Rabbim sağ salim bebegini kucagına almayı nasip etsin canım günde bir defa mı kullanıyorsun pekiBilmiyorum canım 75 kiloyum 4000 lik kullananıyorum 21.haftadayım
Amin canımRabbim sağ salim bebegini kucagına almayı nasip etsin canım günde bir defa mı kullanıyorsun peki
Geçmiş olsun canım benimde 1,5 ay önce 4 aylık bebeğim kaybettim erken doğum oldu. Gende homozigot seninki gibi mutasyon saptandı. Şimdi bende çok korkuyorum. Bacağına pıhtı attıgını nasıl hissettin acaba bende bundan korkuyorumBebeğede anneyede zararı olabilir. Benim dozum yeterli gelmediği için hamileyken bacağıma pıhtı attı. Hamilelik ödemi diyip başından attı kadın doğumcum ben üstüne gidip doğum sonrası araştırınca tespit edildi. 3 ay civarı tedavi gördüm. Tamamen şans 1 yılda da dağılmayabilirdi. Ya da farkedilmeyip beyne ciğere kalbe atabilirdi. Lohusalık hallerine ölüm korkusu eklendi aylarca çocuğun başında ağladım. Doz olayi çok hassas işin ehli en az 2 kişiden tavsiye al derim. Ben ki kılı kırk yararım 2 si prof 5 doktora gittim yinede bunlar başıma geldi
Anlamaman imkansız olur sağ bacağım solun 4 katı olmuştu. Çok geçmiş olsun sanada Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin inşallahGeçmiş olsun canım benimde 1,5 ay önce 4 aylık bebeğim kaybettim erken doğum oldu. Gende homozigot seninki gibi mutasyon saptandı. Şimdi bende çok korkuyorum. Bacağına pıhtı attıgını nasıl hissettin acaba bende bundan korkuyorum
Sağol canım hepimize inşallah. Peki bizm bu hastalığıöız hanile değilkende risklimi biliyormusunAnlamaman imkansız olur sağ bacağım solun 4 katı olmuştu. Çok geçmiş olsun sanada Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin inşallah
Riskli evet sürekli ecopirin kullanacağım ben, yoksa tekrarlama riski var. Telefona saat kurdum unutmamak için hattaSağol canım hepimize inşallah. Peki bizm bu hastalığıöız hanile değilkende risklimi biliyormusun
Öylemii bana hiç bi ilaç vermedi başka doktora gideyim bnde ozamn sağol cnmRiskli evet sürekli ecopirin kullanacağım ben, yoksa tekrarlama riski var. Telefona saat kurdum unutmamak için hatta
Yok iğne vericek tekrar hamile kalırsam. Ama normal hayatımda bi ilaç vermedi hani ya puhtı atarsa diye merak ettim. Yoksa hamile kalınca clexan verceköiş. Ama benim bebeğimi kaybetme nedenim sadece pıhtılaşma değil rahim ağzı yetmezliğide varDoktor dehilim, tibbi bilgileri bilmiyorum, ama arastirmalarim (ozellikle benzer durumlari yasayanlrin agzindan dinledigim) aslinda heterozigot ya da homozigot olsun, eger bir kadinin trombofili panelinde mutasyon varsa kesinlikle igne kullanmalari gerektigini soyluyor.
Bende mtfhr 677 heterozigot vardi, doktorum igne verdi ve belki de 24. Haftada keseriz dedi. Sonra noldu biliyomusunjz, 22. Haftada ben bebegimin tek arter oldugunu ogrendim. Yani su demek: bebegi besleyen 2 tane damar var normalde ama benim bebegimde tek damar vardi. İki damarin sebebi: hamilelikte artan kan pihtilasmasinin beslenme damarini tikamasi durumunda diger damardan gecis saglanabilmesi, ancak bende bu damar tekti yani bebegimin alternatifi yoktu.
Belki de ben igneye gerek duymayip sadece aspirin kullansam 22. Haftayi gormeyecektim.... en ufak bir pihtida bebegimin kalbi durabilirdi.
Herzaman herkeste boyle bir drum olur diye dusunmek yersiz, ama risk almak bence cok sacma bu durumda.
İgne verebilecek baska bir doktora gidin
Bende ikizlere hamileydim 22.haftada enfeksiyon sebebiyle kaybettim. Kanda iki gende mutasyon çıktı heterozigot. Şimdi yine hamileyim hem iğne hem hap kullaniyirum. 11. Haftada rahim boyum 3.37 çıktı doktor kısa dedi. Belki ilk bebekleriminde sebebi o idi ama hiç olculmedigi için bilinmedi. Şimdi en azından bunun için önlem alabilecegiz[/QUOTE]member: 918029"]Yok iğne vericek tekrar hamile kalırsam. Ama normal hayatımda bi ilaç vermedi hani ya puhtı atarsa diye merak ettim. Yoksa hamile kalınca clexan verceköiş. Ama benim bebeğimi kaybetme nedenim sadece pıhtılaşma değil rahim ağzı yetmezliğide var
Serklaj olcaksın sanırm sende bu gebeliğinde inşallah güzel sonuçlanır rabbim kimeeye yaşatmaz evlat kaybını çok zor. Bendede iki gende homozigot çıktı benimde moralim bozuldu allah yardımcımız olsun. İlk gebelikten me kadar sonra gebe kaldınız?[/QUOTE]Bende ikizlere hamileydim 22.haftada enfeksiyon sebebiyle kaybettim. Kanda iki gende mutasyon çıktı heterozigot. Şimdi yine hamileyim hem iğne hem hap kullaniyirum. 11. Haftada rahim boyum 3.37 çıktı doktor kısa dedi. Belki ilk bebekleriminde sebebi o idi ama hiç olculmedigi için bilinmedi. Şimdi en azından bunun için önlem alabilecegiz
9 gün sonra vajinal ultrason ile bakılacak doktorum senkriyaj i çok istemiyor mecbur kalırsak yaparız dedi.eylul25 te ikiLerimi kaybettim bir sene sonra ekim10 da hamileydim yine ikiz. 8 aylık tedavi sonucu oldu[/QUOTE]Serklaj olcaksın sanırm sende bu gebeliğinde inşallah güzel sonuçlanır rabbim kimeeye yaşatmaz evlat kaybını çok zor. Bendede iki gende homozigot çıktı benimde moralim bozuldu allah yardımcımız olsun. İlk gebelikten me kadar sonra gebe kaldınız?
Normal hayatta birdey kullanmaniza gerek yok zaten. Kayiplarin sebebini ogrenmeniz cok guzel pihti icin igne ray icin serklaj yapilir sorun cozulur. Sebebi bulunamayan kayiplar cok zorYok iğne vericek tekrar hamile kalırsam. Ama normal hayatımda bi ilaç vermedi hani ya puhtı atarsa diye merak ettim. Yoksa hamile kalınca clexan verceköiş. Ama benim bebeğimi kaybetme nedenim sadece pıhtılaşma değil rahim ağzı yetmezliğide var
Öyle tabi bulunması iyi ama kayıp yaşamak çok zor atlatamıyorum resmen. Bu tedavileri olupta tekrar kayıp yaşama korkusuda varNormal hayatta birdey kullanmaniza gerek yok zaten. Kayiplarin sebebini ogrenmeniz cok guzel pihti icin igne ray icin serklaj yapilir sorun cozulur. Sebebi bulunamayan kayiplar cok zor
Öyle tabi bulunması iyi ama kayıp yaşamak çok zor atlatamıyorum resmen. Bu tedavileri olupta tekrar kayıp yaşama korkusuda var
Bıraktınız mı peki?Benim rahım içinde kanama alanı gördü dr iğne be hapa bağladı. İğne ve hapı tüp bebek drum verdi kiloya göre verdi.öthfr1298 homozigot ama simdi gittiğim perinatolog bırak dedi kullanmana gerek yok desi
Bebeginizi saglıkla dünyaya getirdiniz umarım?Bu gende pıhtılaşma sorunu olanlar gebelikte ne kullandı?sonuç ne oldu ? 2 kalp durması kaybı sonucu öğrendim şuan kan değerlerimden gebe olduğum görünüypr tekrar clexan 0.4 kullanıyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum yardıma ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?