Muavinden hoşlanmak?! -2

Bende sosyal medyadan edinebildiğim kadar baya bilgi edindim aslında, ama profilinde muavin olduğuyla alakalı bir yazı yok ya derse bana ne alaka nerden biliyorsun muavin oldugumu

İlk konunuzu da hatirladim :) hâlâ adim atamadiniz yani iyi sabir varmiş sizde..

Atin bir mesaj rahatlayin artik. Merhaba diyerek başlayin devami gelir zaten..

Bende sizi hatırladım
Aynen iyi sabrettim, ama kendi duygularımdan emin olmak istedim çocuk oyuncağı gibi olsun istemedim.

Siz otbuste
Merhaba yaz glir devamı

mrb tatlım:)) öncelikle hakkında hayırlısı olsun.. ben olsaydım eğer gönderileri herkese acıksa komik olan birinin altına espirüel bi yorum atardım:)) herkese açık değilse ekleyşp yapardım:)) heralde o yorumuma cevap verirdi diye düşünüyorum

Çok teşekkürler, herkes için inşallah..
Gönderileri herkese açık değil, fakat bu fikirde güzelmiş..

Bende sosyal medyadan edinebildiğim kadar baya bilgi edindim aslında, ama profilinde muavin olduğuyla alakalı bir yazı yok ya derse bana ne alaka nerden biliyorsun muavin oldugumu
Kendini taniatacaksın tabii ki:) sizi hatirladim falan gibisinden gireceksin işte

eski konunuda biliyorum gerçekten heyecanlı olduğunuda bilyorum. ama inan hayat bazı şeyleri ertelemek için çok kısa. bende nişanlımı ilk görünce tıpkı senin olduğu gibi aklımdan hiç çıkmamıştı o zaman bir cafede çalışıyordu. hiç tanımıyordum ve adını dahi bilmiyordum. sadece bi not yazdım.. ''seni tanımadan ölemem'' şimdi 3 senelik birlikteyiz ve nişanlıyız. ''bekleme''

Yaa çok güzel rabbim daim etsin inşAllah..
Yalnız nişanlınıza söylediğiniz lafı kopyalayabilirim helal edin Keşke beklemek için sebeplerim olmasaydı, beklediğim için pişman değilim ben bu saatten sonrasını düşünüyorum..

gayet tabii kopyalayın.. içinizden ne gelirse yazın en azından ben öyle yapmıştım ben ne kadar romantik yaklaştım benimki tam bir odun numarasını yazıp yolladı

gayet tabii kopyalayın.. içinizden ne gelirse yazın en azından ben öyle yapmıştım ben ne kadar romantik yaklaştım benimki tam bir odun numarasını yazıp yolladı

Ay benimde direk öyle olsa keşke, hemen numarasını verse ve muhabbete başlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…