- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba konunuzu görünce yakın zaman içinde bu ertelemelerin daha büyük sorunlara yol açtığını tecrübe etmiş biri olarak yazmak istedim. Lütfen doktora gidin hayatınızda sizden daha değerli hiç kimse yok. Pandemi dönemi öyle geçebilecek bir dönem gibi görünmüyor ve hastaneler inanın nispeten sakin ve önlem olarak da gayet iyiler. Neredeyse 1,5 yıl olmuş lütfen daha fazla ertelemeyin doktora gitmeyi. Umarım ciddi bir durum söz konusu değildir hadsizlik ettiysem kusura bakmayın.Evet çıktı, fakat pandemi dönemi girdi araya ve bir ara annem çok rahatsızlandı.
Hastanede onunla beraber (pandemi başlangıcından çok az bir zaman önce) haftalarca hastanede kalmak zorunda kaldım.
Tabii o ara annemin derdi kendi dertlerimi unutturdu.
O yüzden sonuçlar elimde ancak doktor daha görmedi, ben gidip gösteremedim.
Tekrardan tüm tahlillerin, omurilik sıvısının, MR ve Tomografilerin yenilenmesini isteyecekler eminim.
O yüzden beklemedeyim, pandemi sürecinin geçmesini diliyorum ki bizler de normal hayatımıza ve yarım kalan herşeye geri dönebilelim.
Merhaba konunuzu görünce yakın zaman içinde bu ertelemelerin daha büyük sorunlara yol açtığını tecrübe etmiş biri olarak yazmak istedim. Lütfen doktora gidin hayatınızda sizden daha değerli hiç kimse yok. Pandemi dönemi öyle geçebilecek bir dönem gibi görünmüyor ve hastaneler inanın nispeten sakin ve önlem olarak da gayet iyiler. Neredeyse 1,5 yıl olmuş lütfen daha fazla ertelemeyin doktora gitmeyi. Umarım ciddi bir durum söz konusu değildir hadsizlik ettiysem kusura bakmayın.
Yok öyle tabi bahane olarak görmedim corona korkusu hepimizde var ve tedirginlik hissetmeniz çok normal. Ama bu süreç normale dönene kadar sizin durumunuz belki kolayca atlatılabilecekken o fırsatı kaçıracak olabilirsiniz. Doktora gitmekten de korkuyor olabilirsiniz ben de hiç sevmem ve kötü düşünen bir tip olarak korkarım doktora gitmekten :) Ama inanın diğer türlüsü hem sizin için hem çevreniz için daha yıpratıcı olabilir. Çok ertelemeden, sakin saatlerde giderseniz hiç sorun olmaz bu süreçte hastanelerde sık sık bulunmuş biri olarak söylüyorum bana güvenin :)Estağfurullah, desteğiniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Evet aslında ertelemenin doğru olmadığının bende farkındayım da, bahane üretmek gibi olacak belki, inanın gerçekten korktuğum bir dönem.
O yüzden ben de çok fazla hastane ortamına girmeyi, mecbur kalmadıkça, göze alamıyorum.
Bencede ertelemeyin arkadaşımda pandemi nedeniyle rahatsızlığını erteledi durdu sonunda ameliyatlık oldu. Özel hastaneler çok daha güvenilir çift maske takın önlemlerinizi alın gidin bizim serviste n95 bile kullandırmıyorlar pozitif bir vakada kullanılıyor sadeceEstağfurullah, desteğiniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Evet aslında ertelemenin doğru olmadığının bende farkındayım da, bahane üretmek gibi olacak belki, inanın gerçekten korktuğum bir dönem.
O yüzden ben de çok fazla hastane ortamına girmeyi, mecbur kalmadıkça, göze alamıyorum.
Çok geçmiş olsun canım benim .Rabbım bütün hastalara şifa versinMerhabalar Hanımlar,
Bir önceki konumda sağlıksal problemler yaşadığımı paylaşmıştım.
Bir gün durup dururken, sağ gözüm görmemeye başladı, yarım saat kadar.
Görüşüm geri geldikten sonra da, konuşma problemi yaşadım o da yine bir yarım saat kadar sürdü.
Sonrasında da doktora gittiğimde direkt MR istedi tabii.
2017 senesinde farklı sebeplerden çekindiğim MR'larım mevcuttu.
Yeni çekilen MR ile geçen senekileri karşılaştırma imkanı oldu doktorun.
Sonuç: beyinde birden fazla lekenin olması, lekelerin büyümüş ve artmış olması.
Buna ek olarak boyunda da lekeler mevcut, tekrar MR çekindim boyundan, eğer boyundaki lekelerde de artış varsa, büyüme varsa, direkt belden sıvı alınarak tanı koyma yoluna gidecek doktor.
MS araştırdığım kadarıyla zor ancak aşırı vahim bir hastalık değil.
Yaşayıp göreceğim bakalım beni nasıl günler bekliyor.
Hakkımda hayırlısı olsun.
İçimdekileri paylaşmak istedim, belki aynı şekilde tanı konulan, aynı hastalığı yaşayanlar vardır aramızda diye.
Fikir almak istedim, bilgi almak istedim kısaca.
Değerli vaktiniz için de teşekkür ederim.
Estağfurullah, desteğiniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.