Bravo size titiz anneler,gerçekten tebrik ediyorum her daim düzenli kıldığınız evlerinizle sizi...
melitta sana KK hayatımın en uzun cevap mesajlarından birini yazçıştım,ama internet problemi dolayısıyla sana ulaşmamış şimdi görüyorum,üzgünüm..
selam kızlar bende varım 3 yaşında ikiz oğullarım var hymarry hasan&hüseyinin annesi ben,bak burdada çıktım karşına:)kızlar nasıl,sarenin sorunları halloldumu?umarım yolundadır herşey...
şöyle geçmişe baktımda gözlerim faltaşı gibi açıldı Allahım nasıl hem ikiz bebek sahibi hemde bu kadar titiz olabiliyosunuz kızlar,sorun bende demekki yaevi süpürsem silemiyorum,silsem toz alamıyorum hadi oldu hepsini birlikte aynı gün yaptım 2 gün altın madalya kazanmış sporcu edasıyla geziyorum
canım merhabaaa,
seni görmek çok hoş gerçekten..
Ben tüm sosyal medya hesaplarımı artık gereksiz bulduğum için kapattım,
ama buralardayım,artık çok daha az kullanıyorum neti,evdeki balantımızı da çocuklar çok erken bu işlerle tanışmasın maksatlı kapattık vesslaamm..
Hasan Hüseyin nasıllar annesi,oralarda hava nasıl,kuzuların sağlıkları nasıl,şimdi kaç aylık oldular,keyfiniz nasıl?
Sare kızımın gelişimindeki problem devam ediyor esasında,hala teşhis konmadı ancak içime hiç sinmedi ve biz genetik kromozom araştırması için Cerrahpaşada Genetikte bir kromozom sendromu için sonuç bekliyoruz..Dua et kızıma teyzesi,kötü durumda değil çok şükür,ancak kardeşiyle arasındaki fark açık tabi..
Aynen,baksana burda ne ikiz anneleri var,maşallah
Ben de dün bir mutfak temizliğine girdim burdaki gazla,içeride oturduğumuz yer talan olmuş,yani her yere nasıl yetişebilirim ki,
ben ıspanağı ordan oraya foşur foşur yıkarken,çocukların bütün duvarları pastel boyayla badana misali boyadığını bilirim,
bir ıspanak ve pastel boya badanası..
DEMEK Kİ o evinin fotoğrafı çekilesi hatun sensin,
Seni bi bulsam var yaaaa
Standartları yükseltmeyin arkadaşım,oturun oturduğunuz yerde,
kocanızla çocuklar uyuduktan sonra bir çay içmeyeli ne kadar oldu desem de damardan girsem bari
Harıka bı konu tam 3.5 aylıgız bız uyutuyosun tam basını yastıga koycan hooop ıngaa bak yazmaya fırsat yok ...
bırak yazmayı yemeye içmeye uyumaya daha bi çok şeye fırsat bulamıyo insan.ama olsun Rabbim böyle telaşlar versin.3,5 yaşında bi kız bi erkek benimkiler hiç uyumadan sabah ettiğim günleri bilirim.üstelik 27haftalık doğdular.herkeze kolaylıklar ve enerji diliyorum
cipskolam bebeklerin sağlıkla büyüsünler inşallah,
en zor zamanlarındasın işin,mücadeleci bir anne olarak kutlarım seni gerçekten,kışı atlatırsan herşey yoluna girer..
bahes hoşgeldin,yeni misin burda,hangi ay doğumlu senin kuzular?
uhde nasılsın arkadaşım?
cipskolam bebeklerin sağlıkla büyüsünler inşallah,
en zor zamanlarındasın işin,mücadeleci bir anne olarak kutlarım seni gerçekten,kışı atlatırsan herşey yoluna girer..
bahes hoşgeldin,yeni misin burda,hangi ay doğumlu senin kuzular?
uhde nasılsın arkadaşım?
Herkese merhaba
25 aylık olduk hala gece uyanıyor benimkiler. Ne zaman kesintisiz uyuyacağız kimbilir.
Ben tuvalet eğitimine başladım. Ama oturağa yapmayacağız diye direniyorlar.
Sizler ne zaman başladınız tuvalet eğitimine?
tşk.ederim iyiyim canım benim sen nasılsınnn ???
Herkese merhaba
25 aylık olduk hala gece uyanıyor benimkiler. Ne zaman kesintisiz uyuyacağız kimbilir.
Ben tuvalet eğitimine başladım. Ama oturağa yapmayacağız diye direniyorlar.
Sizler ne zaman başladınız tuvalet eğitimine?
evet yeniyim.aslında 2yıldır sitedeki sohbetleri takip ediyorum.neden dahil olmayayımki dedim:) mayıs doğumlular temmuz sonu ağustos başı asıl doğum tarihleriydi malum ikizler sığamıyo anne karnına..erkenden geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?