığı yapacağız
Ama benim onun gibi fit olmam için çok çalışmam lazım :) Onun azıcık bi fazlalığı var onuda burada benimle beraber verecek inşallah :)

Evet sonunda benimde bir günlüğüm olacak maalesef :) Yeni bir ben yaratmak için artık zayıflamam gerekiyor. Etrafımdakilerin beni her görmelerinde kilo almışsın Merve demelerinden bıktım. Ve bunu başarmak benim elimde evet biliyorum ama işte bunları yaşayanlar bilir. Bazen hemen öyle harekete geçilmiyor maalesef. Bizi durduran birşeyler var sanırım. Ve artık ben onu durdurup bu kilolu hayatıma son vermem lazım :) Hayatımın değişmesi çoktan gerekiyordu ama ben hep diyet bozduğum için iradem azmim kalmamıştı demek ki

Neler yaptığımı görmek için bu günlüğü açmak istedim. Hem ilgilenen olursa , beni yalnız bırakmazsanız belki hatalarımı da düzeltme şansım olurr

Neyse yine çok uzun yazdım yaaa kimse okuyamayacakkk :) Lütfen 5 dakikanızı ayırıp okuyun :) Sizleri de bekliyorum. Yalnız bırakmayın beni :))
Reyhan'ım da gelecek inşallah beraber diyet arkadaşlığı yapacağız

Son düzenleme: