- Konu Sahibi brunettella
-
yani k.validen sana bitli ve sidikli mi dedi
daha da bir şey anlamadım
1 yıl geçmiş zaten
ne bitimi sidiğimi gördün diye sor
canım seviyen yerlerde seni duyamıyorum de
boş ver uzun zaman geçmiş ne canını sıkıyorsun durduk yereHep aklima takilan seydi. Ama ben uc maymunu oynadim.. iste sorun bende neden aniden sormadim...
hayır insan durduk yere niye boyle seviyesizleşir ki?Gucume gitti ya ama ... o yuzdende ona karsi kinlendim..
Bitlinin kaynanasi napiyonnn. Sesim geliyor mu diye cevap yazsaydin.
jsjddnjjfsja sesli guldumBitlinin kaynanasi napiyonnn. Sesim geliyor mu diye cevap yazsaydin.
hayır insan durduk yere niye boyle seviyesizleşir ki?
genel tarzı mi bu yani? onun icin argo kelimeler bitli sidikli götü boklu falan heralde.
Manyak la bu :) İnsan gelinine sidikli der mi daha neler duyacağım acaba şu ahir ömrümde..
Size sidikli mi dedilermerhaba kizlar
Aklima hala takilan birseyler var inanki diceksiniz okadar zaman gecti neden konusmadiniz diye.
Sorun su ki gecen sene ney mi. Eltimle kayinvalideme gittik.
Eltim lafin arasinda sacinde birsey var dur alim dedi. Kayinvalidem ne BIT mi var dedi birden? Ben saskinligimda cevap veremedim eltimde ustune dusmedi.. unutuldu sanirim sonra..
Ama gucume gitmisti..
Sonra bi zaman bi msj geliyor birden bana: siddikli gelmiyormusunuz baska seylerde yaziyordu kotuydu ama unuttum. Esime gosterdim oda sasirdi. Gittik sordu esim. Galiba yanlis mi attin msji falan diye kaynanam bakti sustu.
Bilmiyorum cok takildi bunlar aklima...
Gorunuste esimin yaninda bana iyi davraniyorlar.
Acaba ben mi abartiyorum bilmiyorum.. kvim icinde bana karsi birseymi var bilemedim onuda..
Herseye ragmen iyi davraniyordu..
Size sidikli mi dediler
Benim birçok kişide anlayamadığım tepkilerini zamanında neden vermezler.Bitli sidikli ne ya böyle bir insanla asla konuşmazdım.Hep aklima takilan seydi. Ama ben uc maymunu oynadim.. iste sorun bende neden aniden sormadim...
Ben "evet b¤klu benim napıyon" derdim ahahahaEvet sidikli diye cevap verseydin
Bu sizinle alakalı değil ki karşı tarafın seviyesizligi. Ne olursa olsun lütfen tepkinizi anında koyun.Kendilerine gelsinlerEvet yaa ama oyle bir tarafim yok cidden Kendim titiz hastasiyim
Bu sizinle alakalı değil ki karşı tarafın seviyesizligi. Ne olursa olsun lütfen tepkinizi anında koyun.Kendilerine gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?