Anladim,o zaman uygunsunuz birbirinize mesleki olarak. Kusura bakmayin yanlis anlamanizi istemem ama aradaki farklardan dolayi uyumsuzluk yasanabilecegini dusunerek sormustum
Bol sans o zaman,bence de deneyinEvet bende kendime çok sordum bu soruyu, fakat durum böyle olunca en azından şansımı denemek istiyorum..
İlişkide denklik çok önemli bence. Aşıkken herşey tozpembe ama araya aileler girince farklılıklar göze batmaya başlıyor.Bu sene mezun oldum üniversite'den
Herkese merhabalar..
Bu konu hakkında 2. kez buradayım..
Önceki konumdan bilenler bilir muavinden hoşlandığımı.. Kendime zaman vermiştim hem kendi duygularımı anlamak hem de ona zaman vermiştim.Üzerinden 1.5 ay geçti ve şuan her şey tamam. Kız arkadaşı yok ve bende ki duygular aynı. Hala o kadar çok tanımak istiyorum ki.
Fakat elim bir türlü mesaj atmaya gitmiyor. Çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum. Bir türlü cesarete gelip mesaj yazamıyorum. Yazsam bile ne yazacağımı da bilmiyorum.
Bu konuyu size anlattığımda çok güzel yorumlar gelmişti Çok çok teşekkürler..
Şimdi de yardım edin ne olur bu kardeşinize, ne yazacağım ben buna mesaj da??
Okuyan herkese şimdiden çok teşekkürler, hayırlı cumalar, huzurlu günler..
Ayrı konu açmanızın bir sakıncası yok ama eskiden devam konu açmak yasaktı ki bence hala o devam etmeli çünkü önceki konunuzu bilmeyenler sosyal medyadan ekli olduğunu bilmediğinden numarası var sanıp ona göre yorumlar yazdı.Ayrı konu açmam da sakıncamı var anlayamadım?
Ayrı konu açmanızın bir sakıncası yok ama eskiden devam konu açmak yasaktı ki bence hala o devam etmeli çünkü önceki konunuzu bilmeyenler sosyal medyadan ekli olduğunu bilmediğinden numarası var sanıp ona göre yorumlar yazdı.
Bir de ben böyle sevgi pıtırcıklığı konularına anlam veremiyorum yani kalkıp o cesareti burda arıyorsunuz o zaman yeteri kadar hoşlanmamışsınız demektir
Şimdi kapanmaz konunuz eskiden öyleydi onu demek istedim.Bununla ilgili bir bilgim yok eğer öyle birşey varsa gereken yapılır sanırım..
Cesareti burda aramak değilde fikir istiyorum ne bileyim belki saçma olabilir.
Şimdi kapanmaz konunuz eskiden öyleydi onu demek istedim.
Saçma gelmiyor ama cesaret arıyorsunuz onu demek istedim. Yani biz elinizden tutup zorla mesaj attıramayız ya?
Şimdi kapanmaz konunuz eskiden öyleydi onu demek istedim.
Saçma gelmiyor ama cesaret arıyorsunuz onu demek istedim. Yani biz elinizden tutup zorla mesaj attıramayız ya?
Bence konu sahibesi iyi yapıyor azcık gaz alması fena mı?
Çoğu kişi güya gurur ayağına keşkeleriyle yaşıyor.
Ben destekcinim konu sahibesi, olduğu kadar olmadığı kader sonuçta.
kapanacak konunuz muhtemelen devam niteliğinde konu açmak yasakAyrı konu açmam da sakıncamı var anlayamadım?
Konu başlığını okuyunca bi uzun otobüs yolculuğum sırasında bana asılan muavin aklıma geldi ve suratımı buruşturdum istemsizAma sizin önceki konunuzu da okudum, çok tatliş bi ilişki olabilir bence, her şey yolunda gider umarım
Bence selam vererek normal bi şekilde konuşmaya başlayabilirsiniz. Konuşma biraz ilerledikten sonra da otobüste kendisini beğendiğinizi ve bu kadar zaman sonra anca yazmaya karar verebildiğinizi falan söyleyebilirsiniz. Eğer o da tanımak isterse zaten sonrası akıp gidecektir
Ben gurur yapsın demedim sonuçta buraya yazmak garip geliyor bana yazarsa yazar yani burda cesaret aramak manasız. Çok hoşlansa ya da sevse zaten burda konu açmaz direk adama yazardı demek istediğim oydu :)Bence konu sahibesi iyi yapıyor azcık gaz alması fena mı?
Çoğu kişi güya gurur ayağına keşkeleriyle yaşıyor.
Ben destekcinim konu sahibesi, olduğu kadar olmadığı kader sonuçta.
kapanacak konunuz muhtemelen devam niteliğinde konu açmak yasak
uyarmış arkadaş
bu arada sosyal medya takibiyle mi anladınız olmadığını kız arkadaşının
eski konunuza da bugün bakmıştım :) malum olmuş gibi
o zaman ekleyin önce direk mesaj atmayınSonradan eski bir uyarı olduğunu söylemiş, benimde bir bilgim yok eger öyleyse gerekilen yapılacaktır tabi ki.
Evet sosyal medyadan sevgilisi yok gibi, tanışmadan tam bişey söylenemez belkide haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?