Bende eşimi ilk gördüğümde sürücü kursundaydim evlimi bekarmı diye dünya kadar dosyayi indirip bakmıştım kimlik fotokopisinden:))) açılamadim hiç kendisi 2'yıl sonra açıldı ama merhabamız vardı tabi. Konuyu görünce o günlere gittim :)) ne güzel duygular umarım karşılıklıdır ben olsam yazardım muavinse otobüs muaviniyse hayırlı cumalar diyip biletlerle ilgili bir soru sorardım
İlk konunuzu da hatirladim :) hâlâ adim atamadiniz yani iyi sabir varmiş sizde..
Atin bir mesaj rahatlayin artik. Merhaba diyerek başlayin devami gelir zaten..
Bende akıl veriyorum konu sahibine ama bende birinden hoşlanıyorum şu sıra fakat ne görüşebildim nede mesajlarımda beli edebildim . Adama hep profesyonel yaklaşıyorum
Çok tatlısın yaHayırlı cumalar mesajı at
Numarası olduğuna göre bir konuşmuşluğunuz var herhalde. Ben konuyu bilmiyorum da .
Ekleyip sizi sanki taniyor gibiyim.arkadas önerilerinde gördüm yazin:)tabi sizi hemen hatırlama ihtimali yoksa
Nasıl yani ne görüşebildim ne mesajlaşabildim :)
Siz ne yaptınız profesyonelce
Arada mesaj yazıyor (meslektaşız) bende normal cevap veriyorum o kadar hatta ilk baslarda hep siz biz li konusuyordum
Siz otbusteHerkese merhabalar..
Bu konu hakkında 2. kez buradayım..
Önceki konumdan bilenler bilir muavinden hoşlandığımı.. Kendime zaman vermiştim hem kendi duygularımı anlamak hem de ona zaman vermiştim.Üzerinden 1.5 ay geçti ve şuan her şey tamam. Kız arkadaşı yok ve bende ki duygular aynı. Hala o kadar çok tanımak istiyorum ki.
Fakat elim bir türlü mesaj atmaya gitmiyor. Çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum. Bir türlü cesarete gelip mesaj yazamıyorum. Yazsam bile ne yazacağımı da bilmiyorum.
Bu konuyu size anlattığımda çok güzel yorumlar gelmişti Çok çok teşekkürler..
Şimdi de yardım edin ne olur bu kardeşinize, ne yazacağım ben buna mesaj da??
Okuyan herkese şimdiden çok teşekkürler, hayırlı cumalar, huzurlu günler..
Merhaba yaz glir devamıHerkese merhabalar..
Önceki konumdan bilenler bilir muavinden hoşlandığımı.. Kendime zaman vermiştim hem kendi duygularımı anlamak hem de ona zaman vermiştim.Üzerinden 1.5 ay geçti ve şuan her şey tamam. Kız arkadaşı yok ve bende ki duygular aynı. Hala o kadar çok tanımak istiyorum ki.
Fakat elim bir türlü mesaj atmaya gitmiyor. Çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum. Bir türlü cesarete gelip mesaj yazamıyorum. Yazsam bile ne yazacağımı da bilmiyorum.
mrb tatlım:)) öncelikle hakkında hayırlısı olsun.. ben olsaydım eğer gönderileri herkese acıksa komik olan birinin altına espirüel bi yorum atardım:))Herkese merhabalar..
mrb tatlım:)) öncelikle hakkında hayırlısı olsun.. ben olsaydım eğer gönderileri herkese acıksa komik olan birinin altına espirüel bi yorum atardım:))herkese açık değilse ekleyşp yapardım:)) heralde o yorumuma cevap verirdi diye düşünüyorum
Kendini taniatacaksın tabii ki:) sizi hatirladim falan gibisinden gireceksin işteBende sosyal medyadan edinebildiğim kadar baya bilgi edindim aslında, ama profilinde muavin olduğuyla alakalı bir yazı yok ya derse bana ne alaka nerden biliyorsun muavin oldugumu
en azından o yorumundan sonra o da seni merk eder inceler birazÇok teşekkürler, herkes için inşallah..
Gönderileri herkese açık değil, fakat bu fikirde güzelmiş..
en azından o yorumundan sonra o da seni merk eder inceler birazsonra tak diye bir mesaj .. pardon tanıyamadım diye?? hahay
umarımmUmarım herşey dediğiniz gibi güzel gider
eski konunuda biliyorum gerçekten heyecanlı olduğunuda bilyorum. ama inan hayat bazı şeyleri ertelemek için çok kısa. bende nişanlımı ilk görünce tıpkı senin olduğu gibi aklımdan hiç çıkmamıştı o zaman bir cafede çalışıyordu. hiç tanımıyordum ve adını dahi bilmiyordum. sadece bi not yazdım.. ''seni tanımadan ölemem'' şimdi 3 senelik birlikteyiz ve nişanlıyız. ''bekleme''
gayet tabii kopyalayın.. içinizden ne gelirse yazın en azından ben öyle yapmıştım ben ne kadar romantik yaklaştım benimki tam bir odun numarasını yazıp yolladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?