• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muazzam Yaş Farkı Ama kime göre?

Bir de kucukken baba sevgisini yeterli derecede hissetmemis kadinlar, yasli adamlarla olurlarmis.
Baba sevgisinin yerini doldurmak icin diyorlar

İstisnalar kaideyi bozmaz biliyorum,
Ama son derece mutluyum tanrı beni onun için onuda benim için yaratmış sanki ruh ikizim de değil diğer yarım...
Herkesin kendi görüşü saygı duyarım :16:
mutluysan ,mutlu ediliyorsan şu an için çok güzel. ve anı yaşamak istiyorsan yaşa. hayat 1 kere gelinen bir şey. sadece geleceği dü,şünmek istemiyorsan sev sevil.
ama 15 sene sonra o 70ine yaklaştığında ve sen 37deysen işte o zaman sorun.
yinede mutlu ol.

Son düzenleme:
Neden bu sitede sayfgısızca yorumlar yapılıyor anlamıyorum,yok amca demek vs arkadaş fikir sormuş kibarca fikir verilebilir.
Ben 28 yaşındayım eşim 45 kısa bir süredir evliyim ve eşimle olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.gezmeyi seven piyano çalan pilates yapan fransızca kursuna giden bir eşim var.bense iş dışında mislin kediler gibiyim:9:

Evlenirken bana da laf söyleyecekler oldu ama ben kararımı vermiştim ve umursamadım.kuşak farkı yaşamak değil de ben bazen çocuk kalıyorum onun yanında ama evlenmeden önce bu durumun olabileceğini konuşmuştuk.ben kadınsı biri değilimde kırkımda saçlarını yandan tokalayan fırfırlı etek giyen biri olabilirim tarzım bu,düşünce olarak da bazen ben anlatırım o güler bana

Valla eşim genç kız meraklısı sapık falan da değil,aşık olursam kırk yaşında elli yaşındaki biriyle de evlenirim der ,ben de şanslısın ama her akşam 28 ilk hatunun kollarındasın diye takılırım.bundan on yıl sonra ne olur bilmem,belki yaş farkı fazla olur belki sağlık problemi çıkar ama yaşıtın biriyle de bunların olmayacağının garantisi yok.düşündüğümde on yaştan fazlasını ben de mantıklı bulmuyorum,on yaşa kadar fark en ideali ama bende böyle oldu ve gelecekte ne olacak korkusuyla bugünden vazgeçmedim.

mutluysan ,mutlu ediliyorsan şu an için çok güzel. ve anı yaşamak istiyorsan yaşa. hayat 1 kere gelinen bir şey. sadece geleceği dü,şübmek istemiyorsan sev sevil.
ama 15 sene sonra o 70ine yaklştığında ve sen 37deysen işte o zaman sorun.
yinede mutlu ol.

Teşekkür ederim canımm :16::16:
70 olsun 80 90 hiç fark etmez geleceği düşünüyorum tabikii..
Yürüyemezse sırtımda taşırım onun varlığı benim için mutluluk :16::16:

Suç bende..
Kendine saygısı olmayan insandan saygı bekliyorum fikrime...:ssz:

Benim kendime saygım fazlasıyla var işte oyüzden neyse :34:.
Konu sen değilsin işte susmayı dene ozaman.
Benide yorum yapmak mecburiyetinde bırakma.
Mutluluklar sevdiceğinle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim canımm :16::16:
70 olsun 80 90 hiç fark etmez geleceği düşünüyorum tabikii..
Yürüyemezse sırtımda taşırım onun varlığı benim için mutluluk :16::16:
aşka sevgiye saygım sonsuz. umarım hep bu duygularla devam eder ilişkin. ve umarım hep yaşlar ilerlese bile eksilmez.

Neden bu sitede sayfgısızca yorumlar yapılıyor anlamıyorum,yok amca demek vs arkadaş fikir sormuş kibarca fikir verilebilir.
Ben 28 yaşındayım eşim 45 kısa bir süredir evliyim ve eşimle olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.gezmeyi seven piyano çalan pilates yapan fransızca kursuna giden bir eşim var.bense iş dışında mislin kediler gibiyim:9:

Evlenirken bana da laf söyleyecekler oldu ama ben kararımı vermiştim ve umursamadım.kuşak farkı yaşamak değil de ben bazen çocuk kalıyorum onun yanında ama evlenmeden önce bu durumun olabileceğini konuşmuştuk.ben kadınsı biri değilimde kırkımda saçlarını yandan tokalayan fırfırlı etek giyen biri olabilirim tarzım bu,düşünce olarak da bazen ben anlatırım o güler bana

Valla eşim genç kız meraklısı sapık falan da değil,aşık olursam kırk yaşında elli yaşındaki biriyle de evlenirim der ,ben de şanslısın ama her akşam 28 ilk hatunun kollarındasın diye takılırım.bundan on yıl sonra ne olur bilmem,belki yaş farkı fazla olur belki sağlık problemi çıkar ama yaşıtın biriyle de bunların olmayacağının garantisi yok.düşündüğümde on yaştan fazlasını ben de mantıklı bulmuyorum,on yaşa kadar fark en ideali ama bende böyle oldu ve gelecekte ne olacak korkusuyla bugünden vazgeçmedim.

Allah mutluluğunu daim etsin canım :16::16:
Katılıyorum düşüncelerine..
Ama pilatesten olsa gerek e müzik ruhun gıdasıdır benimkide öyle :9:

Bir ilişkim var. Bana göre iyi bir ilişki karşımdaki insan, birçok açıdan bana uygun. Ben yaşıma rağmen yaşadıklarımdan biraz kafası büyük göükenlerdenim. Zaten hayatım boyunca hiçbir sevgilim benle yaşıt olmadı. hep arada bir 10-8 yaş fark vardı. Fakat bu sefer bu fark 20... Annem bilmiyor fakat inatla bu kadar yaş farkına haklı olarak karşı.. Bana da sorsanız deseniz öncesinden bu kadar yaş farkı olmaz o iş derim... İnanılmaz aşık mısın deseniz değilim, öyle bir saplantılı ilişki değil. Mutlu ve huzurluyum sadece. Kendimim ki bu önemli değil mi ? Tanışalı 7 görüşmeye başlayalı 5 ay oldu geçti sanırım... Şimdi işler öyle bir yere geldi ki, o da ben de evlenmeden ilşkiyi tasvip etmiyoruz. E bir sene 2 sene görüşüp sonra da zaten biz evlenemezdik demek de saçma... E burdan sonrası da ikimiz için artık ciddiyetle emek vermeye ve birbirimize yönelmeye giriyor... Kafam karışık. Sizce?

Ne açıdan uygun ? İstediklerini hemen mi yapıyor. Aklım almıyor kusura bakma. :ssz:

Dipsiz Not: Ben daha çok verilen fazla ilgiye bağlıyorum bunu. Yaşıtın birinden fazla ilgi görmezsin, seni el üstünde tutmaz. Ayrıldın mı peşinden koşmaz vs vs. ama bu yaşta bir insan kolay kolay bırakmaz, başka birine gitmez. Bu rahatlık hoşuna gidiyor olabilir.

Son düzenleme:
Konu sahibini tenzih ederek şunu yazıyorum.

Hani aşk aşk deniliyorya..Aradaki malum yaş farkının uçurum gibi oldugundan bahseden benim gibi birisi gerçekten şunu merak ediyor

Adam 60 yaşında olup ya da herneyse 50 çıtır bir kızla evlendiğinde adama demedigimizi bırakmıyoruz/bırakmıyorsunuz..Yobaz diyoruz en basiti görgüsüz pis sübyan diyoruz...Yoksa demiyor muyuz ? Valla ben şahsen diyorum..

Peki marjinal olunca yani kastım piyano,çalan,yoga yapan,kitap okuyan kısacası sosyal aktiviteleri bol olan biriyle bu çıtır kızlarımız bir birliktelik yaşadığında neden diyemiyoruz ve saygı duymak zorunda hissediyoruz ?

Ben şahsen bu durumun adını aşk olarak nitelendiremiyorum..Niye 70'lik sosyal aktivitesi bol olan dedeye aşık olunmuyor pek ?...Gerçi umurunuzda da degil :37: Belirtmek geregi hissettim..Bak şiimdi niye bunu belirtme geregi duydum işte orası muamma..

Neysah işte böyle :51:

Son düzenleme:
Konu sahibini tenzih ederek şunu yazıyorum.

Hani aşk aşk deniliyorya..Aradaki malum yaş farkının uçurum gibi oldugundan bahseden benim gibi birisi gerçekten şunu merak ediyor

Adam 60 yaşında olup ya da herneyse 50 çıtır bir kızla evlendiğinde adama demedigimizi bırakmıyoruz/bırakmıyorsunuz..Yobaz diyoruz en basiti görgüsüz pis sübyan diyoruz...Yoksa demiyor muyuz ? Valla ben şahsen diyorum..

Peki marjinal olunca yani kastım piyano,çalan,yoga yapan,kitap okuyan kısacası sosyal aktiviteleri bol olan biriyle bu çıtır kızlarımız bir birliktelik yaşadığında neden diyemiyoruz ve saygı duymak zorunda hissediyoruz ?

Ben şahsen bu durumun adını aşk olarak nitelendiremiyorum..Niye 70'lik sosyal aktivitesi bol olan dedeye aşık olunmuyor pek ?...Gerçi umurunuzda da degil :37: Belirtmek geregi hissettim..Bak şiimdi niye bunu belirtme geregi duydum işte orası muamma..

Neysah işte böyle :51:

Piyano çalıp yoga yapmak marjinal aktivite midir,duyan da bungee jumping yamaç paraşütü falan sanır,bunlar hobi dediğimiz şeyler.bir arkadaş hiç 45 yaşında sinemaya giden erkek gördünüz mü demiş işte ona istinaden eşimin hayata olan ilgisini belirttim.ben de iki seneye yakın yoga yapmıştım iki marjinal bulmuşuz birbirimizi,:9:

Anlayamıyorum insanların KENDİ HAYATLARIyla ilgili tercihlerini yargılamak saygısızca konuşmak neden? Size göre iğrenç olabilir, aşağılık bi durum olabilir sübyancılık sapıklık olabilir ama bunu bu şekilde söylemek, alay etmek amca baba dede falan gibi laflar söylemek ne kadar yanlış. Böyle konuşunca bir insanın eline ne geçebilir? Böyle denince aa peki tamam ben evlenmiyim devam etmiyim mi denecek yoksa sizin ne kadar erdemli ne kadar doğru bir insan olduğunuz mu kanıtlanacak?

Benim için de fazla bir yaş 20 yaş fark, babamla aramdaki yaş farkı da bu kadar olunca doğal olarak insanın aklına ilk olarak "baban yaşında bi adam" tabiri geçiyo ama bu durum herkes için böyle olmak ZORUNDA MI? Kural mıdır nedir yani?
"Bence doğru değil" de. Geç... Daha fazlası niye, dalga geçmek aşağılamak niye?

benim annemle aramda 19 yas var
kendimden 20 yaş büyük biriyle ilişkim olsaydı çok kızardı heralde
bence aranızda kuşak farkı var sonu olacağını sanmıyorum bu ilişkinin
gene de hakkında hayırlısı diyorum

zor , sıkıntılı bir durum kendimi hayal edemiyorum ama yargılamata istemiyorum. büyük konuştuğum şeylerin başıma geldiğini gördüm çünkü. Hastalık vs durumları genç insanlar içinde geçerli arkadşımın eşi kendisinden 2 yaş küçük ve yazın kaza geçirdi aylarca yattı hala da sıkıntıları devam ediyor bu da başa gelebiliyor.

20-30yaş büyük insanlara bişeyler hissetmedim gari geliyor ve aile için çok sıkıntılı

hiç üşenmedim bütün yorumları okudum neler neler yazılmış amca diyenler dede diyenler vs vs..

arkadaşlar unutmayalım ki bu kişi konuyu açan arkadaşımızın sevgilisi ve şuan onunla mutlu..

kendi yorumuma gelince; 20 yaş çok mudur, evet genel anlamda düşünürsek çoktur.. fakat kendi yaşıtınızda biriyle evlenirsiniz ama Allah korusun trafik kazası olur birşey olur erkenden ölebilir, hasta olabilir yatalak kalabilir vs vs.. hayatta insanın başına ne geleceği hiç belli olmaz.. birbirinizle mutluysanız sevip seviliyorsanız ve hayata bakışınız aynıysa yani yaş farkına rağmen gelecek planlarını ortak yapabiliyorsanız çok fazla detayı düşünmeyin derim..

bir öğretmenim arasında 25 yaş farkı olan biriyle evlendi, adam boşanmış ve 2 çocuğu vardı adamın çocukları evlendiği kızdan daha büyüktü.. bazı arkadaşlar maddşyat demiş aralarında maddiyatla ilgili birşey de yoktu hatta aynı işi aynı parayla yapıyolradı adamın ek bir geliri de yoktu.. şuan evliler adam yanında görünüm olarak yaşlı kalabiliyor evet ama birlikte çok mutlular çocuk sahibi olmayı istememişlerdi, hala da istemiyorlar ve böyle mutlular

çok uzattım son olarak sizin hayatınız, kararı kendiniz verin ki yaptığınız hata da olsa sizin hatanız olsa ben istedim yaptım diyebilin.. mutluluklar.. :16:

Neredeyse benim babamla aramdaki yaş farkı.
Haliyle kuşak farkı en büyük sorun oluşturabilecek etkenlerden.

Sosyal aktivite vs. vs geçtim. Ama bu yaşlarda erkek ya da kadın olsun kendinden genç biriyle birlikteyse mutlaka bir ego savaşı ve kıskançlık, karşı tarafa yetememe kompleksi yaşıyorlar.

Çevremde çok örneği oldu.Adam 50 sinde bakımlı karşıdan klas görünen kibar konuşan biriydi.Akrabalarımızdan 31 yaşındaki bayanla evlendi.Kadın bakımlı şıkır şıkır giyinen biri ama flört zamanı bundan hoşlanan adam evlenince kısıtlamalar getirmeye başladı. O dışarıdaki klas adam yerini küfür edebilen inanılmaz kıskanç ve cinsel anlamda yetemiyorum diye kadını evden dışarı çıkarmama raddesine getirdi.

Özellikle cinsellik en büyük sıkıntılar arasında oluyor.

Karar senin.....

Back
X