Mthfr a1298c homozigot

kronik_unutkan O ozgsnr melegim3606 Merhaba arkadaslar, bende de mthfr 1298 a>c homozigot mutant var. Tüp bebek yaptırdım bugün transferimin 5. Gunu. Yumurta geliştirme sürecinde estrofemi kan sulandiricisiz 8 gün kullandırdı doktor ve o zamandan beri carpintim var. Sonrasında kardiyolog, hematolog ve kalp damar doktoruna gittim normal dediler. Şuanda bebe aspirini, clexan 0.4 iğne, climara patch bant ve protestan günde 2 kez, folidoce kullanıyorum. Bebe aspirini yerine coraspin içiyorum ama fazla mı kanımı sulandırır acaba? Yaşadıklarımdan dolayı korkuyorum bikac kere acillik oldum o geliştirme sürecinde. Birde 60 kg üstü olanlara 0.6 clexan veriyolarmis ben 78 kg yim. Sizce coraspin mi içeyim yoksa bebe aspirini mı. Doktor bebe aspirini dedi ama çok ta ilgili bi doktor değil.

Ben coraspini 35.haftaya kadar kullandım. Enox 0.4 iğneyide sezaryenden 1 gün önce bıraktım. 0.4 iğne meselesi hakkında görüş alabilirsin bence çünkü ben hamile kaldığımda 85 kiloydum 88 ile doğum yaptım. İgne dozu az geldiği için bacağıma pıhti atmıştı. Doğumdan sonrada tedaviye devam ettim. 2.5 ay çok şükür geçti ama geçmese 1 yıl daha iğne vurulacaktım. Ben o süreçte 5 doktordan görüş aldım tek doktorla sınırlı kalma derim

Çok teşekkür ederim cevabın için. Sonuç belli olduktan sonra eğer pozitif olursa periontologa gitmeyi düşünüyorum. Benim tüp bebek doktorum çok ilgisiz açıkçası. Bebe aspini iç clexan ile dedi ama carpintim devam ettiği için coraspin içiyorum yinede ben. Ayrı kadın dogumculara da gidecem eğer tutarsa.

Canım merhaba bende aynı gende mutant var sadece benim 6.gebeliğim 4 düşüğüm oldu doktor tedbir amaçlı bebe asprini akşamları da clexane 4000 lük iğne kullanmamı önerdi boy 1’65 kilo 72 bana kiloyla ilgili birşey denmedi 9 haftalığım 4 haftadan beri aspirin 6 haftadan sonra da iğneye devam ediyorum

Benimde bu genimde sorun var. Doktor önemsiz olduğunu sadece folik asit coraspirin kullanmam gerektiğini söyledi
Merhaba size birşey sormak istyrm benimde mthfr 1298 homozigot tüp bebek drum clexane kullanmam gerektigini söyledi kadın Doğum drum ise corasprın ve folikasit yeterli dedi sizde sadce folik asit corasprınle mi devam ediyorsnz 9 haftalk hamileyim

Aynen hamileliğin başından beri bu şekilde devam ediyorum.

Merhaba sizde de 1298 homozigot galiba kaçlık iğne ve aspirin kullanıyorsunz son durumda

Arkadaslar merhaba bugün pıhtı sonucumu aldım Mthfr A1298C homozigot ve PAI-1 4G/4G cıktı ögrendıgımden beri bütün forumları okudum bu şekilde olan bazı kişiler iğneye ragmen kayıp yaşamış cok tedirginim suan aynı şeyleri yasamaktan korkuyorum bu şekilde saglıklı bı gebelik geciren var mı cok merak ediyorum hap öncenden mi başlanmalı iğne dozu ya yeterli gelmezse folik asit kürtajdan dolayı neredeyse iki aydır kullanmıyorum bu hastalıkta folik asit eksikliği oluyormus ve bebek için cok öenmliymiş öncesinde kullanmamanın bi riski varmı kürtajımın üzerinden 2 ay gectı tekrar gebe kalabılır mıyım bilmiyorum cogu kişi hep tüp bebekle kalmıs bu hastalık engel mi bebek olmasına off lütfen biri sesimi duysun cok caresiz hissediyorum şuan A Ananass O ozgsnr

Benim kendiliğinden gebeliğim olmuyodu tüp bebekle hamile kaldm. Tüp bebek dru verdi kansılandırcıları ve folik asiti pıhtılaşma için ekstra bşr tedavı olmadm

Benim kendiliğinden gebeliğim olmuyodu tüp bebekle hamile kaldm. Tüp bebek dru verdi kansılandırcıları ve folik asiti pıhtılaşma için ekstra bşr tedavı olmadm
Gebeliğin nasıl gidiyor canım peki pıhtı sonucların nasıl neye göre doktor verdi peki ?

Clexane yada enox benzeri iğne kullanmalısın sadece coraspin yetmez. Başka doktordan görüş al bence

Teşekkür ederim bazı yorumlarda doz yeterli gelmedi bebek yine yasamadı diyenleri gördüm ondan sordum canım nasıl ayarladıklarını
Bebeğede anneyede zararı olabilir. Benim dozum yeterli gelmediği için hamileyken bacağıma pıhtı attı. Hamilelik ödemi diyip başından attı kadın doğumcum ben üstüne gidip doğum sonrası araştırınca tespit edildi. 3 ay civarı tedavi gördüm. Tamamen şans 1 yılda da dağılmayabilirdi. Ya da farkedilmeyip beyne ciğere kalbe atabilirdi. Lohusalık hallerine ölüm korkusu eklendi aylarca çocuğun başında ağladım. Doz olayi çok hassas işin ehli en az 2 kişiden tavsiye al derim. Ben ki kılı kırk yararım 2 si prof 5 doktora gittim yinede bunlar başıma geldi

Gebeliğin nasıl gidiyor canım peki pıhtı sonucların nasıl neye göre doktor verdi peki ?
Benim rahım içinde kanama alanı gördü dr iğne be hapa bağladı. İğne ve hapı tüp bebek drum verdi kiloya göre verdi.öthfr1298 homozigot ama simdi gittiğim perinatolog bırak dedi kullanmana gerek yok desi

Benim rahım içinde kanama alanı gördü dr iğne be hapa bağladı. İğne ve hapı tüp bebek drum verdi kiloya göre verdi.öthfr1298 homozigot ama simdi gittiğim perinatolog bırak dedi kullanmana gerek yok desi
Doktorlar iğne konusunda ikiye ayrılmış durumda zaten canım bazıları hiç desteklemiyor Allah yardım etsin bilinçli iyi bi doktora denk gelmek lazım benım ablam da homozigot aynı gende bizimkilerle. doktoru ikinci kaybını yasamadan önce iğneye gerek yok sadece hap dedi hap ile de bebek yasamadı.ben bizde ki bu homozigot gende iğnesiz bebegi olana daha rastlamadım canım tek basına hap yeterli olmuyormus cunku biz tasıyıcı degılız tam olarak hastayız kesın ve kesın iğne olmalı dıyorlar geriye bırtek doz ayarlama sorunsalı kalıyor senın o sekilde bebegin olduysa ne mutlu sana müCizelere inanırım tabiki

Rabbim acil şifalar versın cok üzüldüm başına gelenlere Ama Allaha şükür ki şuan iyisin ve bebeğine hiç birsey olmadan sağ salim kucagına almışsın bakalım nasıl bir sürec bekliyor olacak bizi inş tekrar hamile kalabılırım bende deneyimlerimi paylaşırım yazılanlar ve bu sekilde bebegi olanları görünce resmen umut doguyor içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…