Herkese selam,
Bugün nüfus müdürlüğüne gittik eşim, ben ve bebeğim. Koridorlar çok sıcaktı, sadece memurların görev yaptığı yerde klima vardı. Üç hanım çalışıyorlardı içerde. Sıramız geldi içeri girdik, bizden sonraki birini almışlar, "arkadaş onu almış artık siz dışarda bekleyin" dedi bizi alan memur. Eşim de bana dönüp "burası iyiydi ya serin serin" deyip tebessüm etti. Bize dışarda beklememiz gerektiğini söyleyen kişi "napalım yaa çıkın orda durun Allah Allah" diye tersledi bizi. Halbuki biz ona bir şey demeden çıkıyorduk. Neyse cevap vermedik çıktık. Tekrar bizi çağırdılar, girdik.
Bizden sonra bir yaşlı teyze geldi diğer masaya, diğer memurun önünde durup bir şey soracak gibi oldu, önünde durduğu memur teyzenin yüzüne bakmadan "ya bunun randevusu şimdi görünmüyor gitsin sonra gelsin ya gitsin şurdan" diye bağırdı apar topar teyzeyi dışarı çıkardılar.
Bu arada yaşlı bir amcanın sırası gelmişti, üçüncü masadaki memur "ya kapıyı kapat sesten çalışamıyoruz burda offff anlamıyo musun ya kapat diyorum" diye amcaya bağırdı. Bizi dışarı çıkaran ilk memur yerinden kalkıp yanından geçtiği insanları -ben dahil- eliyle ittirip kalktı kapıyı çarptı.
Daha önce eşime söz vermiştim senin yanında tartışmaya girmeyeceğim diye, o nedenle bir şey demedim ama çok sinirlendim. Buraya da içimi dökmeye geldim.