MSN kayıtlarını görünce şok oldum...

aman Allah'ım ya ne durumlara geldik
hadi kız yedi bi halt , annesinin nasıl vicdanı el verdi de işbirlikçisi oldu kızının

dediğim gibi herşey annede bitiyor babasından kızının yediği haltı saklayan annelerede sinir oluyorum. söyleyeceksin babasıda bilsin.çocuklar babalarndan daha çok korkarlar bence korku biyerde iyi hata yapmalarnı engelliyor.

bende canım bekarm ama ablamın kızı var onu kendi çocuğum gibi görüyorum oyüzden çok etkilendim bu konudan yeğenimin çok iyi bilgisayar bilmesi benide rahatsız ediyor.teknoloji düşmanı oldum yaa. hep yeğenimi denetimdeyim ona çaktırmıyorum ama hep anlayışlı hoş görülü teyze modundaym bana herşeyini anlatıyor. lise 3e gidiyo çıktığı oldu hemen bana söyledi aslında istemiyorum ama ne yapaym tepki verirsem banada anlatmaz yanlış şeyler yapar.nasl davranacağımı bilemiyorum açkçası anne olsa ne yaparım bilmiyorum yeğenimde bu kadar hassasım.

İçim acıdı resmen ya...:gitme:
Allahım sen tüm çocukları koru.:Saruboceq: Bu dünyaya neler oluyor demekten kendimi alamıyorum...Artık anne ve babamızın zamanına dönmek istiyorum..Hayatımız laçkalaştı resmen....

Bebeği doğurdu sifonu çekti
12 Ağustos 2009 Çarşamba 09:31
15 yaşındaki kız hamileliğini korse takarak gizledi. Ağrıları artınca hastaneye kaldırıldı. Sonrası tam bir vahşet..
Hamileliğini ailesinden gizleyen genç kız, hastanenin tuvaletinde dünyaya getirdiği bebeğini klozete attıktan sonra sifonu çekti

ıstanbul Sultangazi'de oturan 15 yaşındaki F.Ö. adlı genç kız, K.M. adlı 25-30 yaşlarındaki kişiyle bir şenlikte tanıştı. K.M. ile birlikte olan genç kız, birkaç ay sonra hamile olduğunu fark etti. Genç kız beline korse takarak hamileliğini 6.5 ay boyunca ailesinden gizledi. ıki hafta önce sancıları artan genç kız anne ve babası tarafından apandisit şüphesiyle Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

KLOZET TAŞINCA

Muayene olurken bir anda midesine müthiş bir sancı giren genç kız, hemen hastanenin tuvaletine gitti ve burada doğum yaptı. Anne ve babası da hastanede olduğu için korkuya kapılan F.Ö., bebeğini klozete atıp sifonu çekti. Klozet taşınca çığlık atan F.Ö.'nün uzun süre çıkmamasından şüphelenen annesi tuvalete girerek durumu öğrendi. Çevredeki kanları bir miktar temizleyen anne-kız, durumu babaya belli etmedi. F.Ö. babasına ağrısının geçtiğini söyledi.

GÖREVLı BEBEĞıN KAFASINI GÖRDÜ

Olaydan habersiz baba otomobili getirmek için otoparka gitti, anne ve kızı hızlıca hastaneden uzaklaştı. Olaydan 3 saat sonra klozetin kapağını kaldıran temizlik görevlisi, klozete atılan bebeğin kafasını gördü. 2 saat süren çalışma sonrasında klozet kırıldı ve bebeğin cansız bedeni çıkartıldı.

işte gençlerimizin zavallı kızların ne hale geldiklerini anlatan çok güzel bir yazı.... allahım sen bize yardım et rabbim ufff nasıl bu hale geldik hala anlam veremiyorum...

kızlar valla biz bunları hakediyoruz allah bize kullanma klavuzu göndermiş kullanmasın bilmiyoruz. kuranlarımız duvarlarda aslı sadece saygı duyuyoruz aman günah elleme aman abdestsiz dokunma bunların yüzünden dinimizi öğrenemiyoruz eğer dinimizi öğrenip uygulasak bunu küçüklükten çocuklara aşılasak bunlar olmaz. belki beni yadrgayacaksnız ama bana kuranı arapça okumak hiç mantıklı gelmiyor o bize yol gösterici bi kitap türkçe açıklamasını okusak öğrensek anneye babaya saygıyı zinanın günah olduğunu. bunları yaşamayız okullarda kuran dersi olsa arapça değil türkçe. neden dinimizden bukadar kaçtığımızı anlamıyorum.çevremdekilere böyle söyleyince bana tuaf tuaf bakıyorlar. düşmanlarımız akıllı bizi modernlik adına dinimizden uzaklaştryorlar herşey onun içinde yazıyor. gemi yapımı bile ama neyazıkki gemiyi ilk yapanlar bizler değiliz ben biliyorum şimdi kafanızda beni türbanlı canlandırıyorsunuz çünkü din deyince biri dinden bahsedince herkesin aklına türban namaz geliyor allaha şükür namazmı kılmaya çalışıyorum ama türbanlı değilim.ibadet insanla allah arasında olan bişey benim bahsetmek istediğim ibadet değil insanlık.....ne hacı hocalar görüyoruz ne kapalı kızlar görüyoruz kafaları secdeden kalkmıyor asıp kesiyola din adına. din konusunda ama dinden haberleri yok. bizim beynimize dini böyle aşılamışlar malesef....

Son düzenleme:
bence direk ailesine gösterin..
kızını dövmeyen dizini döver
o kadar kötü bir evirde yaşıyoruzki;kimse kusura bakmasın ama önlem alınmalı..

katılıyorum böcüğe annesine söylemelisiniz
ay nereye gidiyo bu gençlik
ne gençliği çocuk ayol
çocuklarda çocukluktan çıktı,hemen ergenleşmeye başladılar
ben o yaştayken dünyadan bi haberdim

kızlar şu aralar bi rahatsızlığım var eğer annesine söyler karşılığında bi tepki alırsam çok üzülürüm kırılgan bi yapım var ki şu aralar daha bi hassasım annesine imada bulunaym diyorum. ben böyle bi program yüklettim yeğenim için öyle kontrol ediyorum onu diye sizde böyle bişe yapn falan desem ikna ederim bu konuda. kendisi görsün çocuğunu

bence yeni bi msn adresi aç kendine kızı ekle erkek gibi annesinide al internet kafeye git kızla msnden konuş annesi gözleriyle anı görsün kadına nereye gittiğinizi söleme başta bana inanmazsınız die böle bi yol seçtim k.b filan dersin aklıma bu gelio yani

bence sen hassassan
annene anlat durumu açsın göstersin
bu hafife alınıcak bir olay değil
sonra yukardaki gibi klozet vakaları çıkıyor ortalığa
allah korusun çocuklarımızı

valla benimde aklıma geldi böyle bişe yapmak ama o çocuğun psikolojisi bozuk bence ben böyle bişe yapnca anneside söylerse daha kötü olmazmı annesine söylediğim gibi msn kaydı yapldığını falan anlatsam daha iyi olmazmı birde hayatta ilk defa gördüğüm insanlar evimizede misafirliğe gelmişler.kızın annesiyle babası boşanmış kadın bişe demedi ama anladığım kadarıyla evlenmek istiyor biri var heralde çocuk ağzından kaçıdı annem evlenirse ben ananemle oturacam dedi çok soruşturamadım üzülmesin diye.

Bir şekilde anneyi uyarmalısın.Çünkü toplum olarak sorumluluk bilinci içinde davranmazsak böyle vakalar artarak devam edecek ve bir yerlerde bizlere de ulaşacak.(Allah korusun) Çocuklarımızın ve ailelerimizin huzuru için ne pahasına olursa olsun doğruları söylemekten çekinmemeliyiz.Allah kolaylık versin.:sm_confused:

haklı olabilirsin yada kadına direk muhabbet ortamında söyle bunu işte yeğenim gelio internet ortamına güvenmiorum sizde dikkat edin gözüme çarpan bişiler oldu filan gibisinden git gide konuyuaçabilirsin ama kendine üzme tatlım zaten hastaymışsın Allah acil şifa versin bu arada

şimdi işteyim eve gidip o çocukmu her neyse yüzünü bile görmek istemiyorum miğdem bulanıyor valla. nerden geldiler yakın akrabalığımız bile yok 30 sene önce çıkmış gitmişler burdan istanbula gitmişler kalacak kimseleri yokmuş bizde kaldılar(((

çok sağol canım.evet bu şekilde anlatacam başka çarem yok. dua edin bana hastalğım konusundada ayın 25 ine ankaraya gidecem inşallah kötü bişey çıkmaz kalbimde sorun varmış.

haklısın canım oyüzden burda bu konuyu açtımki annelerde bilinçli olsun ona göre davransınlar herkesin çocuğu herkese saf masum ama malsef öyle olmuyo bu devrin çocukları kendi çocuğunu geç artık anneler çocukların arkadaşlarnı bile denetlemeli arkdaş ortamndan çok etkileniyor özellikle istanbul orda çocuk yetiştirmek çok zor. her tip insan mevcut.

alahım ya konuyu ve konuyla ilgili
yazılanları okuyunca dehşet içinde kaldım
ama klozet olayı tam bir vahşet o kızıda annesinide bence
cezalarını çektiremeleri laızm inanın ağladım
çocuğum olmuyo ve çocuklara karşı çok hassasım ama bu olayları duyuncada çok korkuyorum
zaten eğer kızımda oğlumda olursada sübyan okuluna yolucam dinimizi bilsinler.
yazık çok yazık hadi bu çocuklar cahil onlarla birlikte olup onlardan yararlanan erkekler yokmu 30 40yaşında adamlar küçücük kızlardan ne zevki alıyo anlamam

öyle canım bende bekarm ama ilerde çocuğum olursa ne yaparım diyorum. bu devrin annelerinin gözlerinin açık olmas gerekiyor. benim annem öyle saf ki allah yüzüne bakmış bizim gibi evlatlar vermiş. bi anne olarak hep kötüyü düşüneceksin malesefki bu devir öyle bi devirki kimseye güven olmuyor.

Burda yazılanları okuyunca inan şok oldum
Konuyu açan arkadaşım sabah bana anlattı inan ne tepki vereceğimi şaşırdım
27 yaşındayım bana birşey söyledi hayatımda ilk defa duydum
Kendimi düşünüyordumda 13-14 yaşlarında hep aklım derslerimdeydi
Tatillerde arkadaşımlarımla ip atlardık, top oynardık mahallede kız erkek fark etmezdi
Ama kesinlikle aklımızdan kötü bişey geçmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…