Muavinden hoşlanmak?! -2

Ben gurur yapsın demedim sonuçta buraya yazmak garip geliyor bana yazarsa yazar yani burda cesaret aramak manasız. Çok hoşlansa ya da sevse zaten burda konu açmaz direk adama yazardı demek istediğim oydu :)

Ben demek istediğini anladım ancak bu dediğin direkt yazma olayı herkes için geçerli olmaz bunun çok hoşlanmasıyla yada az hoşlanmasıyla ilgisi yok ki, karakter meselesi kimi gözü kara olur kimi de gaz ister fikir bekler.
Nasıl olursa olsun kişi hayatındaki keşkeleri enaza indirdiği müddetçe gerisi teferruattır benim için.

bence sadece ekle önce. belki de o yazar ilk. bir iki resim beğenirsin. baktın yazmıyor yazarsın. hiç kasma kendini. sosyal medya olmasa tanışma konuşma şansınız olmayacak sonuçta.

Eğer yazmazsan, bu sadece bi düşünce bulutu olarak kalırsa, ilerde mutlaka keşke dersin. Kaybedeceğin hiç bir şey yok. Hatta sonuç ne olursa olsun, üzerinden bi yük kalkacak diyebilirim. Çok geç olmadan, al bi dal

Ehehe, çok iyi ya
İş çıkışı akşama ekleyeceğim artık inceldiği yerden kopsun :)

"Merhaba,belki beni hatırlarsın otobüste tanışmıştık.Rahatsız etmemek için çok çaba sarfettim ama başaramadım.Seni daha yakından tanımak istiyorum tabi sen de istersen..Cevabın olumsuzsa mesajımı dikkate alma çünkü bunu ilk defa yapıyorum ve daha fazla utanmama izin verme, umarım görüşürüz" yaz

Önceki konumu bilenler bilir çok can sıkıcı... ozetleyiverseniz yada kopyala yapıştır yapsanız ya da o konudan devam etseniz

Bende eşimi ilk gördüğümde sürücü kursundaydim evlimi bekarmı diye dünya kadar dosyayi indirip bakmıştım kimlik fotokopisinden:))) açılamadim hiç kendisi 2'yıl sonra açıldı ama merhabamız vardı tabi. Konuyu görünce o günlere gittim :)) ne güzel duygular umarım karşılıklıdır ben olsam yazardım muavinse otobüs muaviniyse hayırlı cumalar diyip biletlerle ilgili bir soru sorardım

Ekleyip sizi sanki taniyor gibiyim.arkadas önerilerinde gördüm yazin:)tabi sizi hemen hatırlama ihtimali yoksa

İlk konunuzu da hatirladim :) hâlâ adim atamadiniz yani iyi sabir varmiş sizde..

Atin bir mesaj rahatlayin artik. Merhaba diyerek başlayin devami gelir zaten..

Bende akıl veriyorum konu sahibine ama bende birinden hoşlanıyorum şu sıra fakat ne görüşebildim nede mesajlarımda beli edebildim . Adama hep profesyonel yaklaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…