Mrvkys'in Diyet Günlüğü :)

mrvkys

Hiç sevmemişsin beni aşk...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
805
38
318
Selam Kızlar :54:

Evet sonunda benimde bir günlüğüm olacak maalesef :) Yeni bir ben yaratmak için artık zayıflamam gerekiyor. Etrafımdakilerin beni her görmelerinde kilo almışsın Merve demelerinden bıktım. Ve bunu başarmak benim elimde evet biliyorum ama işte bunları yaşayanlar bilir. Bazen hemen öyle harekete geçilmiyor maalesef. Bizi durduran birşeyler var sanırım. Ve artık ben onu durdurup bu kilolu hayatıma son vermem lazım :) Hayatımın değişmesi çoktan gerekiyordu ama ben hep diyet bozduğum için iradem azmim kalmamıştı demek ki :( Ama artık hazır hissediyorum kendimi. Verenler nasıl veriyorsa bende öyle vereceğim. Sonuçta bunu ilk defa yapmıyorum :1: Ama bu sefer kararlıyım pes etmek yok ! :34: Olan bana oluyor zararlı ben çıkıyorum. Ama bu kabus bitecek bu yıl. Ve ben o hayallerini kurduğum üniversiteye zayıf biri olarak, yeni ciciler alarak, güler yüzle gitmek istiyorummm :54: Seneye sınava girecem ve hem sınava hemde diyete konsantre olarak bu yıl iki hayalimede kavuşacağım inşallahh :)) :54:

Neler yaptığımı görmek için bu günlüğü açmak istedim. Hem ilgilenen olursa , beni yalnız bırakmazsanız belki hatalarımı da düzeltme şansım olurr :54: Ramazanda sonra diyete başlayacaktım ama daha ramazanın bitmesine çok var. O zamana kadar daha da kilo almamak için hemen başlamak istiyorum.. :) Hemde ramazanın bitmesine ne gerek var ki ? Saçma... Hazır hissetmişken kendimi motivasyonum yüksekken kaybetmeden başlamam lazım. Hemen motivasyonum düşer benim çünkü. Her gün karar değiştiririmm :1: Yarına bu kararımdan vazgeçmemek için hemen başlamam lazım. Hem ben buraya konu açarak sanki söz vermişim gibi hissettim kendimi :) Hem ben söz verince onu kesin yaparım. O yüzden en iyisi kk ya konu açayım ki diyeti bırakacak olursam kendimi toparlamama yardımcı olur dedim :) Bence iyi yaptımmm :54: Sizde beni yalnız bırakmayınn lütfeeennnnn :54: Bana önerileriniz sorularınız tavsiyeleriniz her ne olursa sorun söyleyin lütfennn :) Ben şimdi kk dan bulduğum 2 tane ramazan diyeti var onları yapıcam. size o sayfaların linklerinide atarım isterseniz. yanında tabiki SPOR :54: :34: şart spor olmadan maalesef olmuyor. hem sporsuz vücutta sarkma falan olma ihtimalide var. o yüzden spor şart. ben dizimden rahatsızım şuan. koşamıyorum, çömelemiyorum. kaslarımda erime olmuş hareketsizlikten. o yüzden daha hafif daha sakin olan sporları yapabilirim ancak. pilates callanetics en iyi sporlar bence. daha denemedim ama başlayacağım yapmaya. dört dörtlük yapamasamda elimden geldiği kadar yapacağım inşallah. bildiğim bi aç egzersiz daaha var. onlarıda paylaşıcam burda. fotoğraflar falanda paylaşıcam. ve her gün ne yedim ne yaptım ne içtim her şeyi yazıcam. vücut ölçümlerimi hala almadım ama birazdan alıp burda paylaşıcam. ve her ay yeni ölçüm yapıp paylaşıcamç hergün tartılmayacam moralim motivasyonum kırılmasın haftalık veya iki haftada bir. ayda bir tartılmak istiyorum ama meraktan çatlarım o zamanda :54:

Neyse yine çok uzun yazdım yaaa kimse okuyamayacakkk :) Lütfen 5 dakikanızı ayırıp okuyun :) Sizleri de bekliyorum. Yalnız bırakmayın beni :))

Reyhan'ım da gelecek inşallah beraber diyet arkadaşlığı yapacağız :54: Ama benim onun gibi fit olmam için çok çalışmam lazım :) Onun azıcık bi fazlalığı var onuda burada benimle beraber verecek inşallah :)

Son düzenleme:
Evettt :) yazdık yazdık ama ne kilo ne boy ne hedeflenen kilo hiç birini yazmamışız :) unuttum :) şimdi ekleyelimmm :54:

Evet şimdi ölçümlerimi aldım ve felaketimmm :( Neyse başladım bu yola devamı gelirse gidecek bu ölçümler.

Kilom şimdi tartıldım ve sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. baya olmuştu bi ara tartıldığımda 100'ü geçmiştim ama şimdi 99.5 gösterdi tartı. Kilo vermişim gibi göründü yaniiii :54: ama dijital tartı değil o yüzden hata payıda var. ben onu düz 100 yaptım. :) Belki utanırım da daha da sarılırım diyete :)

Evet kiloyuda 100 dedik :(
Yaşım 19.
Boyum 1.66
Omuz 51
Kol 35
Göğüs 122
Bel 108
Göbek 121
Kalça 122
Basen 118
Tek bacak ta 69...

Evet hedeflediğim kilo=== 58 :)))) Şaka gibi demiii :) Maalesef hep kendimi 58 hayal ediyorum ama belki yüzüme yakışmayabilir. 60 olsamda yeter. O zaman İlk hedef 60 sonra ki 58 diyelimm bariii :54: :34: :1:

Bende pko yani polikistik over olduğu için birazda yavaş veririm sanırım kiloyu ama olsun vericem. Adet düzensizliği var yani bende baya kötü hemde ayda yılda bir olurum oda sadece bir gün sürer. miktarıda az olur. ama geçen kk da gördüm soğan suyu çok faydalıymış. bugün onada başlayacağım inşallah iyi sonuç alırım. herkes almış bakalım belki banada fayda olur. yanında da doktorun verdiği diaformin adlı şeker ilacını da kullanıcam. ama şekerim yok sadece şeker hastası olmayı önlemek amaçlı ,kilo vermek için ,birde adet düzensizliğine belki yardımcı olur diye verdi doktor ama ben kullanmıyordum. salak gibi. onuda tekrar kullanıcam. umarım faydalı olur. zaten pkoyu yenmek için diyet+spor+ilaç gerekli :) pko hem kilo vermemizi engelliyor hemde kilo veremezsek hastalık geçmiyor :) inşallah ilaçla sporla ve diyetle hepsinden kurtulacağım :) Akşamları yürüyüşe çıkıyorum her gün devam edicem. daha fazla yürüyeceğim. çünkü dizimden dolayı hareketli ağır sporlar yapamadığım için ancak yürüyerek hareket edebilirim. yanınada leslie gibi yürüme programları ve yerde yapılan bel göbek basen için olan egzersizlerden yapıcam. inşallah az sporla kilo verebilirim.

Bitanm topign hayrlı olsn :54::54: Tabikide vericeksin hiçç zorr degl zatn bnde vericm umarım :44::44: Pko bndede varr canm onun için kullandıgn haplarda aşırıı derecede kilo yapıyo o ilacıı mtlaka kullan hayatm kesnlkle işee yarıyo fotograflarıda koyy tatlım inceldigini anlarz hemm önce yürüyüşle bşla bi hfta snra hemn bölgesel odaklan yürüyüşünn yannda bu sayede dedigm gibi 1 kilo versen bile 5 kilo vermiş gibi görüneceksin hayatm her zaman dedigim gibi bütn kıyafetlerin terzi görsün hpsi boll gelsin inşallah :54::54::54::54:

Bitanm topign hayrlı olsn :54::54: Tabikide vericeksin hiçç zorr degl zatn bnde vericm umarım :44::44: Pko bndede varr canm onun için kullandıgn haplarda aşırıı derecede kilo yapıyo o ilacıı mtlaka kullan hayatm kesnlkle işee yarıyo fotograflarıda koyy tatlım inceldigini anlarz hemm önce yürüyüşle bşla bi hfta snra hemn bölgesel odaklan yürüyüşünn yannda bu sayede dedigm gibi 1 kilo versen bile 5 kilo vermiş gibi görüneceksin hayatm her zaman dedigim gibi bütn kıyafetlerin terzi görsün hpsi boll gelsin inşallah :54::54::54::54:

Sağol bitanemmm <3 bu topik bizim olsun en iyisi beraber kullanalımmm :) sende boy kilo falan yaz aşkım beraber ne yedik ne spor yaptık yazalım olur muu ? :54: Beraber daha iyi olur hemm :) evet canım diaformin i kullanıcam. sanada mı aynı ilacı verdiler ? bi ortak yönümüz daha çıktı gördün müüü :) pko'muzda varrr :) kardeşiz bizz :) yürüyüşle başlayıp artıracam inşallah canımmm :) Amin Amin Aminn :) inşallah şu terziye uğradığım zamanlarıda görürümmm :) :54:

Son düzenleme:
Sağol bitanemmm <3 bu topik bizim olsun en iyisi beraber kullanalımmm :) sende boy kilo falan yaz aşkım beraber ne yedik ne spor yaptık yazalım olur muu ? :54: Beraber daha iyi olur hemm :) evet canım diaformin i kullanıcam. sanada mı aynı ilacı verdiler ? bi ortak yönümüz daha çıktı gördün müüü :) pko'muzda varrr :) kardeşiz bizz :) yürüyüşle başlayıp artıracam inşallah canımmm :) Amin Amin Aminn :) inşallah şu terziye uğradığım zamanlarıda görürümmm :) :54:

Evet canm benm kilom 78 boym 170 bu şeklde :1::1: yazalm canm inşallah :54::54:

Evet bugün diyete tam uyamadım. Ama yinede paylaşmam gerekli...

İftarda

Bir kase mercimek çorbası.
Biraz salata.
Birazda sossuz makarna yedim.

Sahurda ise canım hiç birşey istemedi. Sadece yine bir kase çorba ve çay içtim bir bardak.

Spor yapamadım bugün. Hiç uyumadığım için halim yoktu dışarı çıkıp yürümeye. Ama bugün telafi ederim inşallah...

inş ulaşırsın canım hedefine. aynı kilodayız:14: ama benim boyum 1.75 65 olsam yeterli bana da :50:

Hoşgeldinn umarız snde ulaşırsın hedefine kmle aynı kilodasn anlamadk merveylemi benmlemi ? boyn 175 isee 75 80 bile ii olur

senle diyebilseydim keşke yolum az olurdu merveyle aynı canım daha doğrusu 2 kilo daha fazla:14: 80 çok ama 70e de razıyım. bu arada ben de pkoluyum:19:

senle diyebilseydim keşke yolum az olurdu merveyle aynı canım daha doğrusu 2 kilo daha fazla:14: 80 çok ama 70e de razıyım. bu arada ben de pkoluyum:19:

Canımm fotonn hç öyle durmuyoo amaa göstermiyosn demkki 80 bile ii olur sana evet bzde pkoluyuz bu aradaa bn ünii tercihii yaptım snde okuyosun sanırm hngi ünidee hngi bölm ? :54::54:

Canımm fotonn hç öyle durmuyoo amaa göstermiyosn demkki 80 bile ii olur sana evet bzde pkoluyuz bu aradaa bn ünii tercihii yaptım snde okuyosun sanırm hngi ünidee hngi bölm ? :54::54:
çocukken spor ile uğraşıyordum okul voleybol takımındaydım o zamanın meyvesini yiyorum şimdi ama artık belli ediyorum bi yerden sonra koptu 116 ya çıkmıştım.pkolu olmak benim işime geliyordu 3 4 yıl öncesine kadar ohh ne güzel adet olmuyorum diye seviniyordum ta ki zayıf bir insanken kapılardan sığmamaya başlayana kadar . ben sakaryada makine mühendisliği okuyorum 2 yılı devirdim ama bırakıp sınava hazırlanıyorum canım
sen nereyi yazdın

Son düzenleme:
çocukken spor ile uğraşıyordum okul voleybol takımındaydım o zamanın meyvesini yiyorum şimdi ama artık belli ediyorum bi yerden sonra koptu 116 ya çıkmıştım.pkolu olmak benim işime geliyordu 3 4 yıl öncesine kadar ohh ne güzel adet olmuyorum diye seviniyordum ta ki zayıf bir insanken kapılardan sığmamaya başlayana kadar . ben sakaryada makine mühendisliği okuyorum 2 yılı devirdim ama bırakıp sınava hazırlanıyorum canım
sen nereyi yazdın

Bnde -genlde sakrya yazdım yönetm bilişm sosyoloji maliye saglık yönetimi faln :44::44: ee diyt yapıyomusn napıyosn ilaç kullanıyomusun ?

Bnde -genlde sakrya yazdım yönetm bilişm sosyoloji maliye saglık yönetimi faln :44::44: ee diyt yapıyomusn napıyosn ilaç kullanıyomusun ?

yönetim bilişim yeni açıldı galiba bu sene. diyet yapmıyorum şu ara çünkü evde değilim istanbula geldik dedem kanser durumu kötüleyince apar topar geldik ölümünü bekliyoruz. o yüzden evin düzenine ayak uydurmak zorunda kalıyorum. eve gidince başlayacağım nisandan beri bu kadar inebildim fazlalık çabuk gitti ama tıkandı artık gitmiyor. ilaçlardan bıktım artık doktor yazıyor ben bi köşeye atıyorum artık ilaç içemiyorum midem altüst oluyor hap yutunca. hele o diane 35 içince 3 4 gün mide bulantısıyla geçiyor

Son düzenleme:
yönetim bilişim yeni açıldı galiba bu sene. diyet yapmıyorum şu ara çünkü evde değilim istanbula geldik dedem kanser durumu kötüleyince apar topar geldik ölümünü bekliyoruz. o yüzden evin düzenine ayak uydurmak zorunda kalıyorum. eve gidince başlayacağım nisandan beri bu kadar inebildim fazlalık çabuk gitti ama tıkandı artık gitmiyor. ilaçlardan bıktım artık doktor yazıyor ben bi köşeye atıyorum artık ilaç içemiyorum midem altüst oluyor hap yutunca. hele o diane 35 içince 3 4 gün mide bulantısıyla geçiyor

Evet canm yeni açılmş geçmiş olsn Allh şifalr versin nerelisn canm normalde nrde oturuyosunuz burcun ne o diane kilo aldırmış sana banada o aldrdı canm bi anda zayıfken kilo aldn demi onuu bırakp zayfladıgnda emin ol düzeliyo pkoo sakaryadan memnunmusn bu arada ?

Evet canm yeni açılmş geçmiş olsn Allh şifalr versin nerelisn canm normalde nrde oturuyosunuz burcun ne o diane kilo aldırmış sana banada o aldrdı canm bi anda zayıfken kilo aldn demi onuu bırakp zayfladıgnda emin ol düzeliyo pkoo sakaryadan memnunmusn bu arada ?

kiloyu birden aldım hızımı alamadım sonra aldıkça aldım.adanalıyım ben balık burcuyum. hevesini kırmak gibi olmasın ama pek önermiyorum geleni yolundan çeviririm o derece sevmiyorum.

Son düzenleme:
kiloyu birden aldım hızımı alamadım sonra aldıkça aldım.adanalıyım ben balık burcuyum. hevesini kırmak gibi olmasın ama pek önermiyorum geleni yolundan çeviririm o derece sevmiyorum.

Nedn peki ? geçn yıl en çokk tercih edilen 5 üni arasında bu yıl 2. bilemiyorm belkidee senn beklentilern farklı

Nedn peki ? geçn yıl en çokk tercih edilen 5 üni arasında bu yıl 2. bilemiyorm belkidee senn beklentilern farklı

doğrudur canım kişiye göre değişir ama sakarya hakkında olumlu yorum yapanların sayısı olumsuzlardan az. hakkında hayırlısı olur inş.

Back
X