çok kötü tartıştık yine .ben de nikah olduğunu herkes bilmiyor boşanırız ben dul olarak bilinsem de umrumda olmaz.sen şimdiden böyle yapıyorsan evlenip sana ait olunca sonumu düşünemiyorum falan dedim.
bunu da kesinlikle kabul etmiyor.hayır düğün olacak ama böyle olacak diyor.
sen beni sevmiyor gibi davranmaya başladın anlam veremiyorum alışık değilim dediğimde de sen de beni sevmiyorsun o zaman sevsen her seyi sorun etmezdin bu kadar maddiyatçı olmazdın diyor.
ben maddiyatçı değilim ki ... ben her seyimi en güzelinden fazlasıyla yaptım .düğün salonunu babam tuttu gerisini siz düşünün artık.daha neler neler .yazsam belki yöresel şeyler olarak algılanır herkesin bilmediği şeyler diye yazmıyorum.
ya kendim ettim kendim buldum dedikleri bu olsa gerek
ya da merhametten maraz doğar dedikleri.........
2 yıllık konu hortlamış
merhaba arkadaşlar,
doğrusu iyi ki bu site var.yoksa kime rahatça içmizi döküp ,rahatça deneyimlerden yararlanacaktık?
Daha önce de buraya konular açmıştım.ilk önce nişanlımın ailesini çok sevdiğimi ama sorunlu bir eltim olduğunu falan yazmıştım.daha sonra da eşya alışverişine başladığımız zaman çok sevdiim ailenin tuhaflaştığından bahsetmiştim.ama şimd igercekten tek kelime ile tanıyamıyorum...
Aslında size tek tek her seyi anlatmak isterim ama çoooooookkk uzun olur.ama genel olarak şöyle söyleyeyim düğünüme 20 gün kaldı.aramızda konusu geçen hiçbir problem yok olay yok.benim onlara yaptığım kötü hiçbir sey yok.ki bırakın kötü bir sey yapmayı ben hep çok samimi ve içli dışlı olmak istedim.bunun için de her seyi yaptım.keşke yapmasaymışım...:1no2:
Dediğim gibi 20 gün kaldı.düğün masraflarında samimiyetle söylüyorum ben onlardan daha çok para harcadım.ancak takacakları altınla eşitleneceğiz yada benden daha fazla bir sey yapmış olacaklar.ve ailemde allah razı olsun aslında her seyin farkındalar ama benim ve nişanlımın hatrına susuyorlar.ama ben artık patlama derecesine geldim.
Dediğim gibi bana hep (8 yıldır tanıyorum)eltilerimden dert yandılar iş ciddiye binince hepiniz bizim için aynısınız ayrım yapamayız dediler.biz de tamam sorun çıkmasın maddi olarak eşit davranın dedik.ve şimdi bunu da kullanmaya başladılar.kayınvalidem ardından namussuzluk dşında demediğini bırakmadığımı eltimi şu günlerde yere göğe sığdıramıyor(!)
maddi olarak da her seyi bize yüklemeye çalışıyorlar.ki ben bizde kız tarafının asla yapmayacağı şeyleri yaptım.onlara muhtaç olmak istemedim nişanlımda da para çok kısıtlıydı.ve ben yaptım.bunları takdir etmek yerine her seyden kaçıyorlar.20 gün kalmış ne düğün şekli ne nişanlık gelinlik ne alışveriş aklınıza ne gelirse hiç bir sey sormuyorlar karışmıyorlar sonuçta bunlaarı yapacak ve karşılayacak olan onlar.çünkü kaynımlarda da böyle oldu.ama kayınpeder nişanlıma bir hafta önce benden size zerre yardım olmaz başınızın çaresine bakın demiş.ikimizde resmen çöktük şok olduk mahvolduk.hangimiz hangimizi teselli edeceğimizi şaşırdık.
Neyse artık biz dayanamadık ev tuttuk ve ben bi arkadaşımla gelinliklere bakıyordum sırf fikir edinelim alışverişe çıkıldığında zaman kaybı olmasın vs. Diye.
Bunu da onların bi akrabası görmüştü.ve ne oldu dersiniz?kayınvalidem ve pederim nişanlıma nasıl kızmışlar siz bizi adam yerine koymuyorsunuz çok kırıldık gelinlik akıyorsnuz haber vermiyorsunuz ev tutuyorsunuz haberimiz yok.sen böyle değildin değiştin vs.diye akla hayale gelmeyecek şeyler söylemişler.gelinlik almışım niye göstermiyormusum bana çok kırılmışlar.alınan hiçbir sey yok bu arada.ve bunları bir sürü akraba yanında yapmışlar.herkese de beni öyle göstermişler...
Nişanlımda neye uğradıgını şaşırmış elinden geldiğince bizi savunmaya çalışmış.
Ama ben artık onları bir yere koyamıyorum nasıl davranacağımı bilemiyorum çok korkuyorum çok üzülüyorum gercekten onlara zerre saygısızlığım ve kötülüğüm olmadı aksine çok iyi olmak istiyordum.ama insanlar çok değişik.20 gün kalmış resmen cadı kazanında gibiyim.gidip konuşsam kötü olcam sussam salak olcam.nişanlımda çok arada kalıyor.nasıl davranmalıyım lütfen akıl verin bana...fisfisfis
samimi olmamak kötü bir sey mi bir eksiklik mi?
Nankör ve ikiyüzlü insanlara nasıl davranıllır?
En önemlisi nişanlıma eşime nasıl davranmalıyım bu konuda?:enbuyukkk::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?