Mthfr a1298c homozigot

Geçmiş olsun canım benimde 1,5 ay önce 4 aylık bebeğim kaybettim erken doğum oldu. Gende homozigot seninki gibi mutasyon saptandı. Şimdi bende çok korkuyorum. Bacağına pıhtı attıgını nasıl hissettin acaba bende bundan korkuyorum

Anlamaman imkansız olur sağ bacağım solun 4 katı olmuştu. Çok geçmiş olsun sanada Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin inşallah

Doktor dehilim, tibbi bilgileri bilmiyorum, ama arastirmalarim (ozellikle benzer durumlari yasayanlrin agzindan dinledigim) aslinda heterozigot ya da homozigot olsun, eger bir kadinin trombofili panelinde mutasyon varsa kesinlikle igne kullanmalari gerektigini soyluyor.

Bende mtfhr 677 heterozigot vardi, doktorum igne verdi ve belki de 24. Haftada keseriz dedi. Sonra noldu biliyomusunjz, 22. Haftada ben bebegimin tek arter oldugunu ogrendim. Yani su demek: bebegi besleyen 2 tane damar var normalde ama benim bebegimde tek damar vardi. İki damarin sebebi: hamilelikte artan kan pihtilasmasinin beslenme damarini tikamasi durumunda diger damardan gecis saglanabilmesi, ancak bende bu damar tekti yani bebegimin alternatifi yoktu.

Belki de ben igneye gerek duymayip sadece aspirin kullansam 22. Haftayi gormeyecektim.... en ufak bir pihtida bebegimin kalbi durabilirdi.

Herzaman herkeste boyle bir drum olur diye dusunmek yersiz, ama risk almak bence cok sacma bu durumda.

İgne verebilecek baska bir doktora gidin

Yok iğne vericek tekrar hamile kalırsam. Ama normal hayatımda bi ilaç vermedi hani ya puhtı atarsa diye merak ettim. Yoksa hamile kalınca clexan verceköiş. Ama benim bebeğimi kaybetme nedenim sadece pıhtılaşma değil rahim ağzı yetmezliğide var

member: 918029"]Yok iğne vericek tekrar hamile kalırsam. Ama normal hayatımda bi ilaç vermedi hani ya puhtı atarsa diye merak ettim. Yoksa hamile kalınca clexan verceköiş. Ama benim bebeğimi kaybetme nedenim sadece pıhtılaşma değil rahim ağzı yetmezliğide var [/QUOTE]
Bende ikizlere hamileydim 22.haftada enfeksiyon sebebiyle kaybettim. Kanda iki gende mutasyon çıktı heterozigot. Şimdi yine hamileyim hem iğne hem hap kullaniyirum. 11. Haftada rahim boyum 3.37 çıktı doktor kısa dedi. Belki ilk bebekleriminde sebebi o idi ama hiç olculmedigi için bilinmedi. Şimdi en azından bunun için önlem alabilecegiz

Bende ikizlere hamileydim 22.haftada enfeksiyon sebebiyle kaybettim. Kanda iki gende mutasyon çıktı heterozigot. Şimdi yine hamileyim hem iğne hem hap kullaniyirum. 11. Haftada rahim boyum 3.37 çıktı doktor kısa dedi. Belki ilk bebekleriminde sebebi o idi ama hiç olculmedigi için bilinmedi. Şimdi en azından bunun için önlem alabilecegiz[/QUOTE]
Serklaj olcaksın sanırm sende bu gebeliğinde inşallah güzel sonuçlanır rabbim kimeeye yaşatmaz evlat kaybını çok zor. Bendede iki gende homozigot çıktı benimde moralim bozuldu allah yardımcımız olsun. İlk gebelikten me kadar sonra gebe kaldınız?

Serklaj olcaksın sanırm sende bu gebeliğinde inşallah güzel sonuçlanır rabbim kimeeye yaşatmaz evlat kaybını çok zor. Bendede iki gende homozigot çıktı benimde moralim bozuldu allah yardımcımız olsun. İlk gebelikten me kadar sonra gebe kaldınız?[/QUOTE]
9 gün sonra vajinal ultrason ile bakılacak doktorum senkriyaj i çok istemiyor mecbur kalırsak yaparız dedi.eylul25 te ikiLerimi kaybettim bir sene sonra ekim10 da hamileydim yine ikiz. 8 aylık tedavi sonucu oldu

9 gün sonra vajinal ultrason ile bakılacak doktorum senkriyaj i çok istemiyor mecbur kalırsak yaparız dedi.eylul25 te ikiLerimi kaybettim bir sene sonra ekim10 da hamileydim yine ikiz. 8 aylık tedavi sonucu oldu[/QUOTE]
Anladım canım rabbim kucağına almak nasip etsin bebeklerini

Normal hayatta birdey kullanmaniza gerek yok zaten. Kayiplarin sebebini ogrenmeniz cok guzel pihti icin igne ray icin serklaj yapilir sorun cozulur. Sebebi bulunamayan kayiplar cok zor

Normal hayatta birdey kullanmaniza gerek yok zaten. Kayiplarin sebebini ogrenmeniz cok guzel pihti icin igne ray icin serklaj yapilir sorun cozulur. Sebebi bulunamayan kayiplar cok zor
Öyle tabi bulunması iyi ama kayıp yaşamak çok zor atlatamıyorum resmen. Bu tedavileri olupta tekrar kayıp yaşama korkusuda var

Bebeginizi saglıkla dünyaya getirdiniz umarım?

Merhaba benimde aynı sonuç çıkmış doktor çok önemli olmadığını söyledi asprin kullanabilirsin dedi sizin bebeğiniz sağlıkla doğmuştur inşallah iğne kullandınız galb değilmi

Banada aynısını söyledi aynı sonuç gebelikte aspirin mi kullandınız sadece sağlıklı doğum yaptınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…