• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mthfr 1298 heterezigot

aren

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
3.161
5
316
Diğer
merhaba hocam,
geçen sene 3,5 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı. onu araştırmak için yapılan testlerde bende mthfr 1298 mutasyonu heterozigot çıktı. diğer değerler faktör V, mthfr 677,protombin 20210 normal çıktı. bir dr coraspin kullan derken, aşılamamı yapan dr önemli değil birşey kullanmana gerek yok dedi. ama ben yine ne olur olmaz diye içmeye devam ettim. neyapmam gerekiyor kafam karıştı.

Son düzenleme:
merhaba hocam,
geçen sene 3,5 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı. onu araştırmak için yapılan testlerde bende mthfr 1298 mutasyonu heterozigot çıktı. diğer değerler faktör V, mthfr 677,protombin 20210 normal çıktı. bir dr coraspin kullan derken, aşılamamı yapan dr önemli değil birşey kullanmana gerek yok dedi. ama ben yine ne olur olmaz diye içmeye devam ettim. neyapmam gerekiyor kafam karıştı.

merhabalar mthfr heterezigot basindan gecen dusugu aciklamaya yetmez alinan bebege genetik test yapildimi bebek aspirini kulanip kullnmamanin pek bir zarari olmaz sevgiler

Back
X