msn den iyi anlayan arkadaşlar lütfen yardım..

figan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
527
4
96
Sivas
merhaba arkadaşlar..

msn den çok çok iyi anlamıyorum malesef..

eşimin eski msn inde (açmadığını söylüyorsa kendisi,şifre bende yok) profil kısmına bakınca aktivite kısmında yeni bir şey gözükmediği halde arkadaş sayısında bir artış oluyor..bu nasıl olur bilen varmı acaba? kişi listesinden bahsetmiyorum..

O arkadaş kısmı sen eklesen de eklemesen de kafasına göre artıyo azalıyo bişeyler oluyo zaten canım, benimki de öyle, boş yere kuruntu yapma, saçma sapan bi özellik o.

O arkadaş kısmı sen eklesen de eklemesen de kafasına göre artıyo azalıyo bişeyler oluyo zaten canım, benimki de öyle, boş yere kuruntu yapma, saçma sapan bi özellik o.

hadi yaa..:dance:

desene boşuna kuruntu yaptım kendime..kaydirigubbakcemile3

ama benim msn de olmadı hiç öle şeylerde..CADIARZU

Aynen katılıyorum o kısma ben kendi elimle hiç arkadaş eklemedim ama bir sürü arkadaş var...
Kendi kendine eklenmişler...

Aynen katılıyorum o kısma ben kendi elimle hiç arkadaş eklemedim ama bir sürü arkadaş var...
Kendi kendine eklenmişler...

He valla, hem de tanımam etmem bi çoğunu ne alaka anlamadım.
Ama msn'in o sayfası zaten doğru düzgün çalışan bi sayfa olmadığı için hiç ilgilenmiyorum artık.
O kendi kendine takılıyo kendi çapında kaydirigubbakcemile3

Orada guvenlikte bir degisiklik yapman lazim.
Herkese acik, arkadaslar diye..
Herkese acik oldugu zaman, isteyen ekliyo kendisini..

Msn yeni sürümden bu yana şu şunu ekledi bu bununla arkadaş oldu tavla oynadı gibi şeyler çıkıyor.Benide birisi bir kaç gün eklemiş msnler arası gezerken dedi eşininkide öyle olmuştur.Bazen hiç tanımadığın adam bile hotmail de tanışalım mı gibi şeyler yazıyor

MSN arkadaş listesinden ben de bir şey anlamadım. Hiç arkadaş eklemememe ve kabul etmememe rağmen 50 küsür tane arkadaşım var. Üstelik 50'sine birden bakamıyorum, 6-7 tanesi görünüyor. Tümünü gör deyince msndeki kişi listem çıkıyor. Yani ne ekleyebiliyorum, ne bakabiliyorum ne de silebiliyorum öyle saçma bir şey :)

Back
X