Mücadeleci çoğul anneler :)..

Ben hep söylerim tek çocukla ikiz çocuk büyütmek arasında ne kadar fark varsa,iki çocukla üçüz çocuk büyütmek arasında da o kadar fark var,
yani ben üç tane düşünemiyorum gerçekten ama demek ki,dağına göre kar oluyor ne diyim,Allah yardımcın olsun arkadaşım,
birbirlerini mi uyandırıyorlar acaba,ben beraber uyuttuğumda illaki gece uyanıyorum,gece en sık uyananı ayrı bir yerde yatırsan,
hani sen bunların hepsini düşünmüş denemişsindir ama,,ne biliyim işte..

ALLAH yardımcın olsun.ya ben en zorlandım zamanlarda ikiz değilde üçüz olsalardı napardım deyip kendimi sakinleştirirdim:)ama ne tatlıdır onlar 3tane.hele bide kız yani çok şanslısın Allah uzun ömür bol nasip versin eşinize ve sizede sabır...biliyosundur 3kızı olana cennet kapıları açılırmış

Sabah okulda açılan kitap fuarı için çocukların çantasına para koymuştum,
eşim çantanın ağzı açık kapıp çıktı,içindeki parayı düşürmüş,bu adam hiç bana yardım etmesin daha iyi,nasıl sinir oldum yaaa..
Kİmbilir kimin eline geçmiştir,öğretmen arayıp parayı sorunca...

Son düzenleme:

Amin canim allah hepimizin yardimcisi olsun insallah En cok uyanan benimle uyuyor zaten diger ikiside odalarinda uyuyor ama odaya gidip gelmekten yoruluyorum artik
Insallah bu uykusuz gecelerde son bulacak allahin izniyle hep dua ediyorum allahim sadece bana degil butun cogul annelerine guc kuvvet versin diye

Son düzenleme:

Evet arkadasim insallah bizim cennet kapilarimiz aciktir cok tatlilar cok ama bazen kafayi yicek gibi oluyorum ama bir anne demeleri yetiyor allahim hepimizin kuzularina saglik uzun omur versin insallah
Bizlerede guc versin

Son düzenleme:

Biraz dikkatsiz davranmış eşin ama sağlık olsun herşeyde vardır bir hayır..

Meryem Allah yardımcın olsun gece uyuyamamak çok zor.

Evet arkadasim insallah bizim cennet kapilarimiz aciktir cok tatlilar cok ama bazen kafayi yicek gibi oluyorum ama bir anne demeleri yetiyor allahim hepimizin kuzularina saglik uzun omur versin insallah
Bizlerede guc versin

slm meryem nasılsın?kızlar nasıl?yalnızmı bakıyosun yardımcın varmı?çocuklarla ilgilenmekten bşey yapamıyosundurki dımı.temizlik yemek gibi.inan ben bile daha yeni yeni düzenli yemek yapmaya başladım.yemek yapsam pilav yapamazdım pilavı yapsam salata olmazdı.çok şükür kavgaları dışında rahatız.çok kavga ediyolar.ben anne dedim sen deiyemessin den bile kavga çıkıyo düşün halimizi:)

Slm kizlar iyi biri cok kotu oksuruyor bir turlu gecmedi kac kere dr a gittik yine gecmedi ilac antibiyotik bikti kizim ilac icmekten artîk bitkisel seylerde yediremiyorum insallah gecer
2 sene gunduz yardimcim gecede annemle baktik gecen yaz turkiyeye gidip geldigimizden beri yanliz sayilirim bazen deliriyorum ama idare ediyorum bizdede cok kavga oluyor biktim artik
Simdi cogu zaman yanlizim haftada uc gun yardimcim var temizlik utu yapiyor yok canim ne yemegi ne temizligi nerdeeee 2 senedir duzenli yemek yapmayi ve yemeyi unuttum ben sagliklari yerinde olsunda insan herseye alisiyor ama su uykusuzluk deli ediyor beni insallah duzelecekler
Allah hepimizin yardimcisi olsun

Seninkiler nasillar cinsiyetleri ne ne kadarliklar ve ne zaman uykulari duzeldi geceleri cok sordum kusura bakma

Selam meryem,doğumgünü hazrılıklarınla ilgili yazını gördüm,az kalmış sayılır,hayırlı olsun,
Gelişmelerle ilgili konuşalım isterim,
Biz de kızların doğumgünlerini kutladık incik cincik amaaann..

Allah hepimze kuvvet versin.nasil oldu kizin biraz daha iyidir umarim.benimkiler 3.5yasindalar uykulari son 6aydir duzene girdi.ama kis geleli kalkip odalarindan yanimiza geliyorlar sirayla/aslinda evimizde sicak ama neden tekrar kalkmaya basladilar inan anlamadim.hic uyanmadiklari geceler bile tuvalete gitmek icin birkere kalkiyorlar.yani yine uyku yok yine yok/ama olsun annnelik kolaymi saglikli olsunlarda.bu arada biz kiz bi erkek benimkiler.seninkiler kac yasindalar?

bahes zaman zaman uykularında korkarak uyanma dönemindeler şuanda,bence ondan öyle oluyor,
Benimkilerden de özellikle biri şu ara yatağında yatmak istemiyor,bir şekilde kardeşiyle yatırsam gece feryat figan uyanıyor,sanırım bundan..

Slm sağol evet aslında daha çok var ama araştırmaya başladım şimdiden
Ben yurt dışında yaşıyorum yaza allahın izniyle türkiyeye gelicez kızların doğum gününü orda kutlıcaz inşallah
Sizinde doğum gününüz kutlu olsun nıce senelere sağlıkla inşallah
Ben kızlar uyuyunca giriyorum hep konuşuruz

Çok iyi maşallah,
kzıların her doğumgününe bir konsept düşünen bir arkadaşım var,
Bzim misafir hediyelerimizden tut,kostüm ve kıyafetlerimize kadar herşeyi düşünen ve bana yardımcı olan arkadaşımla kutladık doğumgünlerini,
umarım siziinkiler de güzel olur,
iyi temennilerin için teşekkür edrim..

Amin allah yardımcımız olsun kızlarım bir iyi bir kötüler hastalıklar bir türlü geçmiyor 1hafta iyiler sonra yine başlıyor bıktım artık hastalıktan allah beterinden saklasın yavrularımızı
Aynen bende gecede herhalde 10 kereden fazla giderim odalarına uyanıp duruyorlar
Bir haftadır yer yatağı yapıp yatıyoruz hep beraber hepsi beni istıyor galiba ve allaha şükür artık geceleri uyuyoruz maşallah 1 yada 2 kere kalkıyolar
Aslında hiç istemiyorum beraber yatmayı çok inat ettim yataklarında uyusunlar diye ama artık dayanamadım uykusuzluğa 2 senedir uyku uyumuyordum bu hafta uyuduğumu bildim artık şükür allaha
Benimkiler üçüde kız 2,5 yaşına girecekler allahın izniyle

İnşallah güzel olur geçen sen sade kutlama yaptık
Bu sene inşallah daha farklı birşey istiyorum
Nasıl konsept yaptınız anlatırsan çok sevinirim banada fikir olur

İnşallah güzel olur geçen sen sade kutlama yaptık
Bu sene inşallah daha farklı birşey istiyorum
Nasıl konsept yaptınız anlatırsan çok sevinirim banada fikir olur

Birincisi uğur böcekli bir konseptteydi.
Masa örtüleri kırmızı-beyaz-kırmızı siyah peçeteler,etrafta uğur böcekli süsler,pastamız uğur böcekli,etraf çiçek çiçek balonlu,
uğur böcekli kurabiyeler,bir de böyle tik tak sallanan uğur böcekli çiçekler var,onlar da gelen misafrlere hediye olarak verildiler,
kıyafetler de böyle kırmızılı siyahlı uğur böcekli antenli kanatlı falandı kuzularım

sonrası daha kız gibi olsun dedik,elbise konspti düşündük,dantelli güllü siyahli bir elbise,
elbise konseptinde bir pasta,
masaörtülerim peçetelerim pudra rengi,
misafirlere yine aynı renklerde elbiseli kurabiyeler ile elbise şeklinde takı askısı hediye ettik,

sonrasını anlatırım,kaçtımm

Çok güzelmiş
Benimkiler hello kitty çok seviyorlar burdan masa örtüsü peçete bardak süslemeler balon buldum hello kittyli aldım
Türkiyede de hello kitty li pasta yaptırırım
Misafirlere de hello kitty lı kurabiye ve kızların fotoğraflı magnettini yaptırıp vercem şimdilik aklıma bunlar geldi
Sadece kızların kıyafetine karar veremedim ama daha çok bulurum
Başka fikirleriniz olursa paylaşın kızlar

yer yatağının işe yaramasına sevindim benimkilerde beni istiyolardı çok şükür aşıyoruz yavaş yavaş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…