Çocuk oldu,mücadele,olmadı mücadele,
doğdu mücadele,doğmadı mücadele,
emdi mücadele,emmedi mücadele,
yedi mücadele,yemedi,mücadele,
mıçtı mücadele,mıçamadı mücadele,
çok kilo aldı mücadele,çok kilo alamadı mücadele,
yürüdü mücadele,yürüyemedi mücadele,
hasta oldu mücadele,iyi oldu mücadele,
koca mücadele,kaynana mücadele,arkadaş mücadele,misafir mücadele,
toplayıp gezmek mücadele,evde kalmak mücadele,
millete laf anlatmak mücadele,anlatmamak susmak mücadele,,
şimdi kuzularım okullu oldular,anam yeni mücadele,nası yorgunum,nasıl..
iyi ki varlar kuzular,Allahım eksikliklerini acılarını yaşatmasın..
Teşekkür ederim,
bazen öyle ciddi patlamalar yaşıyorum ki,bağırıyorum,kızıyorum falan,
ama her halleri ve hareketleri insanı yeniden dünyaya getiriyor,
hamile annelere sağdan sola dönmek ne zor,
yeni bebekli annelerimin uykusuzluğu ne zor,
benimkiler sizinkilere göre büyümüş gibiler ama burda çalıştığım yerde bir ikiz annesi arkadaşım var,
biri doktor,biri mühendis olmuş bir kız bir erkek ikizleri var,ay ne güzel diyorum ama sor nasıl büyüyorlar diyor,
olsun ne güzel..
oo patmalar şimdiden başladı bende babamızı görünce ağlama krizlerine giriyolar baba hastasıyız vardiyalı çalışıyo kendisi işe gidene kadar beraber bakıyoruz amma
evdeyken ne yemek yedirmek mümkün ne uyutmak hep gezcekler hep gezcekler baba varken bana bile gelmiyolar bay bay yapıyolar gezmeye gitçeklermiş
ayrıca ooo uykusuzluk yokmu of ki ne off..........
bizde babacıyız özellikle oğlum baba baba diye çıldırıyor.sanki emeklemiyor babasına uçuyor
haaarika anlatmışsın arkadaşım..benim 3 tane oğlum var.ikisi şimdi okulda 4.5 yaşında ikizler.en küçüğü 1 yaşında onla eve geldik abilerini okula bırakıp..yaa bir insanın evi hep temizlenmesi gerekirmiş gibi durur mu.ama dün süpürdüm sildim bugün hiçir şey yapmamışım gibi.yetişemiyorum kızlar yok olmuyor.komşuma gidiyorum ev öyle parlıyor ki ayağıma galoş giyesim geliyor.benim eve geliyorum camlarda el izleri,koltukların yastıkları genel olarak dağılmış,bacağımdan ayrılmayan bebişimle her işi yapmaya çalışmak.aha gene balkon yıkanacak,mutfak dolaplarının içi silinecek,buzdolabımı yeni temizlemiştim kirlenmiş.biiiiiiiiiii sürü çamaşır var katlanacak vs............hayat güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?