Bir ilişkim var. Bana göre iyi bir ilişki karşımdaki insan, birçok açıdan bana uygun. Ben yaşıma rağmen yaşadıklarımdan biraz kafası büyük göükenlerdenim. Zaten hayatım boyunca hiçbir sevgilim benle yaşıt olmadı. hep arada bir 10-8 yaş fark vardı. Fakat bu sefer bu fark 20... Annem bilmiyor fakat inatla bu kadar yaş farkına haklı olarak karşı.. Bana da sorsanız deseniz öncesinden bu kadar yaş farkı olmaz o iş derim... İnanılmaz aşık mısın deseniz değilim, öyle bir saplantılı ilişki değil. Mutlu ve huzurluyum sadece. Kendimim ki bu önemli değil mi ? Tanışalı 7 görüşmeye başlayalı 5 ay oldu geçti sanırım... Şimdi işler öyle bir yere geldi ki, o da ben de evlenmeden ilşkiyi tasvip etmiyoruz. E bir sene 2 sene görüşüp sonra da zaten biz evlenemezdik demek de saçma... E burdan sonrası da ikimiz için artık ciddiyetle emek vermeye ve birbirimize yönelmeye giriyor... Kafam karışık. Sizce?
nişanlımla aramda 16 yaş fark var.ben 26 o 42 yaşındayız ve 3,5 yıldır birlkteyiz.öncelikle bende bu ilşkiye başlamadan önce çok düşünmüştüm,bi tarafım hayır olmaz derken bi tarafım her zamn neden olmasın dıyordu.onunla 6-7 ay flört ettikten sonra ailemle tanıstırdım 1 yıl sonra yüzük taktık ve bu yazda evlenmeyi düşünüyoruz:)senin yaşadıklarını çok ii anlıyorum ailenin karşı olması son derece normal!çünkü onlar bizim en iyilerine layık oldugumuzu düşünürler.olay sende bitiyor eğer önce kendinden sonra karşındaki adamdan eminsen,ben her türlü bu adamla mutluyum onsuz yasamakta zorlanıyorum dersen dimdik dur ama kafam karışık,acabalarla hareket ediyorsan hiç aileni karşına alma!ve emin olmak için onunla biraz daha ortak zaman geçirmeye çalış.ayrıca şunuda söylemeden geçemicem çevremde 14-15 yaş farkı olupta çoluk çocuga karışmış çok insan tanıyorum ve yine çevremde 3-4 yaş farkı olupta saçma kıskançlık krizlerine giren karısına erkeklik taslamaya çalışan çok insanda tanıyorum!bence erkekler kadınlara göre her zamn geç olgunlaşır ben bile bazen diyorum nişanlıma çocukluk yapma die bi çok kadın eminim bu sözü kullanıodun kocasına,abisine vs...sevgi,aşk,yaş faktörlerinden önce önemli olan bence GÜVENdir.ilişki biraz yol aldıktan sonra sorulacak sorular artık farklılaşır örneğin sevdiğim adam iyi baba olucak mı?biz bu kadar zamandan sonra hala ortak dili konuşabliyor muyuz?ve hala saygımızı koruyor muyuz?olgun bi adamla bunları yapmak daha kolaydır!
canım allah yolunu açık etsin.ben her zaman hayırlısını dilerim allahtan.herkes için hayırlısı olsun