YA ne balkonu ne fayansı arkadaşım,
akşamları kızlar uyumadan önce bazen basacak yer kalmıyr evde,neyse ben size kötü örnek olmıyım :26:
hani bi fotoğraf koyacaktınız,nolllduu
bu arada melitta arkadaşım ek gıda sormuşsun ama bebeklerin tam ne kadarlık ve şimdiye kadar neler vermeye çalıştın onlardan başlasak daha somut bir yardımım olabilir benim..
bende varım kızlarrr anlattığınız bütün konularda yetişemiyorummmmm artıkkkk.....beennn temizlik hastası olan ben kafayı yemek üzereyim birde ben çalışan anneyim akşam haşatım çıkmış vaziyette eve gidip afacanlarla uğraştıktan sonra onları uyutup başlıyorum temizliğe ama inankiii öğlen eve geldiğimde sanki günlerdir iş yapmamışım gibi darman dağınık akşama yine aynı tempo...
misafir konusuna gelince sağolsun arkadaşlarım hiç ama hiç yanlız bırakmıyorlar bizi hergün bendeler haaa işleri ne zaman yapıyosun diye sorarsanız onlar gittikten sonra tabiikiii ben işe uykusuz yorgun zombi gibi gelip gidiyorum..
neyseki son 10 gündür bayramdan dolayı izindeydimmm annemlerde yardımcı olunca bayaca dinlendim iyi geldi vallahii bu gazla kaç ay giderim işte onu bilemiyorum..
Allahım bebeklerimize sağlık bizlere sağlık bol güç kuvvet versindee hepsinin üstesinden geliriz evelallahhh.
onların bir gülücüğü annem demeleri en güzelll hediye günün bütün yorgunluğunu alıp götürüyor işteee...
ben senden beterim inan ki ve bu huyumdan yada takıntımdan kurtulmak istiyorum.
bebeklerimle doyasıya oynamayı ve hiç iş güç dağınıklık toplamamayı tercih ederim ama malesef duramıyorum.
evimde ikiz bebek oldugunu bir yana bırakın hiç kimse yaşamıyor gibi.
her an düzenli ve temiz birikmiş çamaşır yada bulaşığım olmaz.
nasıl mı kendimi yiyerek ben bu gidişle 3-5 yıl yaşarım daha da yaşamam acaip düzen hastasıyım.
sırf evim sürekli böyle tertemiz düzenli kalsın diye eve yardımcı aldım.
o bi yandan ben bi yandan sürekli temizlik ve bebek peşindeyiz.
odalarında oynarlar.her uyduklarında oyuncaklar toplanır yerlerine yerleştirilir.
mama sandalyelerinde yerler her yemekten sonra süpür sil.
diğer odalara arada bir değişiklik olsun diye gelip gezerler.
evim pırıl pırıl olmazsa ben yaşayamam gibi geliyor. en kötü bir parça ütü bile olsa gece kalkar yaparım.
ikizlerim 11 aylık benimde. ikizler olunca huyunu terk edersin dedi çevrem ama ben durmaksızın devam ediyorum huylu huyundan vazgecer mi hasta da olsam evim asla dağınık olmaz olamaz.deli miyiz neyiz yahu:)selamlar ayy allah bilerekmi vermiş bizim gibilere bu ikizleri
bende aynıyım kafayı yiyorum azıcık ortalık dağılsa çıldırıyorum elimde değil tutamıyorum kendimi
3 yaşında oğlum var kreşe başladı ikiz kızlarımda 6 aylık oldular
akşam gece uyudukları zaman bir başlıyorum işe
ölüyorum yorgunluktan uykusuzluktan ama yinede vazgeçemiyorum
evim sürekli derli toplu düzgün olsun istiyorum
eşim sürekli durduruyor beni temizlik yaparken ama olmuyor vallahi canımda çıksa yapıyorum vallahi her işimi
allah güç kuvvet versin hepimize
ikizlerim 11 aylık benimde. ikizler olunca huyunu terk edersin dedi çevrem ama ben durmaksızın devam ediyorum huylu huyundan vazgecer mi hasta da olsam evim asla dağınık olmaz olamaz.deli miyiz neyiz yahu:)selamlar ayy allah bilerekmi vermiş bizim gibilere bu ikizleri
bende aynıyım kafayı yiyorum azıcık ortalık dağılsa çıldırıyorum elimde değil tutamıyorum kendimi
3 yaşında oğlum var kreşe başladı ikiz kızlarımda 6 aylık oldular
akşam gece uyudukları zaman bir başlıyorum işe
ölüyorum yorgunluktan uykusuzluktan ama yinede vazgeçemiyorum
evim sürekli derli toplu düzgün olsun istiyorum
eşim sürekli durduruyor beni temizlik yaparken ama olmuyor vallahi canımda çıksa yapıyorum vallahi her işimi
allah güç kuvvet versin hepimize
bende varım kızlarrr anlattığınız bütün konularda yetişemiyorummmmm artıkkkk.....beennn temizlik hastası olan ben kafayı yemek üzereyim birde ben çalışan anneyim akşam haşatım çıkmış vaziyette eve gidip afacanlarla uğraştıktan sonra onları uyutup başlıyorum temizliğe ama inankiii öğlen eve geldiğimde sanki günlerdir iş yapmamışım gibi darman dağınık akşama yine aynı tempo...
misafir konusuna gelince sağolsun arkadaşlarım hiç ama hiç yanlız bırakmıyorlar bizi hergün bendeler haaa işleri ne zaman yapıyosun diye sorarsanız onlar gittikten sonra tabiikiii ben işe uykusuz yorgun zombi gibi gelip gidiyorum..
neyseki son 10 gündür bayramdan dolayı izindeydimmm annemlerde yardımcı olunca bayaca dinlendim iyi geldi vallahii bu gazla kaç ay giderim işte onu bilemiyorum..
Allahım bebeklerimize sağlık bizlere sağlık bol güç kuvvet versindee hepsinin üstesinden geliriz evelallahhh.
onların bir gülücüğü annem demeleri en güzelll hediye günün bütün yorgunluğunu alıp götürüyor işteee...
ben senden beterim inan ki ve bu huyumdan yada takıntımdan kurtulmak istiyorum.
bebeklerimle doyasıya oynamayı ve hiç iş güç dağınıklık toplamamayı tercih ederim ama malesef duramıyorum.
evimde ikiz bebek oldugunu bir yana bırakın hiç kimse yaşamıyor gibi.
her an düzenli ve temiz birikmiş çamaşır yada bulaşığım olmaz.
nasıl mı kendimi yiyerek ben bu gidişle 3-5 yıl yaşarım daha da yaşamam acaip düzen hastasıyım.
sırf evim sürekli böyle tertemiz düzenli kalsın diye eve yardımcı aldım.
o bi yandan ben bi yandan sürekli temizlik ve bebek peşindeyiz.
odalarında oynarlar.her uyduklarında oyuncaklar toplanır yerlerine yerleştirilir.
mama sandalyelerinde yerler her yemekten sonra süpür sil.
diğer odalara arada bir değişiklik olsun diye gelip gezerler.
evim pırıl pırıl olmazsa ben yaşayamam gibi geliyor. en kötü bir parça ütü bile olsa gece kalkar yaparım.
Sevgili melittacığım,eğer çocukların pütürlü yemeselerdi, yukarıda bahsettiğin yiyecekleri de yuvarlayıp yutamazlardı,
ama eğer illaki pütürlü bir çorba yedirmek istiyorum dersen,tarhanayı tavsiye ederim,
sıkıntı yapma,acele etme ayrıca,illaki yutacaklar,
etrafın yok zamanı gelmiş,yok ısrar etmezsen şu yaşına bu yaşına kadar rondodan geçirmek zorunda kalırsın akıllarına kanma,acele etmeden çocuklarını gözlemleyerek tarhana yada kremalı çorbalardan faydalanabilirsin derim..
Bir de bu muhabbeti yapmayı hiç sevmiyorum ama bir yaşına kadar yerinde oturan ikiz bebeklerle düzen çok zro sayılmaz,
yani sonuçta bebekleriniz yerinde oturan çocuklar,dağınıklık varsa da oturduğunuz çerçevede sizin tasarrufunuzdaki dağınıklık oluyor,
ama çocuklar ayaklanmaya başladığında ve her biri evin sağına soluna sessizce dağıldığında sonuçlar inanılmaz oluyor,
ve bu durumda daha titiz olan hanımlar daha çok kriz yaşıyorlar tabi ki...
haklısın hymaryy patatesi küçük parça olarak ısıra ısıra yiyor , artık çatalla ezdiğim çorbayı da yiiyor ama çok büyük lokma gelince öğürüyor.onunda zamanı vardır değil mi?birde
-biberonları ne zaman tutmaya başlarlar?
-ne zaman bizimler beraber oturup yiyecekler (1 yaşında mı )
-birde ettiğimiz kahvaltı bebeklerimi doyurmuyor.mesela küçük bir kase peynir dilimleri yediriyorum ve herbiri bir yumurta sarısı yiyorlar.başka birşey yemiyorlar.başka ne verebilirim mesela ?doktor un önerdiği domates rendesi ,peynir,salata , harveys bisküvi ama bulamaç gibi olcak .ben tek tek veiyorum.hepsinin tek tek tadını alsınlar istiyorum.
-ceviz vermeyi çok istiyorum.bebeklerim kasım 12.de tam 9 aylık olcaklar.vermemin bir sakıncası var mı?
-herşeyden tattırmak istiyorum tattırıyorum da ama yeterli gelmiyor.1 yaşında sabah ,öğle ve akşam öğünleri olacak sadece.ekstra da mama verilecek öyle değil mi ?
melitta benimkiler11 aylıktan beri biberonu tutuyolar hele kızım sütü çok sevdiği için karşıdan mıknatıs gibi yakalıyo
cevizi 10 aylıkken başladım
kahvaltı benimde bulamaç korkma ayrı ayrıda yeseler zamanı geldiğinde zaten bize özenerek kendileri öle ayrı yemek isteyecekler bulamaçta biyere kadar bıkarlar.. benim sabah öğle akşam yatmaadan önce ve gece kalktıklarında inek sütü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?