Mücadeleci çoğul anneler :)..

canın sağolsun.tekrar yazarsın olmaz mı?fikirlere ihtiyacım var.

selam kızlar bende varım 3 yaşında ikiz oğullarım var hymarry hasan&hüseyinin annesi ben,bak burdada çıktım karşına:)kızlar nasıl,sarenin sorunları halloldumu?umarım yolundadır herşey...
şöyle geçmişe baktımda gözlerim faltaşı gibi açıldı Allahım nasıl hem ikiz bebek sahibi hemde bu kadar titiz olabiliyosunuz kızlar,sorun bende demekki yaevi süpürsem silemiyorum,silsem toz alamıyorum hadi oldu hepsini birlikte aynı gün yaptım 2 gün altın madalya kazanmış sporcu edasıyla geziyorum

Son düzenleme:

canım merhabaaa,
seni görmek çok hoş gerçekten..
Ben tüm sosyal medya hesaplarımı artık gereksiz bulduğum için kapattım,
ama buralardayım,artık çok daha az kullanıyorum neti,evdeki balantımızı da çocuklar çok erken bu işlerle tanışmasın maksatlı kapattık vesslaamm..
Hasan Hüseyin nasıllar annesi,oralarda hava nasıl,kuzuların sağlıkları nasıl,şimdi kaç aylık oldular,keyfiniz nasıl?
Sare kızımın gelişimindeki problem devam ediyor esasında,hala teşhis konmadı ancak içime hiç sinmedi ve biz genetik kromozom araştırması için Cerrahpaşada Genetikte bir kromozom sendromu için sonuç bekliyoruz..Dua et kızıma teyzesi,kötü durumda değil çok şükür,ancak kardeşiyle arasındaki fark açık tabi..

Aynen,baksana burda ne ikiz anneleri var,maşallah
Ben de dün bir mutfak temizliğine girdim burdaki gazla,içeride oturduğumuz yer talan olmuş,yani her yere nasıl yetişebilirim ki,
ben ıspanağı ordan oraya foşur foşur yıkarken,çocukların bütün duvarları pastel boyayla badana misali boyadığını bilirim,
bir ıspanak ve pastel boya badanası..

masivam çocuklarının ayına bakayım deerken tickerini yeni gördüm,sen naptın öyle,o nasıl kilo vermek,
vay anasını sayın seyirciler diyorum,maşallah..

seni görmekte güzel canım,sareme tez zamanda rabbimden şifa diliyorum en ufak bir sorun kalmaz inş.hasan da hüseyinde şükür çok iyi teyzesi. Şaka maka büyüttük bebeleri be hymarry 12 kasım doğum günümüz 3 yaş olduk elhamdülillah...bu arada yavruları büyürken anaları da bir gayret küçülmeye çalışıyo hala:)) çok şükür baya yol katetdim hedef 58 inş.sende nasıl kilo durumları?ben senin bu yıl çalışmıcanı düşünüyodum fikir değiştirmişsin demekki kızlara kim bakıyo bu arada annemi?
neyse umarım aktif bir topik olurda muhabbet ederiz bol bol ama şimdi çalışkan bir ikiz annesi olarakmutfağı temizlemek,yemek yapmak,evi süpürüp,silmek,toz almak,bu arada yavrularla ilgilenmek,gündüz mesaisi bitincede gece bilmem kaça kadar proje çizmek beni beklerrr....görüşmek üzereee....

Son düzenleme:
Maşallah kuzulara annesi,kocaman oldular,3 yaş güzel bir yaş dönemi oldu bizim için,çok farklı,çok zevkli..

Geçen yıl başladım çalışmaya ben,bu yıl da devam,
Geçen yıl bir dönem kızlara annem baktı,sonra onun bir ameliyat durumu çıkınca 3 ay bakıcı ile yaza girdik,
Tatilden sonra 3 yaş ile beraber kızlar benim çalıştığım okulda ana sınıfına başladılar
Daha 2 ay bile olmamasına rağmen çok faydası oldu okul ortamının..

Kilom aynı,sanırım kaldı üzerimde,üç gündür dikkat etmeme rağmen nasıl aç geziyorum ve hazır olmadığımı anlıyorum,
Sanırım bende bu kalacak,çünkü hiç halim yok..
Seni yürekten tebrik ediyorum,büyük başarı olmuş gerçekten..

Senin çocuklara kim bakıyor,
Kaç-kaç mesaisinde çalışıyorsun,
Artık herşeyi yiyiyorlar mı,hayat nasıl?

:)) inan ki dün sabah temizlik yaptım baştan aşağı bebeklerimi uyuttum tam dinlenirim derken misafir gelmeye başladı inan o misafirin önü arkası kesilmedi birde çocuklu gelenler takiii akşam 22.00 ye kadar yaptığım bütün temizlik gitti oturup ağlayacaktım..
ilk önce bebeklerim banyosunu yaptırıp onları uyuttum sonra kolları sıvadım koyuldum işe sil baştan heryeri temizledim ütülerimide yaptım,
gece yattığımda saat 1.00 di tabiiki benim bebeklerim gece çok uyumadıkları için sabaha kadarda onlarla mücade ettim sabah 5 ayaktaydık..
onlarla ilgilendim kahvaltıları altları oyunları derken işe gelme saatim geldi bakıcım geldi ben çıktım şirketeyim..
sanırım ben burda dinleniyorum :))
yapmasan olmuyor nasıl öyle perişan halde bırakayım evi Allah aşkına sen söyle canım yaa...
kendime gelmek içinkahvemi içiyorum :)))

Ya işte aynen böyle,
hani ev ister istemez kendini çeviriyor,orası tamam,
ama hep bir dağınıklık,bir keşmekeş işte..
Bak biz b haftasonu evdeydik,sadece az biraz dışarı çıkıp alışveriş yaptık,
sürekli yıkanan,asılan,boşalan bulaşık makinesi,katlanıp pazar ütüsünü bekleyenler,misafir randevum da yok
e noldu ister istemez sağlanamayan düzen..
Ben mutfağı toplasam eşim içerde kızlarla oyuncaklarla kitaplarla,,
Şimdi bir de boya ve boya çeşitleri girdi hayatımıza,daha beter durumdayız..

Ama işim yoğun olsa da,benim de rahatladığım yer gerçekten..

Günaydın hanımlar,
Okul anasınıfının giriş yerini değiştirmiş,iki çocukla bir yerden bir yere ulaşmak ne zor,
Birini kucaklasam öbürü ağlıyor,birinin elinden tutsam öbürü oraya buraya kaçıyor,elimde çantalar..

Bir de çocuklara kıyafet yetiştiremiyorum ben,bıktım almaktan,almaktan..

Harıka bı konu tam 3.5 aylıgız bız uyutuyosun tam basını yastıga koycan hooop ıngaa bak yazmaya fırsat yok ...

Harıka bı konu tam 3.5 aylıgız bız uyutuyosun tam basını yastıga koycan hooop ıngaa bak yazmaya fırsat yok ...

bırak yazmayı yemeye içmeye uyumaya daha bi çok şeye fırsat bulamıyo insan.ama olsun Rabbim böyle telaşlar versin.3,5 yaşında bi kız bi erkek benimkiler hiç uyumadan sabah ettiğim günleri bilirim.üstelik 27haftalık doğdular.herkeze kolaylıklar ve enerji diliyorum

ahh ahh o uyumadan uykusuz işe geldiğim günleri hatırlarımmm

Allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın inş. onlara can sağlığı versin gerisi oluyor zaten..

cipskolam bebeklerin sağlıkla büyüsünler inşallah,
en zor zamanlarındasın işin,mücadeleci bir anne olarak kutlarım seni gerçekten,kışı atlatırsan herşey yoluna girer..

bahes hoşgeldin,yeni misin burda,hangi ay doğumlu senin kuzular?

uhde nasılsın arkadaşım?

tşk.ederim iyiyim canım benim sen nasılsınnn ???

Herkese merhaba
25 aylık olduk hala gece uyanıyor benimkiler. Ne zaman kesintisiz uyuyacağız kimbilir.
Ben tuvalet eğitimine başladım. Ama oturağa yapmayacağız diye direniyorlar.
Sizler ne zaman başladınız tuvalet eğitimine?

evet yeniyim.aslında 2yıldır sitedeki sohbetleri takip ediyorum.neden dahil olmayayımki dedim:) mayıs doğumlular temmuz sonu ağustos başı asıl doğum tarihleriydi malum ikizler sığamıyo anne karnına..erkenden geldiler

benimkilerin uykusu daha yeni düzene girdi 39 aylıklar düşün yani.3aydır rahat sayılırım tuvaletlerinide öğreneli yaklaşık 3ay oldu.yaşıtları erkenden öğrendi bilmiyorum sebebini ama bi türlü oturtamazdım tuvallete.kesin karar verdim bezlerinin bittiğini bidaha alamayacağımızı söyledim biraz duygu sömürüsü yaptım yani:) 3gün içerisinde öğrendiler sabırlı ve kararlı olman gerek ama asla inatlaşma..(ufak bi tavsiye......)

tşk.ederim iyiyim canım benim sen nasılsınnn ???

iyiyim canım çok şükür,seni görünce bu derleme-toplama muhabbeti düşüyor aklıma,bak sabah evi nasıl bırakıp çıktım yine onu hatırladım

merhabaa,neden alltaki takvimde hala 1 yaşında doğum günü kutluyor senin kuzular,değiştirsene,günlük bakalım yaaww

Bu arada,benim bir kızım 32 aylıkken artık bez istemediğini söyledi,takmadık,bir gecede kesip attık,bazen geceleri kaçırıyor ama hemen gece gündüz bitrdik olayı diyebilirim maşallah,
ama öbür kızım hala oralı değil,hiç acele etme derim ben,kendileri istemiyorlar bir zaman sonra zaten..

e tabi ne diye uzaktan okuyorsun,hoşgeldin bak..

Slm kizlar nasilsiniz
Cogunuz ikiz annesisiniz okudugum kadariyla ben sizlerden bir fazlam var ucuz annesiyim ben
Kizlar kafayi yemek uzereyim kizlarim 26 aylik oldular hala geceleri uyaniyorlar ne yapacagimi sasirdim artik toplamda en az 10 kere kalkiyorum tabi sabahta kafam kazan gibi oluyor hergun agri kesici iciyorum
Allahim hepimize guc versin

Tamam kızlar tesekkür ederim tavsiyeleriniz için.
Ben o çizelgeyi nasıl değiştireceğimizi unuttum.Nereden yapıyorduk . Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…