Gece gece yine cinlerim tepeme bindi
Eger gercekten sizin yazdıgınız gibi bir olay olmadan böyle davranıyorlarsa pes artık derim, ama anlam veremiyorum acıkcası. Basta hersey güllük güllistanlıkken birden ne olduda böyle sırt cevirdiler size acaba? Sormadınız mı kayınvalidenize neden böyle yapıyorlar, bir hatanızı mi gördüler diye?
Keske bastan mesafeyi biraz korusaydınız, öyle sıkı fıkı olmasaydınız. :uhm:
bende basta oyle dusunuyordum ama olmuyor koy mesafenı ayda yılda bır gorus ohhhhhhh ne rahatım sımdı
arkadaşım gerçeketen benim de cinlerimi tapama çıkaran bu .senin sorduğun soruyu bir haftadır kendime soruyorum.vücudumun bile vermediği tepki kalmadı bu duruma.neden neden neden?ben bunu hak edecek ne yaptım???
zaten bir sey yapıp bedelini ödesem bu kadar takar mıyım?
nişanlımın da açıklaması arkadaşların dediği gibi DENGESİZLER diyor.bize eşit tutarız dediler baktılar biz her seye eyvallah diyoruz.sonra da her seyi yıkmak istediler.ben de tepki koyup(tepkisi de konuşmamak oldu,yani karsılaına geçip saygısızlık edecek bir kelime bile söylemedi)kendimi çekince suç bastırmak için böyle oyunlar yapıyorlar diyor.
ben her seyin farkındayım takma önemseme diyor ancak.
neresindeyim,ne yapmalıyım bilemiyorum
ayrıca tüm yorumlar için ALLAH razı olsun...
Allah kolaylık versin güzelim sana..daha yolun başında bu kadar dengesizlik yapıyorlar evlendikten sonrayı düşünemiyorum..masrafları hadi size yıkmışlar anlarım tamam ...birde hesap verilmesini istiyor...bu yüzdende tavır yapıyorlar...bu evliliği onaylamıyorlarmı ?? acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?