• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muazzam Yaş Farkı Ama kime göre?

duramadım bi şeyler daha yazıcam tüm yorumları okumadım ama genel olarak bakınca kırıcı cümleler kurulmuş!
kız gelmiş burda sizinle özel bir durumunu paylaşmış olumlu ya da olumsuz şeyler duymaya hazır fakat ne demek iğrenç ıyyy amca fln farkındaysanız hala o amca dediğniz adamla birlikte!onaylamıyor olabilirsiniz ama kendinizi ifade edebilcek daha doğru kelimeleri bulmak o kadarda zor değil.lütfen biraz karşınızdaki insanın hislerine önem verin!empati kurun o zaman birbirimize daha faydalı olabiliriz.
olmazsa neden olmaz bunları konusalım 20 yaş oooo onu herkes söyleyebiliyor!!

Canim onceki yorumlarida okudum cinsellige karsiyim demissin.Yani demek ki daha hic cinsel iliskide bulunmadin bu yuzden sana olmasa da olur gibi gelmesi normal.Ama sirf cinsellik yuzunden biten ne evlilikler var yapma gozunu seviyim onemsiz diyip gecme en azindan goz onunde bulundur.Onu gectim sunu cevapla lutfen asik olmadigin adamla niye evlenesin ya?

Canim onceki yorumlarida okudum cinsellige karsiyim demissin.Yani demek ki daha hic cinsel iliskide bulunmadin bu yuzden sana olmasa da olur gibi gelmesi normal.Ama sirf cinsellik yuzunden biten ne evlilikler var yapma gozunu seviyim onemsiz diyip gecme en azindan goz onunde bulundur.Onu gectim sunu cevapla lutfen asik olmadigin adamla niye evlenesin ya?

öncelikle karşıyım demedim. çok derdim değil kişisel olarak dedim. herkesle yatıp kalkmaya karşıyım. (bu kafı böyle diyince çok ağır ve tuhaf oldu özür dilerim) 5 aylık bi ilşkiden bahsediyorum cinselliğimiz var elbet. artı aşık değilim demedim. çok öyle saplantılı aşık değilim dedim. yoksa elbette seviyorum, yoksa nasıl işler buraya kadar gelmiş olabilir ve ben artık aileme gitme gitmeme noktasına gelmiş olabilirm ? zaten o denli sevmesem 20 yaş bana da genelde fazla gelir nasıl eyvallah demiş olabilirm ?

öncelikle karşıyım demedim. çok derdim değil kişisel olarak dedim. herkesle yatıp kalkmaya karşıyım. (bu kafı böyle diyince çok ağır ve tuhaf oldu özür dilerim) 5 aylık bi ilşkiden bahsediyorum cinselliğimiz var elbet. artı aşık değilim demedim. çok öyle saplantılı aşık değilim dedim. yoksa elbette seviyorum, yoksa nasıl işler buraya kadar gelmiş olabilir ve ben artık aileme gitme gitmeme noktasına gelmiş olabilirm ? zaten o denli sevmesem 20 yaş bana da genelde fazla gelir nasıl eyvallah demiş olabilirm ?

Ozur dilerim biraz yanlis anlamisim seni.Ama benim fikim sudur ki eger herhangi birini su anki sevgilinden daha fazla sevebilicegini dusunuyorsan evliligi dusunme,yok eger daha fazla kimseyi sevemem diyorsan da yas farkini goz ardi et ve evlen.Ama cocuk istiyorsan onlarin cekeceklerini de dusun cunku yaslo anne baba cocuklar icin cok buyuk esiyet oluyor

Benim ailem benden 30 yaş büyük bir amca ile olduğumu duysa annem+babam beni komaya sokardı. Kabullenmemelerini falan geçiyorum inan ki de abartmıyorum ağzımı yüzümü dağıtırdılar. Bide babamla aramda bile 30 yaş yok benim , bir aile bunu nasıl kabul edebilir aklımda almıyor .
Hiç o kadar demokratik açık görüşlü bir ailem olamadı annecim :27:

Israrla saygısızlığa devam yorum yapma yada birilerine çatma ihtiyacımı duyuyorsunuz bayan?
Size saygı düşmek düşer anca haddinizi bilin lütfen dalmayınızz öyle yaşam standartlarım sizi hiç ilgilendirmez :ssz:

harika bir babam vardı. sizlere ömür. fakat böyle birşey olmadığını pek açıklamıştım daha öncelerde. siz de haklısınız tabi 15 sf oldu konu gözden kaçırmış olabilirsiniz.

Kacirdigim kisim icin uzgunum...
Bu durumda benim fikrim daha once de soyledigim gibi sadece huzuru secmeyin...
Ben hala esimin merdivende ayak seslerini duyunca kalbim carpar, 2004'den beri beraberiz, sevgililik, evlilik vs.
Demem o ki seni heyecanlandiran, asik oldugun biriyle ol...
Huzur, komsuda cay icerken de olur, evlilik, ask sevgi baska olmali, ozel olmali...
Tabi bunlar benim fikrim...
Umarim senin icin en iyisini secersin...

Israrla saygısızlığa devam yorum yapma yada birilerine çatma ihtiyacımı duyuyorsunuz bayan?
Size saygı düşmek düşer anca haddinizi bilin lütfen dalmayınızz öyle yaşam standartlarım sizi hiç ilgilendirmez :ssz:

Ben hakaret etmedim bayan . Saygısızlık da yapmadımm.
Ne bu küfür etmişim gibi celallenme. Özelden ünlemler falan.
Haddini sen bileceksin öncelikle.
Israrla bulaşmaya çalışıyorsun lakin uğraşamıycam.
Ben kendi ailemin durumundan bahsettim seni alıntılamadığım hiç bir yorum seni ilgilendirmez.
Sana yazarsam konuşursun okiş ?
Mutluluklar sevdiceğinle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası benim içim kaldırmaz 20 yaş büyük bi erkekle sevgili, eş olmayı .
Onlar benim amcamdır aksi asla olamaz :25:
Bana on yaş bile fazla geliyor :/
En fazla 5-6 yaş olması gerektiğini düşünüyorum .
Benim fikrim bu herkesin kendi hayatı ..

Ben hakaret etmedim bayan . Saygısızlık da yapmadımm.
Ne bu küfür etmişim gibi celallenme. Özelden ünlemler falan.
Haddini sen bileceksin öncelikle.
Israrla bulaşmaya çalışıyorsun lakin uğraşamıycam.
Ben kendi ailemin durumundan bahsettim seni alıntılamadığım hiç bir yorum seni ilgilendirmez.
Sana yazarsam konuşursun okiş ?
Mutluluklar sevdiceğinle.

Benim üzürimden yaptığın her alıntı beni ilgilendirir takmışsın bikere bana bukadar belli etme bari yazma artıkk..
Hakkımda konuşma yeter artık gerçekten ya saygı duymasını öğren yada sadece konuya yorum yap sana fikrini soran mı oldu allah aşkınaa...
Sınırı geçme özelden de medeni bir şekilde neden bukadar rahatsız olduğunu sordum ben sana sadece..
Bu kadar seviyesiz olduğunu nereden bilebilirim,ben bulaşmaya çalışmıyorum sana ısrarla sen benim üzerimden yorum yapıyorsun dikkatini çekerimm !

Benim üzürimden yaptığın her alıntı beni ilgilendirir takmışsın bikere bana bukadar belli etme bari yazma artıkk..
Hakkımda konuşma yeter artık gerçekten ya saygı duymasını öğren yada sadece konuya yorum yap sana fikrini soran mı oldu allah aşkınaa...
Sınırı geçme özelden de medeni bir şekilde neden bukadar rahatsız olduğunu sordum ben sana sadece..
Bu kadar seviyesiz olduğunu nereden bilebilirim,ben bulaşmaya çalışmıyorum sana ısrarla sen benim üzerimden yorum yapıyorsun dikkatini çekerimm !

Canım bela gibi yapıştın resmen.
Seviyesiz insana seviyesiz olunur.
Ondandır sana olan bu tavrım.
Esenkal sana daha yazmayacağım sıktın fazlasıyla , ban yemek istemiyorum ..

Canım bela gibi yapıştın resmen.
Seviyesiz insana seviyesiz olunur.
Ondandır sana olan bu tavrım.
Esenkal sana daha yazmayacağım sıktın fazlasıyla , ban yemek istemiyorum ..

Çırpındıkça batıyorsun bari komik olma :ssz:

Çok fazla yaş farkı varmış ama bu mutlu olmayacağınız anlamına gelmiyor da aynı zamanda.. ama bence en fazla 8 yaş taş çatlasın iki insan arasında olmalı...

valla canım ben dümdüz sana kıvırmadan cevabımı vereyim, kesinlikle olumsuz bakıyorum. ha dersin ki sanane benim ilişkim, ben karışamam tabii ki, ama geçenlerde bir konu daha vardı kız dışarda adamın elini tutmaya utanıyordu elalem ne der diye, ben de dışarda kızı yaşında adamla elele gezen birini görsem dönüp de bakarım açıkçası. herkes yaşına göre biriyle olmalı bence. 45 yaşında adam da 35-45 yaş arası olgun ve düzgün bir bayan bulsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani şimdi yaş farkı ile mutlu olan ve mutsuz olan nice çiftlerin örneklerini yazarım ama sizin durumuzda gerek yok bence .

20 yaş fark risktir ve risk değecek şeyler için alınır . Aşık değilim demişsiniz , o zaman riske de gerek yok .:34:

Çoook çook fazla, istisna ilişkiler vardır bilemeyiz ama öyle çok aşık değilim diyosum boşver bence

neden olmasn illa bi kuralmi var belirli yas sinirlarini gecemezsiniz diye ´? seviyorsa mutlu olucagina inaniyorsa niye olmasn öyle yorumlar yapmiski bazi arkadaslarimiz ayip bence saygi duymak yakisir bize kalp kirmaya hic gerek yok belki öyle mutlu olucaklar ki utandircaklar burda böyle kötü yorum yapanlari herseyin en güzeli olsun canim hakkinizda ins mutlu olursunuzz seviyorsan hic düsünme burdaki yazilanlari :34:

duramadım bi şeyler daha yazıcam tüm yorumları okumadım ama genel olarak bakınca kırıcı cümleler kurulmuş!
kız gelmiş burda sizinle özel bir durumunu paylaşmış olumlu ya da olumsuz şeyler duymaya hazır fakat ne demek iğrenç ıyyy amca fln farkındaysanız hala o amca dediğniz adamla birlikte!onaylamıyor olabilirsiniz ama kendinizi ifade edebilcek daha doğru kelimeleri bulmak o kadarda zor değil.lütfen biraz karşınızdaki insanın hislerine önem verin!empati kurun o zaman birbirimize daha faydalı olabiliriz.
olmazsa neden olmaz bunları konusalım 20 yaş oooo onu herkes söyleyebiliyor!!

Bak canım eğri otur doğruyu söyle diye bir laf vardır.

Ben dedim ki benim arkadaşım da 25 yaş büyük biriyle çıkıyordu ve adam benim babamdan bile büyüktü.

Şimdi ben o adama ne diyeyim sence :)

Sırf arkadaşım kırılmasın diye bir şey demedim ama sonuçta dışardan bakılınca böyle görünüyordu.

ben onun yaşındaki erkeklere "amca" diye sesleniyorum. ( bu da benim fikrim- benim yetiştiğim ortamdan kaynaklı bir durum )

Nitekim her bulunduğumuz ortamda da baba-kız zannedildiler (saçları ve gözleri çok benzerdi)

İlişkinin bitme sebepleri de buydu tam olarak arkadaşım utanırdı bir mekana bile gitmezlerdi.

Aramızda çoğu kişi yaşı geçkin erkeklerden arkadaşlık teklifi almıştır zannediyorum özellikle 20li yaşlardaki bayanlar.

Ben yapamazdım. Ki yapmadım da.

Bu benim kendi fikrimdir.

Arkadaş buraya konu açmış ne düşünürdünüz diye ben dışardan baksam bunları düşünürdüm.

Düşüncelerimde bir saygısızlık yok.

Ortada bir aşk da yok arkadaş sürekli ben aşık değilim, çok olgunum diyor.

Kaldı ki ben bu durumu iğrenç bulmuş olsam arkadaş ayy forumda iğrenç dediler ayrılmam lazım mı diyecek ?:34:

Empati kurmaya kendinizden başlamanız gerekir.

Toplumun %70 'nin belki daha fazlasının bu şekilde düşündüğü bir konuda yorumlara açık olunmalı.

Back
X