- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Bebeği doğurdu sifonu çekti
12 Ağustos 2009 Çarşamba 09:31
15 yaşındaki kız hamileliğini korse takarak gizledi. Ağrıları artınca hastaneye kaldırıldı. Sonrası tam bir vahşet..
Hamileliğini ailesinden gizleyen genç kız, hastanenin tuvaletinde dünyaya getirdiği bebeğini klozete attıktan sonra sifonu çekti
İstanbul Sultangazi'de oturan 15 yaşındaki F.Ö. adlı genç kız, K.M. adlı 25-30 yaşlarındaki kişiyle bir şenlikte tanıştı. K.M. ile birlikte olan genç kız, birkaç ay sonra hamile olduğunu fark etti. Genç kız beline korse takarak hamileliğini 6.5 ay boyunca ailesinden gizledi. İki hafta önce sancıları artan genç kız anne ve babası tarafından apandisit şüphesiyle Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
KLOZET TAŞINCA
Muayene olurken bir anda midesine müthiş bir sancı giren genç kız, hemen hastanenin tuvaletine gitti ve burada doğum yaptı. Anne ve babası da hastanede olduğu için korkuya kapılan F.Ö., bebeğini klozete atıp sifonu çekti. Klozet taşınca çığlık atan F.Ö.'nün uzun süre çıkmamasından şüphelenen annesi tuvalete girerek durumu öğrendi. Çevredeki kanları bir miktar temizleyen anne-kız, durumu babaya belli etmedi. F.Ö. babasına ağrısının geçtiğini söyledi.
GÖREVLİ BEBEĞİN KAFASINI GÖRDÜ
Olaydan habersiz baba otomobili getirmek için otoparka gitti, anne ve kızı hızlıca hastaneden uzaklaştı. Olaydan 3 saat sonra klozetin kapağını kaldıran temizlik görevlisi, klozete atılan bebeğin kafasını gördü. 2 saat süren çalışma sonrasında klozet kırıldı ve bebeğin cansız bedeni çıkartıldı.
işte bi örnek.bence ailesine söylemelisin.yoksa yazık olur kıza.
15 yaşındaki kız hamileliğini korse takarak gizledi. Ağrıları artınca hastaneye kaldırıldı. Sonrası tam bir vahşet..
Hamileliğini ailesinden gizleyen genç kız, hastanenin tuvaletinde dünyaya getirdiği bebeğini klozete attıktan sonra sifonu çekti
İstanbul Sultangazi'de oturan 15 yaşındaki F.Ö. adlı genç kız, K.M. adlı 25-30 yaşlarındaki kişiyle bir şenlikte tanıştı. K.M. ile birlikte olan genç kız, birkaç ay sonra hamile olduğunu fark etti. Genç kız beline korse takarak hamileliğini 6.5 ay boyunca ailesinden gizledi. İki hafta önce sancıları artan genç kız anne ve babası tarafından apandisit şüphesiyle Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
KLOZET TAŞINCA
Muayene olurken bir anda midesine müthiş bir sancı giren genç kız, hemen hastanenin tuvaletine gitti ve burada doğum yaptı. Anne ve babası da hastanede olduğu için korkuya kapılan F.Ö., bebeğini klozete atıp sifonu çekti. Klozet taşınca çığlık atan F.Ö.'nün uzun süre çıkmamasından şüphelenen annesi tuvalete girerek durumu öğrendi. Çevredeki kanları bir miktar temizleyen anne-kız, durumu babaya belli etmedi. F.Ö. babasına ağrısının geçtiğini söyledi.
Olaydan habersiz baba otomobili getirmek için otoparka gitti, anne ve kızı hızlıca hastaneden uzaklaştı. Olaydan 3 saat sonra klozetin kapağını kaldıran temizlik görevlisi, klozete atılan bebeğin kafasını gördü. 2 saat süren çalışma sonrasında klozet kırıldı ve bebeğin cansız bedeni çıkartıldı.
bu durum benide çok rahatsız ediyordu ki bu açtığınız konuyu okuyunca daha çok üzüldüm...
kendi kuzenlerimden biliyorum daha ortaokul çocukları ama nette pc de bilmedikleri halt yok töbe yarabbimlmaz: yanlış bişey yapmalarından korkuyorum endişeliyim aileleri de uyarıyoruz ama...
bilmiyorum artık şimdiki nesilidizginlemek mümkün değil...ama günümüzde çok bilinçli ve herşeyi takip eden anne babalar olmamız lazım çocuklarımızın geleceği içinçok şey okuyoruz ve duyuyoruz ki bazen insan çocuk sahibi bile olmaya korkuyor....onu yetiştirmek ve eğitmek bu koşullarda öyle güç ki....
sizin durumunuzda gerçekden çok zor ....neyseki durumu hemen farketmişsiniz...bence kızın daha kötü şeyler yapmasını engellemek için o kayıtlı şeyleri annesine okutun sonuçda yaşı küçük bakalım karşısında msn de konuşduklar yaşını biliyormu ve faydalanmaya bile çalışıyo olabilirler....
KLOZET TAŞINCA
bence direk ailesine gösterin..
kızını dövmeyen dizini döver
o kadar kötü bir evirde yaşıyoruzki;kimse kusura bakmasın ama önlem alınmalı..
katılıyorum böcüğe annesine söylemelisiniz
ay nereye gidiyo bu gençlik
ne gençliği çocuk ayol
çocuklarda çocukluktan çıktı,hemen ergenleşmeye başladılar
ben o yaştayken dünyadan bi haberdim
kızlar şu aralar bi rahatsızlığım var eğer annesine söyler karşılığında bi tepki alırsam çok üzülürüm kırılgan bi yapım var ki şu aralar daha bi hassasım annesine imada bulunaym diyorum. ben böyle bi program yüklettim yeğenim için öyle kontrol ediyorum onu diye sizde böyle bişe yapn falan desem ikna ederim bu konuda. kendisi görsün çocuğunu
kızlar şu aralar bi rahatsızlığım var eğer annesine söyler karşılığında bi tepki alırsam çok üzülürüm kırılgan bi yapım var ki şu aralar daha bi hassasım annesine imada bulunaym diyorum. ben böyle bi program yüklettim yeğenim için öyle kontrol ediyorum onu diye sizde böyle bişe yapn falan desem ikna ederim bu konuda. kendisi görsün çocuğunu
bence yeni bi msn adresi aç kendine kızı ekle erkek gibi annesinide al internet kafeye git kızla msnden konuş annesi gözleriyle anı görsün kadına nereye gittiğinizi söleme başta bana inanmazsınız die böle bi yol seçtim k.b filan dersin aklıma bu gelio yani
valla benimde aklıma geldi böyle bişe yapmak ama o çocuğun psikolojisi bozuk bence ben böyle bişe yapnca anneside söylerse daha kötü olmazmı annesine söylediğim gibi msn kaydı yapldığını falan anlatsam daha iyi olmazmı birde hayatta ilk defa gördüğüm insanlar evimizede misafirliğe gelmişler.kızın annesiyle babası boşanmış kadın bişe demedi ama anladığım kadarıyla evlenmek istiyor biri var heralde çocuk ağzından kaçıdı annem evlenirse ben ananemle oturacam dedi çok soruşturamadım üzülmesin diye.
haklı olabilirsin yada kadına direk muhabbet ortamında söyle bunu işte yeğenim gelio internet ortamına güvenmiorum sizde dikkat edin gözüme çarpan bişiler oldu filan gibisinden git gide konuyuaçabilirsin ama kendine üzme tatlım zaten hastaymışsın Allah acil şifa versin bu arada
Bir şekilde anneyi uyarmalısın.Çünkü toplum olarak sorumluluk bilinci içinde davranmazsak böyle vakalar artarak devam edecek ve bir yerlerde bizlere de ulaşacak.(Allah korusun) Çocuklarımızın ve ailelerimizin huzuru için ne pahasına olursa olsun doğruları söylemekten çekinmemeliyiz.Allah kolaylık versin.:sm_confused:
alahım ya konuyu ve konuyla ilgili
yazılanları okuyunca dehşet içinde kaldım
ama klozet olayı tam bir vahşet o kızıda annesinide bence
cezalarını çektiremeleri laızm inanın ağladım
çocuğum olmuyo ve çocuklara karşı çok hassasım ama bu olayları duyuncada çok korkuyorum
zaten eğer kızımda oğlumda olursada sübyan okuluna yolucam dinimizi bilsinler.
yazık çok yazık hadi bu çocuklar cahil onlarla birlikte olup onlardan yararlanan erkekler yokmu 30 40yaşında adamlar küçücük kızlardan ne zevki alıyo anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?