Muavinden hoşlanmak?! -2

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Herkese merhabalar..
Bu konu hakkında 2. kez buradayım..

Önceki konumdan bilenler bilir muavinden hoşlandığımı.. Kendime zaman vermiştim hem kendi duygularımı anlamak hem de ona zaman vermiştim.Üzerinden 1.5 ay geçti ve şuan her şey tamam. Kız arkadaşı yok ve bende ki duygular aynı. Hala o kadar çok tanımak istiyorum ki.

Fakat elim bir türlü mesaj atmaya gitmiyor. Çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum. Bir türlü cesarete gelip mesaj yazamıyorum. Yazsam bile ne yazacağımız da bilmiyorum.

Bu konuyu size anlattığımda çok güzel yorumlar gelmişti Çok çok teşekkürler..
Şimdi de yardım edin ne olur bu kardeşinize, ne yazacağım ben buna mesaj da??

Okuyan herkese şimdiden çok teşekkürler, hayırlı cumalar, huzurlu günler..

Niye ayri bi konu actin? Ne kaybedersin at madem o kdr istiyorsun

Merak ettim sizin mesleginiz nedir? Sosyokulturel olarak uyusabilecek misiniz? İlla ki dusunmussunuzdur bunlari da ama hani derler ya askin gozu kördür diye

Koptum cok hossunuz ya
Ama bir adim yani bu hayirli cumalar mesaji da,haklisiniz. Bence konu sahibi dikkate almali
Burda eski sevgilisine cuma mesajından yürüyen birini görmüştüm de ordan şey oldu

O zaman hergün gördüğünüz biri herhalde.
Numarasını nasıl buldunuz :)

Yani sanırım bu kadar hoşlanıyorsam, kendimi tanıtır yazardım. Kaybedeceğim birşey yok. Ya tutarsa

Yanlış anlaşıldı sanırım, numarası yok bende, sosyal medya sayesinde ulaşacağım kendisine..
Cuma mesajınız aklımda

Yanlış anlaşıldı sanırım, numarası yok bende, sosyal medya sayesinde ulaşacağım kendisine..
Cuma mesajınız aklımda
O zaman direk yazmayın. Eğer size yüz aşinalığı varsa tanıyacaktır muhtemelen. Sadece eklerdim ben olsam. Hem inceleme fırsatı bulursunuz. Hayatı hakkında fazla bilginiz olduğunu sanmıyorum.

Ben Sağlıkçıyım. Bio kısmında üniversite ismi var onun da sanırım yazları ek iş yapıyor..
Anladim,o zaman uygunsunuz birbirinize mesleki olarak. Kusura bakmayin yanlis anlamanizi istemem ama aradaki farklardan dolayi uyumsuzluk yasanabilecegini dusunerek sormustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…